priprava dyni na zimu Dynâ na zimu – recepti ne omejujejo samo privyčnyh varenjem in komponent. V zadnjem času obstaja možnost nakupa tega jagod v supermarketih, vendar njegove okusne kakovosti ne bodo takšne nasičene. V tem času je vredno poskusiti enega od receptov, ki pomaga ohraniti okus in aromo. Pripravke lahko oddate v količino sladice ali dodate v vročko.

Сушеная дыня

сушеная дыня Svoj preprost način, ki ga je mogoče pripraviti iz dini na zimu, – to ga zasuši. V postopku se ne uporablja sahar in drugi dodatki, zato jedi zelo primerno, če kdo doda zdravo življenje. Ta nizkokalorični sladica se lahko pogovarjate s seboj v kakšni količini ali združite z drugimi jedmi.

V tem receptu boste morali zbrati samo to stopnjo jagode. Udobno ga pripravite na suško, vendar ga lahko preprosto razstavite pri sobni temperaturi pod soncem.

  1. Celujoča dinja očistijo kožure. Če je potrebno, ga razrešite v dveh delih in odstranite srce s kostočkami.počistiti in narezati дыньню
  2. Zatem ji narekujejo na velike lomtike in izklapljajo na suško, tako da se niso sopricali drug z drugim.razložiti lomtiki дыни в сушилку
  3. V tem primeru morate temperaturo postaviti na približno 60 ᴼS. Čas izdelave je odvisen od tehničnih lastnosti naprave, pa tudi od sočnosti plošč in debelih lomtikov. V srednjem postopku se lahko zaposli od 7 do 20 ur, v estetskih pogojih – do nekaj dni. Kusočki bodo pripravljeni, če se bodo spremenili v velikosti in ne bodo prišli v uporabo.

Gotovu sušenuû diny hranat v temnem mestu. Lahko tudi zapakirate njeno v vakuumske pakete.

Konzervacija из дыны

konzervirana дыня

Dynja, konzervirana na zimu, ohranja vse okusne kakovosti. Če je pravilno pripravljeno, bo to opozorilo na analizo. Pri srednji dolžini vesoma v 2 kg se doda stakan sahara, voda in malo limonine kisline.

  1. V prvi vrsti morate pripraviti sirup, ki ga uporablja holodnim. V času 10 minut se povežejo s saharom, dovajajo do kipenije in zadržijo na medlennem ognju. Koncept dovaja limonno kislino.pripravljen sirup za дыны
  2. Dalee je treba počistiti, naročiti jo na mehko kuso in razstaviti po banki. Ih je potrebno predhodno prosterilizovati v kipatke.дыню почистить і нарезать
  3. Lomtiki dini zalivajo siropom, banki nakrivajo kristale in pasterizirajo. Če jih želite dostaviti, jih položite na polovice krtače navzdol in jih konzervirajte.sterilizovati diny na zimu

Dynja, marinovanna na zimu, propitiva se saharnim siropom in ostane sočna. Naj bo ona dobro združena z medom in uporabo. Ee dobavite v vaše avtomatske zapiralce, vnesete v količino načikov za bližnjice.

Pastila iz дыни

пастила из дыниEden iz nenavadnih receptov iz dneva na zimu —éto pastila. Številni gostje, ki niso pozabljeno pozabili na to sladost, vendar to ne more predstavljati samo povsednevnega deserta, ampak in trenutno priljubljeno okrasitev prazničnega stola. Ona opozarja na konfete in ima plotno vezko konsistencijo.

Pri 1 kg vdihanega mesa se dobi približno 2 stakanov vode in 1 stakana sahara. Pastila postane bolj sočna in sladka, če zamenjate sahar na židki med.

  1. Za recepte za pripravo iz zimskega mesa, ki je vreden izbire edinstvene jagode, ki bo istočasno nasičena z aromo. Ee nujno počistite, odstranite kostočke in naročite majhne kubike.speluû дыню почистити
  2. Vse napake se zmešajo v kastju in postavijo na tihi ogon. Sodelujemo nujno stalno pomešivati. Testo za pastile se šteje za pripravljeno, ko se kupi enakovredno mehko konsistenco.varirati dynû s saharom
  3. Daleje se zmešajo in izložijo v suško. Ta dolžina ne sme biti višja od 0,5 cm, sicer pa je treba preskusiti in ne smete dolgo hraniti. Pastilu je treba pri visokih temperaturah v 4 urah znižati, nato pa še pri srednji moči. peretertujočo smeš izložite v sušilko
  4. Ko bo pastila v višini, bo še vedno toplo, zato jo je treba dostaviti iz sušk in soorganizirati iz nje rulony. Daleč vsak od njih razvrsti na majhne porcijske kusočke.

Pastilu hranijo v hladilnicah, pri tem pa je primerna za uporabo do naslednjega urožaja. Za to, kar je ohranilo vaše okusne kakovosti in ne preusmerilo, vsak rulon potrebuje plotno preoblikovanje piškotne plošče.

Da, če v gospodinjstvu ni sušilcev, variant, kaj je pripravljeno iz dimnikov na zimu, ne živi manj. V tem izdelku lahko uporabite duhovno opremo. V takem primeru, če za pastile razdelijo tanke na prvi papir, predhodno zmanjšajte njeno rastlinsko maslo.

Dynja —éto univerzalno lakomstvo, ki je zelo priljubljeno in v videu, in v količini, ki je osnova za zimske pripravke. Obstaja veliko receptov, pripravljenih s fotografijo, vsak iz katerih je letni vonj v hladnem času. Konzervirana ali marinirana dinja je zelo primerna za namestitev v zimskem času, na pike ali pilote.

V sušenem videu jo lahko podarite z orehami in medom, pa tudi okrasite njene sladice. Pastila – to je nenavadna sladkost, ki se prodaja tudi ne v vseh supermarketih. V vsakem primeru je vredno pozabiti letom in ohraniti svež okus in aromo ves čas.