kokosov сахар Kokosov sahar – naravni izdelek, ki ga dobite iz soka palma. Podlastnik ima običajno odpoved, ki se lahko uporablja v dietnem vprašanju. Ta vrsta sahara se razlikuje od prijetnega karamelnega okusa. Proizvaja on neskončno stranmi, med katerimi razkrivajo Tajland in Indonezijo.

Kako dobivajo kokosov sahar

соцветия кокоса Istočni dobiček kokosovega sahara je nektar iz socvijeta. Postopek pridobivanja sladke tekočine, podoben zbiranju berezovega soka. On se ukvarja z več urami: na podlagi socvetij, ki delajo akkuratni nadrez in pod njim zaprejo emkost, v kateri stekaet sladka tekočina.

Sobrannyj sok očisti in izparuje. V postopku obdelave, ki ga pridobi, izgubi siropo. Varku se nadaljuje, nato pa ohlaja izgubo velikega palca in se kristalizira. Postopek njegove proizvodnje in sama tehnologija se razlikujejo od pridobitve drugih virov, na primer trostnega.

Stalni kokosov sahar – to je popolnoma naraven izdelek.

Polezne lastnosti piškovega izdelka

польза и цен кокосового сахараPoljska kokosovega sahara je obuvala njegovo kemično sestavo. Bolj cenovno se šteje to, kar nima uporabe in dodajanja trostničnega, in drugih vidov sahara.

V sestavi sladkih kristalov prisotni:

 • vitamini skupine V;
 • železo;
 • цинк;
 • magnij;
 • 16 aminokislot;
 • калий.

Po okusu je to le sladek izdelek, ki je svež. V južnih državah je običajno, tam pa se uporablja v dovolj velikih količinah.

Ta sahar medlenneje uporablja organizem, v primerjavi z belim. Prav tako je enakovreden vmesni pregled, ki se lahko uporablja pri pišu ljudi z opuščenim imunostom in obnavljanjem po bolezni.нерафинированный кокосовый сахар

Nasyŝennyj sestava prikazuje pozitivno vožnjo po vsem organizmu:

 • izboljšuje skupno samopoštovanje;
 • omogoča регенерации тканей;
 • pomaga pri zagonu živčne sistema;
 • pozitivno vpliva na zrenje.

Kokosov sahar velja za bolj koristnega, če so znani podsistemi, kot:

 • кленовый сироп;
 • črni sahar;
 • trostnikov сахар и др.

Na primer, v uporabniškem saharu v 2 razah manj vsebine vsebuje sere in železo, in v 10 raz manjše cinke. Na 2/3 izdelek vsebuje saharoze, na 1/3 – iz sadja in glukoze.

Dietna cena predstavlja nerafiniran izdelek. V nasprotnem primeru lahko služi samo kot vir dodatnih kalorij.

Lahko bi kokosov sahar povzročil vrednost

dietični izdelekJavljaj se dietičnemu produktu, kokosovi sahar pa ne more biti primeren samo za uporabo, ampak tudi za. Uporablja se nasprotno, če ima mesto individualne neprenosljivosti podatkov o izdelku.

Kaloričnost izdelka je dovolj velika, sestavljena iz svežega saharoma: v 100 gramih je 375 kKal. To okoliščine omejuje uporabo kokosovega sahara teme, kdo stremi pohudet. Drugih lastnih vrednosti v izdelku ni.

Ne glede na to, kar pomeni glikemični indeks kokosovega sahara, je 35, uporaba tega izdelka ima omejitve. Bolni saharni diabetom se lahko razvrsti v omejenem obsegu, pri težkih oblikah bolezni – prepreči, tako kot ustvari vpogledno obremenitev v organizem.

Sahar iz kokosovega soka je manj sladek, če je beli, zato obstaja nevarnost, da bi potreboval večjo količino, kar bi pomenilo povečanje količine porabljenega kalorija.

Sahar iz kokosovega soka – izdelek z dobrimi vkusnimi kakovostmi, ki lahko brez nevarnosti uporabi v količini podložnika. Pri uporabi v razumnem številu in odsotnosti nasprotovanju kokosovemu saharju, ki lahko uporabi le polznost.

Mnenje strokovnjakov o kokosovem sahare – video