klubnika в шоколаде Za mnoge ljudi, ki imenujejo klub v čokoladi, se povezujejo z rosko, gurmanstvom, bogmennim načinom življenja. Lahko bi bilo to tako in je bilo pred 50 leti, ko je bil čokolada pomanjkljiv produkt, klub pa se je uporabil v vsem, kar so videli, različni iz nje in komponente. V tem času, ko je bil dostavljen, je bil skoraj nemogoč, zdaj pa ne morete kupiti samo kluba, glaziranega čokolada in pripraviti ga samostojno. Potrebujete samo neposredno jagode in čokolado, pomanjkljivosti v katerem ni. Sam postopek priprave zelo preprostega postopka, s katerim se obravnava celo način delovanja klimatske naprave.

Neboljše hitrosti

registracije za dezerta Profesionalni fotografski klubi v čokoladi pokličejo veliko ljudi estetsko zadovoljstvo. Če iščete, takšno okusno lepoto lahko naredite samostojno zelo hitro. Ne, ne glede na vse preproste recepte za pripravo velike sladice, obstajajo nekatere nenormalnosti, ki sledijo.

Kluba

spelaja vkusna klubnikaJagodi za pripravo domačih sladkosti bolje, konečno, brati s svojimi grjadki. Vedjo, da so najbolj uporabne in okusne. Če pa klubskim učencem ne bogati, se pri nakupu obrnete na zunanji vid. Oni morajo biti krepki, uspešni (brez zelenih ali belih bočkov). Plodonožka mora biti svobodno ločena od jagod (to priča o posebnostih). Za pomoč pri uporabi ne uporabljajte! Moju klubnik neposredno pred pripravo blagovne znamke sladice. Delaût to ostrožno, še posebej s peresivnimi jagodami, da jih ne bi uredili.

Po tem, ko jagodine pomyty, jih naložijo na papirne salfete ali polotenca za razpravo. To je zelo pomembno. Če zalivate čokoladno glazuro v klubu z kapljicami vode, to čokolada leže nerovno, in jagode bodo videti neprimerno.

Za dodajanje dodatnega okusnega odtenka v každu jagodko lahko vestite liker, rom, konyak. To deluje pri pomoči običajnega šprica.

Шоколад

čokolada za sladicoZa glaziranje klubov so navadna čokoladna plošča. Konec koncev, če bo vseboval kakavo-bobov ne manj kot 50%, še bolje-70%ali 90%. No, ni vse, kar bi lahko bilo gorko čokolado, zato lahko uporabite in belite in mlečno ploščo.

Razpršite čokolado na vodni kopeli ali s pomočjo mikrovalovne pečke.

Postopek plačilnih sredstev je treba stalno nadzorovati, zmanjšati maso, ne dajati ji priložnosti. Kakor le ona je stanet v sorodni – čokolada pripravljena. Ne dovolite, da napade, tudi kapljice vode v rastlinski masi, drugače pa glazura prevratijo v fantje in vse, kar nas pripelje.

Klasika žanra

Tradicionalni klubski recepti v čokoladi predvidevajo uporabo prav temne čokolade in svežih posebnih jagod. V polkilnem klubu morate vzeti gorko ali temno čokolado v količini 200 g.

Navodila za izdelavo sladice:

  1. Podgotavlivajo jagode (lahko, razpravljajo o papirnatih polotencah).подготовка клубники
  2. Lomaût čokolado na doljke, rastopajo, redno mešijo. V tem času v masi lahko dodate vaniljo, uporabo, oreške.растопить шоколад
  3. V dobivali se masa (kadar je malo ostynet), ki je poočeredno vse klubske.окунуть клубнику в шоколад
  4. Izvajajo jagode na pergamentu, pospešujejo po želji ledencovoj ali vafelni kroški, orehami.
  5. Uporabljajte v hladilniku za shranjevanje.klubnika v čokoladi gotova k uporabi

Če čokolada ne bo zastojala v hladilnikih, pri sobni temperaturi, pa je ta stanet megkim, rovnym, a ne hrustljavim in lomkim.

Klub v čokoladi z likerom

klubnika v čokoladi z likeromIzvirni recepti v klubih v čokoladi – sladica, ki se odlično poda na romantično večerjo v količini dopolnitve v šampanjskem ali v desertnem vinu. Za pripravo je potrebno več bolnih jagodnih klubov, likerjev, ploščic temnega čokolade.

Postopek priprave vključuje naslednje nasvete:

  1. Klubnik moju in razpravljajo. Kažuju jagodko, ki jo dopolnijo s pomočjo šprice. Kolikšno sprtno vsako variranje je odvisno od plodnosti in velikosti jagod.
  2. Na vodni bazi razplinjajo čokolado. Prav tako lahko dodate sprtno. Kot samo glazura stanet sorodne, njeno snemajo z ognja.растопить шоколад
  3. Zdaj je nastal čered «kupanija». Njegovi okusi v čokoladi, rahlo povečani, da se enakomerno porazdelijo in zadržijo na vesu, pričakujejo, da glasujejo “hvati se”, in vse manj.окунуть клубнику в шоколад
  4. Izvajajo jagode na pergamentu in jih uporabljajo v hladilniku za shranjevanje.

okusen aromatski desertČez pol ure je pripravljen desert!

Čudežni desert je mogoče raznoliko obrniti. Domači kulinarični eksperimentatorji so ocenili, da je klub v začetni fazi, najprej v belem, nato pa v temnem čokoladi. Tako se dobijo lepi videzi. Dobavite v beli barvi glazura piščeve lepote, dela jarko-rozove konfete. Takšen desert izgleda zelo privlačno.

Pripravite klubni klub v čokoladi dovolj prosto. Vendar pa mora vedeti, da je ta sladica zelo hitro objavljena. Ne uporabljajte ga za shranjevanje v hladilniku in ga uporabite neposredno po pripravi.

Pripravljena klubnica v čokoladi v mikrovolnovkah – video