пророщенная пшеница Proroščena pšenica – istočnik mladosti, zdravja in lepote. Mnogi ljudje postavljajo vprašanja o tem, kako pravilno prenesti pšenico in kako jo sprejmejo. V prorostih je treba ohraniti vitamine in mikroelemente, ki ugodno vplivajo na vse sistemske organizme.

Kako prorastiti pšenico

пшеница начала прорастать Za podaljšanje izbiranja celovitih nepredvidenih zërna. Naslednje je treba slediti, če želite, da se za prerazporeditev ne obdelajo kemični pripravki, tako da je to lahko negativno navedeno na rast.

Postopek podaljšanja na naslednjih stopnjah:

 1. Opredelite se s količino, ki je potrebna za proročensko zrno. Priporočeno število: 1 stojna loža za osebo v sutkinjah.
 2. Zërna vysypjte na čistim listo kartona, táchno odbijte sor in poškodujte pšenico. Položite v duršlag, promovirajte pod struëj prohladno vodo.
 3. Izberite enotno za proraščanje. Pokojdët steklânska ali farforovaâ tarelka s širokim donyškom ali železní podnos.
 4. Pšenico vysipjte v jomkost, zalejte vodo in pustite 2-4 minute. Sledite tekočini, natančno razdelite površino na površino.
 5. Zalejte pšenico tёploj rodični vodoj, nadkroknite bintom ali marlej. Možno zaprite majhno količino kristalov, preostalo majhno količino za nadgradnjo zraka.
 6. Pomislite, da je na tem mestu 8-9 ur. Smenite vodo.
 7. Po pojavu rastlin sledite tekočini in postavite pšenico v hladilnik ali na balkon.

Proročenno pšenico lahko uporabite v pišu 24 do 34 ur. Če so rostke prerasle in dosegle 3-4 mm, to ne bo potrebno dodati v pištolo.

Pšenica traja v času, vendar nekatere sorte dajejo rostke in na 2-3 dni. Možno podaljšajte shranjevanje v hladilniku, vendar to ni postopek tormoziranja.

zelene rostke pšeniceOčenj koristne zelene rostke pšenice brez zren. Lahko jih izrazite, namestite proroščene zerne v torf, pregnoj ali opilke. Ežednevni poliv in dobra osvetlitev omogočajo hitro rast rastlin. Rostke je mogoče uporabiti 8-9 dni, ko dosežejo višino 13-16 cm. Ih sostrigaûjejo nožnice in dodajajo v supe, solate in garniture.

Zelene rostke se priporočajo shranjevati v hladilniku ne več kot 7-8 dni, v nasprotju s tem, če izgubijo okus in požirajo.

Proroščena pšenica: polza in vrednost

normalna poraba proroščene pšeniceProroščena pšenica – to je cela kladez vitaminov in koristnih snovi. Upotrebljanje prorostov poveča imunost, normalizira kislinsko-ŝeločni balans, odstrani vitamine in očisti organizem iz toksinov.

V zërnah vsebina:

 • калий;
 • magnij;
 • antioksidanti;
 • železo;
 • клетчатка;
 • фосфор.

Proročenno zrno ugodno vpliva na želodčno-kišečni trakt, krepi kroženje in krepi srčno-sosudistni sistem. Priporoča se, da vključite prorok v racionalno prehrano ljudi, ki trpi zaradi izčrpanega vesoma.

Vprašajte nasvet, da si ogledate uporabnost in ocenite proročenske napitke pred uporabo: v izdelkih so nasprotovanja. Ne priporoča, da v meni vključite prorotke:

 • детям до 10 лет;
 • v pooperacijski in reakbilitacijski obdobji;
 • ljudem, ki trpijo zaradi bolezni želudac in kišečnika;
 • alergeki z neprenosljivostjo glukoze, ki vsebuje izdelke.

Ne uporabljajte proroščenih zrn v obdobju obolenja, ki so povzročila vnetne bolezni.

Kako prevzeti proroščeno pšenico

jed iz proroŝenne pšeniceČe veste o polzeh in vrede zrna, se ljudje zanimajo, kot sprejmejo proroščeno pšenico. Od pravilne uporabe prorostov neposredno odvisen od postopka v uporabi koristnih stvari in mikroelementov.

 1. Izberi toplotno obdelavo pšenic. Pri povečanju temperaturnega režima so uporabne snovi.
 2. Zёrna izmenjajte v mesorubke ali blendere. Poličujočo kašo, podobno masi, razmejite z olivnim ali vlitnim maslom. Upoštevajte 1 piškotek vsakodnevno za zajtrk.
 3. Iz prorostkov je mogoče pripraviti stoj. Za to namestite zërna čistega vodovoda in postavite v krajše mesto na 2-3 ure. Za pripravo aromatičnega olja dodajte v napitek limonin sok ali list duše.
 4. Uporabite in zamenjajte proročke v muku. Dodajte mešanico v pripravljene jedi in pijače.
 5. Očen polezno pšenično moloko. 3 stolovnih ložk, ki jih je treba zamenjati z 2 stolovnimi ložkami iz. Zalejte vašo vodoravno vodovodno postavo in postavite v krajše prohladno mesto na 4-5 ur. Nastojte obdelajte. Hranite lahko v hladilniku v času sutoka.

V prvih dneh pri roki ne uporabite več 2 stolovnih postavk na dan, v nasprotnem primeru pa lahko začnete diarejo. Po 2-3 tednih uporabe je mogoče vsakodnevno uporabo povečati do 60-70 gramov.

Ne vključujte prorožene pijače v racionalno prehrano skupaj z živim mlekom, cvetličnim mesom, gribami. To lahko sproži alergijsko reakcijo in tošno.

proroščena pšenica gotova k uporabiblenjuPoljska in vrednota proročenne pšenice so že dolgo izčrpali specialiste. Vsebuje v sebi edinstvene mikroelemente, ki zdravijo vse sistemske sisteme. Pri pravilnem prerazporeditvi in ​​uporabi pšenic se ne more izključiti le zaradi kroničnih bolezni, ampak in omolodirati kožo, zagnati ostanke in mišice.

Proraŝivaem pšenicu za 2-3 dni-video