Замороженный горох Čeloveštvo z davnimi časi ljubi zeleni goroš, kot v sirom videu, tako in v pripravi, skupaj z njim z mnogimi jedmi. V tem velikem okusu je sezonski značaj in nam je na voljo v vseh nekaj tednih v letu. Ljudje, ki so izdali staro, so našli sposobno njegovo pripravo, vendar jih je bilo mogoče ohraniti samo v sušenih variantah. Z uporabo takega izdelka je mogoče le za supove ali pure, v kolikor iz velike zahteve, njegove prihodke dolgoročno spreminjajo.

Današnja gospodarska gospodarska hiša ima možnost ohraniti vse edinstvene kakovosti zelenih plodov na najboljši način, če želite to preprosto vedeti, kot na primer goroz na zelenici.

Priprava sira in izbira načinov naročanja

Za naročanje virov struktur brez poškodb V prvi vrsti, sledi naučiti izbrati kakovostno mesto. Izbrali ste ta čudovit izdelek na svojih mestih, da bi dobili možnost, da dobite ekološko čiste gorohe brez vsebin vrednih stvari. pravilen vhod za rastline in lastnočasno odstranitev vrediteljev pomagajo pridobiti čiste nepredvidene plodove. Če želite pripraviti želeno uporabo velikih odinakovih zrelosti.

Odprite nado mladosti stručk, ne bi smeli biti povezani, imeti petko in poškodovati. Vse skupaj ne vsebuje dolgih struktur, kjer je vsebina do 10 gorošev, in upoštevajte njihove analoge srednje velikosti, v katerih so na voljo 5-6 kosov.

Če predstavljate nižje načine uporabe, izberite enega ali dva, kar vam najbolj ustreza. Pripravite gorovje v zimskem času z več možnostmi:

 1. Celymi stručkami.
 2. Strukture po blanširovkah. Nekotorye hozjajki pripravljajo individualne jedi, ki jih uporabljajo skupaj s škurkami.
 3. Заморозка лущеного гороха.
 4. Zamorozka luŝenega goroha, ki sledi slej ko prej.

Celymi stručkami

Стручки гороха готовы к заморозкеTo je sama prostaja zarozka goroha na zimu. Strukturna gora tŝavno promyvata pod protočno vodo, izklapljata na čiste trjapočke ali polotenca in dobro prosušivata. Po čem jih razpadajo in zapirajo.

Strukture po blanširanju

Za takšne načine priprave stručnih zelenih gozdov bi morali biti obvezno mladi in sladki sorti! Переспелый горох не подойдет!

Zamoroženny ne čiŝennyj goroh po blanširovkahPoka stručk v celoti ni sozrel, gorošini znotraj njega niso v stanju mlečne zrelosti, sami škurki pa nenavadno nežni. To se dogaja, ker znotraj še ni izobražena pergamentovidna plenka.

Strukture pred zaporozno narezavajoTaki stručki razvrstijo, prevajajo, nato odvrnejo konice in zahtevajo tesne povezave z drugega konca, po tem vse pripravljene šinkutujejo, naložijo v duršlag, nedolgo blanširajo, spustijo njegovo v kitajo. Hitro premaknite v holodno vodo, odklopite, sušite, fazuirajte v korobokih in zavorite. Ta vrsta možnosti za shranjevanje se lahko shrani do naslednjega urnika v teku leta.

Заморозка лущеного гороха

Zeleni gorohi zapirajo v majhnih porcijahSobranni gorohi promyvajo, sušijo, po tem, ko udarijo škurke, zbirajo ločeno zrno. Mâtye, melikie i smorŝennye gorošiny izbrasyvajo. Zaradi struktur so že čiste, same gorošine pa mi ne potrebujejo, kar v času, ko je v uporabi ekonomsko. To je zelo dobro – morozit je ravno takšen goroh na zimu.

Gorošek v mešočkah kladut v morozilkuPripravite, ki niso podvrženi toplotni obdelavi, dovolj strogih. Če so sposobni dolgo časa ohraniti svojo formulo, zato jih zadržijo v običajnih poliétilenskih paketih, če je to mogoče, je največja možna odpoved zračnega prometa..

Zamorozka luŝenega goroha, ki sledi slej ko prej

Blanširovka goroha pred zaporozkoKadar mi zberem zadnji urok goroha s grdarki, kot pravilo, on že gre že čutiti prerez. Obstaja njegovo življenje, vendar ni tako okusno, ampak tako kot ohlajen goroz na zimu za pripravljene kaki-ali jedilnik, on v celoti podeduje. Strukturno motijo, sušijo, višje razširijo iz njih, pomešajo v dolgih melih mestih in izpuščajo v nekaj minutah v kastrju s kipanjem. To deluje za to, da zrnca ne izgubijo barve, toplotna obdelava uporablja iz gorošine ferment, iz katerega lahko pocerneti.

Zamorožennyj perezrevšij gorošTakoj ga hitro vzamejo in namestijo v ledeno vodo, po tem, ko se izsušijo na tricih ali salfetah in naložijo v nekaj primerov. Če se taka misel ne sklepa in ne deformira, se je njen prostor namestil na ploski lotok in postavil v morozilu za potrditev, nato pa ga je treba poslati v posodo za kontejner in naložiti naslednjo partijo.

Nekoliko koristnih nasvetov

 1. Če potrebujete naročilo za boljšo udeležbo, bolje poiščite pomočnike ali bodite pozorni na zasebnost. Delo v tem, kaj ob nadaljevalnem kontaktu z zrakom, zrna zelo hitro potrdijo, ko jih naložijo. Če pomočnikov ni, je vredno očistiti vse vaše majhne dele, blanširati, zapakirati in samo potem brati za naslednjo udeležbo.
 2. Strukturni gorodi se ne ustavijo dolgo, ampak hitro ohranijo.
 3. Pred blanširovko goroško v kastrjuli s kipatkom je treba postaviti emkost s holodno vodo in kubikami lda. Po tem, ko bo gorosek pripravljen, ga je treba hitro spustiti v vodo, tako da se ne preusmeri.
 4. Postopek usklajevanja ne sme presegati treh minut.
 5. Vsak paket ali embalaža z embalažo, ki je podpisana, navedite datum naročila.
 6. Najvišji rok za shranjevanje naročenega mesta je eno leto.
 7. Če je pripravljeno gorožje, se načrtuje priprava kake-to jedi, ki ne pomeni njegovega razstavljanja. Pravkar preprosto odložite iz morozilov potrebno število in takoj dodajte v kastrju ali skovorodu.
 8. Zelenega zelenega kolačka ne morete dodati v jed, ampak ga pripravite posebej.

Za shranjevanje vitaminov in uporabnih snovi so na voljo le druge možnosti. On bo podaljšal rok trajanja hrane in služil z izjemnim dopolnjevanjem v velikem številu jedi. Vse to bo na voljo v krožnem letu, če ga boste pravilno naučili.

Video o zarozke goroška