naravni vitamini Sredi vseh konzervansov sestavki zanimajo precej veliko količino. Ti okusni in raznoliki napitki so vitamini, ki so potrebni za zimski čas. Kompot iz vinograda in jabolka na zimu ima nasičen okus in uporabne lastnosti.

Виноград и его польза

vinograd Raznoobrazi sorte te nadomestne jagode veliko. Po okusu se sreča sladek, kislo-sladek in kislinski vinograd. Plodovi so lahko enaki ali plotnimi, s kostočkami in brez, velikimi in melki. Často vinograd se uporablja za proizvodnjo različnih sort vin. Kompoti iz jagod dobivajo okusne in uporabne.

Vinograd bogati vitamini (S, RR, V1, V6, R, V12) in minerali, ki vsebujejo magnezij, kalcij, karotin in druge koristne snovi.

Свойства винограда:

 • antioksidativno delovanje, zamenjava starenja;
 • se bori z virusi in bakterijami;
 • uporablja se za profilakso kataraktov;
 • izboljša delo mozga, bore se z ustalostjostjo;
 • pomaga pri zdravljenju začetek bolezni, zaporedje, nesporanija in druge težave.

Lahko se uporablja za uporabo v vinogradniškem soku in sestavinah pri težavah z želudkom in dvema različicama (jazvi in ​​druge bolezni), diabeti, razgradnji piškotov.

Яблоки и их польза

jablokiEden od najbolj razširjenih in priljubljenih sadov v srednjih širšah je jabloko. Vkusna palita, vrsta, pogoji izdelave, oblike in dimenzije plodov zelo raznoliki.

Jabloki bogati vitamini skupine A, V, S, E, RR, ki vsebujejo železo, kalcij, kalij, magnezij, jod, natrij, fosfor, kletno, kisline.

Свойства яблок:

 • splošno ukrepljajoče in toniziranje delovanja;
 • povečajo imunost, pomagajo obnoviti sile;
 • krepitev stenoka sosudov;
 • profilaktična obolenja želnega puzarja, podatki, zaporov, revmatizem, močne oblike bolezni, težave s kišečnikom, ateroskleroza in druge bolezni;
 • sposobni očistiti krove, zmanjšati vsebino holesterina;
 • ukrepljajo zrenje, izboljšajo stanje kože, lase, nohte;
 • pomaga ohraniti spomin, zmanjšati ves.

Jabločni sestavni del se ne priporoča pri pregledu s povečano kislostjo (zlasti v stadijih obostrenije),.

Sovokupnost uporabnih lastnosti in čudovit okus omogočajo pripravo dobrega sestavka iz vinograda in jabolka na zimu.

Za pripravo vinogradniško-jabolčnega sestavka bolje uporabite posebne sočne sorte jabolk. Optimalno izbiro vinograda, ki stoji na nasyŝennyh vézrevših jagodah temnih sort Lidije, Izabelly.

V jabolku in vinogradu je zelo veliko sort, vse pa je primerno za kompote. Sočeta razna sorta lahko dobi nove okusne napitke, konzervirane na dolguju.

Recept za aromatično komponento iz jabolka in vinograda brez sterilizacije

яблоко и виноградNapitok, ki ga je mogoče hitro pripraviti, vendar ne pišite takoj ne svetujte. On mora biti dobro pripravljen za nakup čudovite barve. Vinograd mora prenesti svoj okus in aromo.

Če želite napisati na eno banko (3 litre):

 • vinograd – 350g;
 • jabloki – 4 kom .;
 • voda (2l);
 • сахар (1стакан);
 • limonna kislina, gvozdika (po okusu).

Za sestavine iz beljakovin so sestavni deli, ki želijo dobiti napitke v tem primeru: želijo dobiti več sadja ali najboljšega napitka. Razmerje lahko popravite v svoji strani.

Postopek priprave:

 1. Pokažite jabolke in vinograd pod vodo in jih posušite.моем плоды
 2. Izrežite srceцевины яблок. Poglejte natančno vse bloke: ne bi smeli biti črvotočin. Če so plodovi zelo boleči, jih razvrstite popolam ali na kusočke. Kožuru ni mogoče snemati. Silno meliko ne velja rezati, drugače pa kusočki preprosto razpadajo.режем яблоки
 3. Oborvat vinograd s vetoček. Če pride na grozdi, se bo deržal krepko, v komponenti je možno položiti celo grozdje, če bo vinograd sir, ali bolje, da ga obogatijo. Vinograd akkuratno ločujejo od kitaj, če ostanejo vetočki, v komponenti bo terpki nakup.чистим виноград
 4. Vskočite vodo v kastrjule.
 5. Horošo промыть банки.
 6. Zapasajte v njih jabloki in vinograd.
 7. Lahko dodamo malo limonine kisline ali nekaj dodamo limonino kislino. Банка заполнится наполовину.
 8. Zaprite kipjatok iz kastrjuli v vseh bankah. Nakryt ih čistimi kriškami.
 9. Po 5 minutah izklopite vodo iz vseh banov nazaj v kastrju, znova naložite do polnega filma.
 10. V drugi kastri se prokipitajo kristali za zakapljanje v 5-10 minutah.
 11. Skrbniki v bankah zasipati saharinsko pesem (po svojem okusu).
 12. Po zakipaniji vode zalijte vrečke do najvišje verhe in takoj zakažite vročo kriško.закатываем компот
 13. Preusmerite bankove gorlyškom navzdol in dobro kupite.
 14. Po polnem ostyvanju jih je treba prenesti v kladovku ali nagreb.shranjevanje sestavin

V zadnjem času ste že kupili rozovaten odtenek in nenavaden, božanski vonj. No v tem mojem primeru samo pri odpiranju napitkov.

Za primerjavo vseh inženirjev je treba količino in količino sahare določiti, da se stopnja kisline vgragradi in jabolk.

Vinogradno-jabločni napitek je pripravljen. Z večerjo v celotni družini obedite ali uživajte v vsem, kar vas čaka, in uživajte v prijetnem okusu. Nasyŝennyj barvni sestavin vas je pripeljal v vostorg.

Ne hranijo sestavin v plastičnih butiljakih – oni vpijejo postoronnie zapahi v sebe, tudi če jih dobro hočejo pomiti s sodojem.

Vinograd temnih sort dodaja sestavine bogatega odtenoka. Če ste v svetlih jagodah, za pridobitev barve lahko uporabite črne smorodine.

Pikantni okus kompotujejo pomagati pri dodajanju gvozdice, uporabne, muskatne oreh.

jabločno vinogradni kompotZdaj boste uživali v okusu, cvetovih in aromatičnih sestavinah iz vinograda in jabolk v zimskem stanju! A tak, kot je še koristen, od takšnega lakomstva ne bi smel zavrniti.

Če najdete v grafični komponenti iz jabolka in vinograda ter preglejte tudo več kubikov, v tem napitku, v dolgotrajnem okusu, povabite vse goste. In ne vsak od njih bi si lahko prizadeval iz kakršnega koli tega napitka in od želenih prepoznati incidente ne bo odpovedan. Kompot iz vinograda in jabolčni recept s fotografijo in opisom raskroet vaš sekretar pripravljeni izumljivega napitka.

Prostoj recept iz jabolka in vinograda – video