zbirka urožaja v avgustu V avgustu se bo to zgodilo do konca, vendar bo deloval na dačnih gredkah še daleč do zaključkov. Ogon porablja urogaem tega sadja, ki je že skoraj pripravljen za pripravo na zimu. Pripravljajte obiske osrednjih kultur, pripravljajte udeležence na naslednji vesi in, konečno, ne pozabite na rastline, če vegetacijsko obdobje ne bo zakonito.

Zberite urožajo na ogorodnih gredkah v avgustu

urožaj pomidor Tomati, sladki in ostrij perec, baklažani in sparževa fasada, barvna in savojska kapusta. To je daleč od polnega seznama gorodnih rastlin, ki jih je bilo mogoče izdati za drugo polovico leta.

Za mnoge rastline je pomembno, da so bile zbrane redno. Če polepšate tomate, dolgo ostanejo na kustah, so nagnjeni k nakupu in sozrevanju naslednjih. Povečajte urožnost lahko, snemalne plošče, ki samo na način začnejo krasno. Prenašajo jih, brez značilnosti kakovosti, če jih razvrstijo v enem sloju ali razkrijejo kisti v temnem mestu. Na ta način je mogoče spasti in tomate, zasebne s poraženimi fitoftoroji kustov. Če tega ni nastalo, je treba pravočasno izvesti preventivno obdelavo fitoftoroze, z uporabo najbolj varnih sredstev za uporabo sredstev.

Baklažani ne menjajo okraske, kot pomidorji. Če pustite trenutek, se njihova potrditev potrdi, ali izgubite nežnost, v njenem okusu pa se pojavi zadnja gorčica. Pred tem je že zaderžka zbirka urožaja tormozit pojavila novo zavjezovanje. A vo percy srezaût samo po polnem okrašivanju. V tem primeru bodo njihove stopnje največje debele in sočne.

Odpoved kapusta se prikaže na stolu dnevnika v juniju ali juliju. V avgustu na gredkah nabirajo ves vike savojske in srednjespelozne belokočanske kapusty. Plošče, bele glave, barvne kapuste pritegnejo v glube rozete. Če želite iz-za solnce butoni ne pozeleneli in ne zacveli ranše časa, hitro rastujejo kočane dodatno zaklenite, nadlomlennymi listnimi plasti.

срезка брокколиKo glava barvne kapusty srezana, koneviŝe tukaj že udarijo. Иное дело – брокколи. V 15–20 dneh po rezanju osrednjih glav, na paznih zmagah nastanejo majhne dimenzije diametrom do 6 cm, ki bodo prijetne dopolnitve za urožo.

Če se kapusta ne zbere, jo potrebuje za zaščito pred vretenci in v rednih policah. Če ne smete dovoliti razmnoževanja gnilostnih bakterij in gribkov, iz-pod vikov, ki uporabljajo sorte, odmerjene in podsihajoče listje.

Začetek avgusta – samo čas za prišpice zmagovitih tikov, arbuzov in dim. Če so kustovski kabački in patisoni neustavljivo plodonosni, to dolgoročno pomeni, da so njihovi bližnji domačini potrebni pomoči. Zato na vsakem rastlinju ostanejo najbolj velike zaveze, ostale, skupaj s končnimi pleteji, ki jih udarijo.

Посевная в августе

высадка салатаV avgustu se bodo počasi osvobodile dačne gredice in v državi se bo prikazala izbira:

  • izvajati predhodno obiskan prvi trav, zelenjavno kulturo in skorajšnjo zelenjavo;
  • pripravite udeležence na naslednji vesni.

K vidam, priloženo k ukoračivašujomusvemu svetovnemu dnevu, se nanaša na pekinško kapusto, listopadno gorčico, solate in prvo zeleno. Avgust – dobro vreme za obisk redkov, redizantov, rannesperhnih datnov.

Sestavljeni gredki polezno zasejejo sederami. Če opazite, da rastline uspejo, se podredite, rešite in ravnajte s svojo osnovno nalogo. Če ogorod zaseda bobovimi, skašivanje vodi po cvetenju, ko korenvišča nakapilirajo dovolj azota. Poleg tega viki ali lûcerny, v količini siradov se sestojijo iz velike redku, gorčicu, raps, faceliю, zrna.

Avgust na dače: vse pozornost teplicam

огурцы в теплицеNoči v avgustu se bodo nastanili holodnimi, zato osnovni vroči ogurcov dačniki dobijo s tepličnimi delovnimi mesti. Prenesite plodonoševanje, ki pomaga pri obdelavi z ložnega mučnistoga rosa in gnileja, kot tudi podkormka, uporabna za kornevoj sistem. V skladu z merili za preprečevanje in preprečevanje stadij bolezni v zdravilih, ki uporabljajo varen milno-zolni raztopina iz 500 gramov drevesnih zolov, 10 litrov vode in pare, ki vsebujejo živila, ki izboljšajo koncentracije tekočine s tekočino.

Podderžka za rosto ogurcov in izobraževanje zelenjave posluje zunaj konektorske azotom iz rastline 0,5 ložice močevin na vedro vode.

Za leto grunt pod ogurcami so se uplotnili, a korni v osnovi steblej ogolili. Odpravite težavo, da bi pomagali navadnemu popravljanju poštnega torfoma ali rihlim substratom. Povrh grunt prisepajo preprevljene opisalce, izmenljivo travo. To varuje vlago in ščiti ogrunce od razširjanja škodljivih grbov.пасынковка томатов

Kot in gruntovski tomati, rastline v toplicah prav tako obrabijo od fitoftoroze in obrezujejo. Z osnovnim steblom in velikimi pasinki, ki odstranijo spodnjo listo do prvega kista in zelenja, ki je narejena v klubu.

Dačne težave v avgustu

Brezplačne gredke v avgustu:

  • očistijo od rastljivih ostankov;
  • preusmeritev, če je potrebno z uporabo sredstev za boj s poštnimi vreditelji;
  • polivali, da bi ostali na pošti, so bili shranjeni in uničeni.

Za poletne mesece, ki se naklaplja, nimate sestavin. V avgustu nastopi poraz še naprej raziskuje zemljo in polic. Ukoristite izobraževanje za koristno udobje in pomagajte pri uporabi posebnih bakterijskih dodatkov.

Ogorod v konce leta – video