kako zasoliti lešča Navernjaka, o tem, kako zasoliti lešnico, vedel vsak ribek. Ljudje iz njih ne iščejo tega postopka, ki ne deluje, in ne ustvarja veliko časa in časa, v času, ko ne pridejo v poštev težko dostopni izdelki ali posebna oprema. To je rezultat, ki ga preprosto potrdi in po vsem svetu brez izključitev. No, če ne veste, kako rešiti počitnice v domačih pogojih, vam predlagam nekaj nespodobnih receptov. Читайте как посолить селедку!

Засолка для сушки

priprava lešča k zasolke Pred pripravo blagovne znamke je treba strogo pripraviti. Za to promocijo leše pod protočno vodovodno enoto in njeno uporabo v razredu, razrezano in akkurirano v notranjosti notranjih organov.

Odstranite ribo lahko in v netronutom vidite. Kljub temu, da se le -ta izkaže, da se bo zgodilo, da je in verjetnost tega, da je to zelo podobno. Zaščita leš v domačih razmerah brez posredovanja aktualnosti samo v primeru, da so na voljo. Pravzaprav z njenim okusom ribji prebivalci ostajajo zasičeni in neodvisni.

lešča mogoče ne potrošitiItak, vozim gluboko kastrûlû, misku, tarelku ali jasik iz drevesa. На дно всыпьте соль. Moral bi biti debeline, približno, 1 cm. Sverhu pripravite predhodno izpostrošenim in izsušenim leščim brûkom kverhu. Izklapljajte ribo v vrsti, nato pa znova običajno posipajte solju. Sledi naslednja vrstica in spet sol. In tako do teh por, se pokaže, da ni zakončitska. Zgornji sloj mora običajno pokrivati ​​površino.пересыпать рыбу солью

Sverhu razporedite kriško in postavite na neё gnjot. Ëmkost s ryboj postavite v ohlajen čas 7-10 dni.

Če spinka zahteva, to govori o tem, kar je dobro napredovalo.

Po končanem času, ki je na voljo, morate še naprej razmišljati o tem in pustiti v vodi z vodo v 2 urah, da bi vstopili v sistem. Zdaj lahko le raziskujete za suške v suhom provetrivanem prostoru. Čas priprave-7-10 dni.помыть леща и просушить

Če vas zanima, kako rešiti veliko olajšavo v domačih razmerah, se postopek skoraj ne razlikuje od prejšnjega. Rybu sledi izpotrošiti, vymytʹ, podsušiti in običajno nateret solju. Zdaj vozite misku, naspite na dno in izložite ribo.

Če želite zasoliti, je treba le brati samo živahno ribo.

zasolka velikega leščaObâzatelno v celoti zasypjte ее solʹû. Pridobite gnëtom in ostanite 6 dni v prohladnem mestu. Po tem izmočite lečo v protočni vodi 2-3 ure. Zatem ponovite postopek. Sušiti velikega lesa je potrebno 7-10 dni.

Kako zasoliti leščino s pomočjo mokrog načina?

svež leš za zasolkeZa potrditev metode, ki je značilna za to, da na zadnjem nivoju pripravljenih rib ni treba sušiti (zato je treba te sposobnosti zapustiti in v zimskem obdobju). To pomeni, da se lahko po končanem postopku zasolitve uporabi že po koncu.

Do začetka pripravljanja izberite majhne velikosti. Izpolnite, horošenko promovirajte. Vzemite gluboko količino, kuda boste izstavili ribolovne sloje. Vsak iz njih običajno posylpaetsja solju. Za izboljšanje okusne kakovosti lahko dodate malo krasnega perca, lavrovoga lista in uporabnika.

preuspaty vypotrošennuyrybu soljuNakrojte jomkost s krovno križjo, nadgradite gnete. Izberite lečo v prohladnem mestu na nedeljo. Po tem tuški horošenko promovirajte pod protočno vodo (pokažite vodo v miški ne stanet prozorne).просушить рыбку

Postopek zasolki še ni okončan. Rybku je treba preusmeriti in razveseliti v enem mestu na nekaj ur. Vse, kar je pripravljeno za uporabo.

Zasolka za poroke

Če ne veste, kako zasoliti lečo za poroke, vam je preprost recept. Za pripravo je treba pripraviti:

  • соль;
  • svežega neodmorožennega lešča.

Če je to samo tisto, kar potrebuje, je to nujno treba vstaviti v vodovodni sistem za več ur za odstranitev površin.

чистим и моем лещаZdaj izpodbijte ribo in še posebej spodbujajte pod protočno vodo. Pošljite tuške in jih namestite (najbolje v veliki).

Če les vesit več kot 1 kg, pred tem, da ga zasolite, morate začeti odvajati od golovu in prekiniti brjuško nož.

Sedaj vozite gluboko stopnjo, dno zasypite samo (plast – 1 cm). Zatem razporedite brjuško kverhu tuški. Снова посыпьте солью.

preusmeriti ribu solju in postaviti gnetDalee nakroite jomkost z lešco marley in postavite na prohladno mesto za zasalivanje na 12 ur. Po tem preusmerite svoje, nakrojite zgornjo kriško in postavite gnjot. Podderžite ribo v prohladnem mestu ne manj kot 3-h sutok. Vsak dvanajst ur obvezno njeno preobračivajte (drugače pa ona protuhnet).

Po isteknju označenega časa, če želite dobro promovirati, podsiti in razviti. Obvezno ostanite v razmerah med tuškami. Če se riba zasaliva v poletnem času, nakrojite njeno marle. Najprej le 3 mesece. Če je velika riba – 4 nedeli. Ko bo le pripravljen, bo dobil prijetno jantarno barvo.

Zasolka za kopanje

vkusni kopčenyj leŝMnogi sprašujejo o tem, kako zasoliti ohišje za kopiranje? Obstaja več možnosti za pripravo jedi. Mi smo najbolj priljubljen in preprost.počistiti in pomiti ribu pred zasoljeno

Izpolnite ribo, promovirajte njeno.

Če je le velik – odstranite glavo in naredite nadreje na bokovih straneh. Zdaj napišite každujo tuško veliko soljo, v tem številu in znotraj.preuspavati ribu največjo soljo

Obrabotanna riba se skladišči v globoki količini (hrepenenje in glava morata biti poškodovana).

preusmeriti zgornji sloj ribSverhu nakrojte kryško in postavite gnjot. Čas zasolk 12-16 ur-odvisno od velikosti rib.

Ali je to še ena možnost, kot da zasolite hišo za kopanje. Za njegovo potrebo:

  • voda;
  • соль;
  • лавровый лист;
  • rdeči perec.

Izpostavljena ribu sledi zalivu solevym razsolom. Za to vlečite v kastju vodo in raztopite v njeni soli (80 gr. Na 1 liter vode). Dodajte malo perca, 2 lavrovih listov. Zalejte razsolom ležikov, nakrojite kriško in pustite za saliranje 7-12 ur-v odvisnosti od velikosti tušeka.

Po tem, ko izberete ribolov v protočni vodi (30 minut), ga preverite in kopirajte na zdravje.

Kako zasoliti inkro lešo v domačih pogojih?

соленая икра лещаV ta namen pripravite naslednje izdelke:

  1. Икра одного крупного леща.
  2. Podsolnečno maslo – 4 st. л.
  3. Соль.
  4. Перец.

Razdelite ribu, razredčite brško in zelo akkuratno, ne poškodujte želodčnega puzarja, ne kolesa. Osvobodite jo od pljovk, namestite v vodo in dobro izločite ložko ali vilok. Avtor postopka več raz. Po tem položite inkru v misku, dodajte sol.

Vzpostavite mikser in se dvignite na nevisoko hitrost. Prodolžite postopek do teh por, ne pokažite bele penzije. Zdaj dobavite maslo in vzemite še več raz.

Prosterilizujte banočke, izložite ikru, polijete maslo, da pokrijete ikro (na 5 mm). Izberite na prohladnem mestu 7 dni.

No, mislim, da je vprašanje o tem, kako rešiti vašo težavo, če vas več ne čaka. Prijatnega apetita!

Preberite tudi članek: kako pravilno prodati salon?