домашний яблочный уксус Prosto recepti jabločnega neravnovesja v domačih pogojih omogočajo pripravo uporabnih in okusnih izdelkov. Živilo s prijetnim kislinskim okusom se uporablja samo kot koristna snov, prav tako pa se uporablja v količini primerkov za konzerviranje ali pripravo v piščancu. Jabločni uksusi v celoti vplivajo na ves organizem: normalizirajo delo kisika, kislinsko-šeločno ravnovesje, stabilizirajo splošno zdravje, odlagajo usvojene živine, povečujejo dobro samooskrbo in napredovanje.

Prednosti jabločnega neprimernega dela, pripravljenega v domačih pogojih, so: nedovoljen izdelek, ki je na voljo za vse družine, hipoalergen, brez pobožnih učinkov na peko in želudec.

Standardni recept jabločnega uksa brez sahara

яблочный уксус из сока Za preproste recepte jabločnega uživanja v domačih razmerah morate izbrati posebne in sladke jabloke.

Priprava:

 1. Izvlecite bloke in razvrstite na velike dole. Odložite na odprtem zraku.meliko narezati jabloki
 2. Čez nedokončano obdobje s potemnevših kusov od oddaj sok.odložite sok iz izmeničnih jabolk
 3. Polovna tekočina, ki se nahaja v stekleni embalaži in na vrhu, na vrhu medicinsko oskrbo, najprej s prokolomom na enem mestu. V tem času, v tem času v takšnem stanju, mora biti na voljo do 6 dni.broženje jabločnega soka
 4. Kakor le močno se pojavi, se je v zadnjem času odstranilo največje jabločno osebno sporočilo, ki se je pojavilo v široki posodi, po tem, ko se je hitrost povečala. Danno posodo morate prikriti neplotnim polotencem in poslati na temno mesto s temperaturo +27 stopinj, 2 meseca.izlijte tekočino v široko posodo
 5. Ob pojavu gustoga osaka, ki je v veliki količini, se procesira med marlju in razpršijo po butaljih. Hraniti v nadaljevanju na prohladnem mestu.

Pri broniranju na površini jabločne mase se oblikuje pleksus nečistočljivih bakterij, ki jih ni treba odstraniti. Ta možnost omogoča ustvarjanje takšnega izdelka.

Jabločni uksus v domačih razmerah iz žmyha

jabločni uksus iz žmyha in drožžejPo predhodno pripravljenem receptu, da dobite približno 1 liter uksusa, morate pripraviti 1,5 kg peresnih jabolk. Podrobnejše opisovanje uporablja uporabo drog v količini 10 gramov na 100 gramov zmesi.

Priprava:

 1. Izmyt plody, ubrat podgnvšie udeležence. Izmeriti na mesorubke ali terke kuski apple.zamenjati jabloki
 2. Prenosni bloki blokirajo tako veliko količino toplotnih vod. Tuda že pošljite drogži po receptu. Sverhu posodo prikrite neplotno tkanino. Polufabrikat premikajte v toploto, temno dnevno sobo na 10. Vsak dan je treba namestiti ves čas.dolijte vodo in sahar
 3. Po istek teh dni, jabločno prestavite in obdelajte po marlju. V dobljeni tekočini lahko ne boste uživali v prijetnem in mehkem okusu. Uksus jabločen, recept z medom, ki pripravlja ravno ta želeni nežni okus. Za to na 1 liter jabolčne mase morate dodati 50 gramov med.obdelati in dodati med
 4. Prikryv vnovʹ marley, pošljite v temno mesto za fermentacije 1,5 meseca. Po namestitvi programske opreme se prozorna jabolčna tekočina razlikuje po zaprtih prostorih in zapre.

Video-recepti jabločnega nevidnosti z dodajanjem ržanega kruha in medene

Jabločni uksus brez drožcev

jabločni uksus brez drožV smislu odsotnosti domačih hiš ali preprosto nezaželenih za njihovo uporabo, je predložen recept za pripravo jabločnega seksa doma brez dreves. Če želite dobiti želeni izdelek, ga morate blokirati, zato ga je treba dodati veliko.

Priprava:

 1. Predvračajte v melike kuski jabloki in jih pošljite v kastrjul ali taz. Sverhu zalijte kipačno vodovodno takšno vodo, da v celoti pokrijete fruktovo narezko.Izmenjeni jabloki zalivajo vodo
 2. Tuda že pošljite sahar. Rast njegove količine prihaja iz prostornine vode: četrtka stakana sahara na 1 liter vode. Smeš, pokriješ s polotencem in pošlješ na toplo mesto na fermentacijo.v emkost nasypaть sahar
 3. Po nedavnem vročini je treba obdelati s pomočjo marli.prebrodivši uksus obdelati
 4. Odstranite tekočino, ki se izklopi v misku ali taz, priklenite polotencem in jo izdajte še 1,5 meseca. Razrežite po stekljannem butylochkamu in zaprite. Хранить в прохладном месте.

Fermentacija jabločnega uksa – to je postopek, v katerem mikroelementi krahmala in sahara prevraščajo v etanolu in gležnju v gazu. Ta postopek še imenuje brojenje.

Video: kako pripraviti jabločni uks v domačih razmerah

V skladu z recepti jabločnega neravnovesja v domačih razmerah se upoštevajo nerazredne stopnje, v skladu s katerimi je mogoče storiti neprimerno samo za notranjo uporabo, pa tudi za preprečevanje. Narodna medicina z vedno v svojih receptih kaže vse, kar kaže, da jabločni spolni odnosi ugodno vplivajo na organizem. Njegovo izkoriščanje pomaga izločiti se iz lišaja, grbice, mozolej, natoptih, česov, majhne varikoze. Tudi obravnavana tekočina je prenosni antiseptik. Za zdravljenje takšnih metod morate vedeti, kako narediti blokirne anksioznosti, recepti, pripravljeni, ki vam bodo pomagali.