жимолость Волхова Žimolost Volhova – sorazmerno z ruskimi selektivnimi dosežki. Ta skupna raba zelo visoko ceni cene za neprimerno ugodnost v pogojih izražanja, dobro zimostojnost in okusne okusne plodove. Zahvaljujoč dekorativnim kvalitetam žilovosti Volhova ne samo poraduet okusnim urožaem, vendar stanet učinkovalnega okrasja vsakega sodelujočega.

Žimolost Volhova – značilnosti in opis sorte

жимолость сорта Волхова Žalimost Volhova – to je rezultat kropoteznih del lenigradskih selektorjev, ki so bili uporabljeni kot vrsta Pavlovske. S svojim imenom je nov album dobil zahvalo reke Volhov, ki protestira v Leningradski regiji. V letu 1999 je bil viden novi državni vrh in območje za izražanje v vseh regijah Rusije.

Opis sorte žilnosti Volhova:

 1. Visina kustarnika doseže 160-200 cm. Številni primeri, ki jih zmagajo, oblikujejo gusto skozi vse oblike.
 2. Prjamostoječe zmage pokrivajo gustym in megkim vorsom.
 3. Listne plastične plošče, nadaljevalno-ovalne, široke, temno-zelene barve.
 4. Plodovi, ki so v dolžini, z zaostreno verhuško, do 2 cm v dolžino, sivo-sivo barve. Ves vsakega ploda – do 1,5 g.
 5. Vkus plodov sladki, z edino zametno kislino in prijetnim zemljaničnim privkusom. Pokrivajo ton, vendar dovolj ploske kožice, ki zagotavljajo dobro lešljivo uro.

среднеспелый сорт жимолостиVrednost Volha je v povprečju primerljiva. Prvi urožarski plodovi so že v sredo junija. V odvisnosti od regionalnega izražanja pri vsakem stanovanju se lahko zbere do 3-3,5 kg plodov.

Nekako si ne morete prizadevati, da bi se sami lotili, zato je potrebno, da jih postavite poleg njih. Lučšji poskusi žilnosti Volhova – Lazurna, Pavlovska žimolost ali že Amfora.

Выращивание жилости Волхова

izrazitivanje žilnosti Volhova na udeležencihZahvaljujoč neprihodobilnosti izražanje žilnosti Volhova ne izzove složnosnosti, tudi v načinu svojega zadovoljstva. Sortira za kultivacijo v vseh regijah Rusije, v tem številu in v regijah s surovimi zimi.

Za pridobitev dobrega izobraževanja morate ustvariti udobne pogoje. Če ne želite, da bi izbrali dobro osvetljene udeležence, zaščitene pred prodiranjem vetra in skvoznjakov. Če želite znižati nizko raven, zabeležite gruntovno vodo, tako da izčrpana raven predstavlja podganjanje kornevojnega sistema..

Vsekakor je treba razvrstiti vse živalske vrste, ki vodijo v nego, stene ali izgore, ki bodo zanesljivo ščitile rastline od skvoznjakov. Pri tem mora dobro osvetliti solncem. Pri izražanju v teni urožajnosti žilnosti se zmanjša.

Izbor in priprava sažencev in grunta

саженцы жимолости ВолховаNa delovnem mestu Volhova je mogoče vstopiti v začetek ali sredi septembra. Sažency lahko kupite na vodovodnih ali drugih specializiranih pištolah. Najprej morate izbrati starost 3 ali 6 let. Nazadnje je treba obrezati spredaj, da njihova višina ne bi presegla 50 cm.

Zadovoljeni so izbrati sažency z odprto kornevo sistemo ali izrazit v kontejnerjih. Tako je mogoče z lahkoto preusmeriti zemljišče iz emkosti, ne bojte se, da bi obvladali hrupno kornevno sistem žilnosti.

Pripravite posadne lunke za žimolosti:

 • običajno полете почту;
 • izkopajte lunko glubino in diametrom ne manj kot 60-70 cm;
 • vsypʹte na dno jami superfosfat s pregnoemom (15 g na 1 kg), zolu in gorst kalijeve soli (70 g).

V primeru zaposlitve 6-letnega zdravstvenega zavarovanja primernosti udobja je potrebno povečati.

Če počivate na zadovoljnih udeležencih, jih lahko naredite lažje in zračnopropitoemo, vmes je malo velikega peska, torfa ali opisa.

Shema posadke sažencev

proces posadke žimolostiSʺedobna žimolost Volhova-obsežno in visoko rastjo rastlin, zato je med posadnimi lunkami potrebno pustiti stanje manj kot 2-3 m.

Pošagovni algoritem delovnih mest:

 • na dno posadne lunke zasypjte drenaž in smeš udobno (superfosfat, pregnoj zola);
 • teči v lunko 2 vedra podogreto vodo in dati popolnoma vpitati;
 • izpustiti saženec v lunki in natančno razrešiti njegove koreške;
 • prispypjte koreške gruntom in slegka utrambujte;
 • Običajno polejte sažency, z uporabo vsakega po toplotni vodi.

Grunt v okolici rastline zamuljirajo torf, preganjajo, ogrožajo osebnost ali druge muljičujoče materiale. To pomaga ohraniti v poštni vlagi, ki je potrebna v kornevoj sistemu saženca.

Tonkosti uhoda za žilolostnost Volhova

vhod za žilnost na udeležencihZa pridobitev običajnega vročega okusa in aromatičnih plodov je potrebno zagotoviti žilnost. Polnocenovno razvito in plodonosno kulturo pomaga ustrezni polivin, podkormi in obrezki.

Osnovna pravila vhoda za žimolostnost:

 1. Častota poliva žimolosti je odvisna od ugodnih razmer. V tem času in v obdobju, ko so plodovi klasterjev morali vnesti 1 rez v nedeljo, se izloči pod vsako rastlino po vodi. Pri navadni pogoji žilovost poliva dvakrat v mesecu. Grunt okoli hiše mora ostati vlažen, ne pa mokrim.poliv žimolosti
 2. Po vsakem polivu je treba shraniti po pošti okoli hiše in hkrati odstraniti rastline. To mora storiti zelo ostro, tako da so korenine stanovanja na voljo v bližini površin zemlje. Zaradi tega glukoza ne sme presegati 6-7 cm.
 3. Osenj po zboru urožaja izvaja sanitarno obrezovanje žilnosti. V času obrezkov je treba odstraniti vse zaskrbljene, potrjene, poškodovane in prelomne zmage. Prav tako sledi prerazporeditev seznama znotraj klasterja, da ne bo izgubil krona. Ne preprečite, da bi dosegli zmago, tako da na njih ni oblikovano veliko število plodonosnih zavez. Prva obremenitev se izvaja samo 3-j let po delovnem času, vsake 3 leta.podkormka žimolosti

Za običajno plodonoševanje žilnosti je potrebna periodična podkorka. Ranej vesnoj pod kusty vnese azotosoderžne udobnosti. Po pojavu prvih listov lahko uporabite raztopino močevin (400 g na 10 l vode).

V obdobju zadrževanja plodov žilovost podkarmliva drevesno zlato iz razpada 500 g na 5 l vode. Po dokončanju plodonošenj in pred naslednjim pervim zarozkov je mogoče brez superfosfata.

Priprava žimolosti na zime

rezultat pravilnega prehodaNadalje, če odkrijete življenjsko moč, je odvisna od njene starosti. Vzročne rastline se razlikujejo po visoki morozostojnosti in z lahkoto, ki prenašajo znižanje temperature zraka do -40 ° C.

Molodie sažency žimolosti je potrebno zakleniti pred naslednjimi zimi na podaljšanju prvih 3-4 let. Če se kupec združi, lahko takoj pridete po tem, ko se temperatura zraka spusti do +2 ° C.

Za vkritja kustosa žilnosti lahko uporabite svoje vetrnice, nevarno listo, peregojno, agrovoločno ali drugo netkano ukrvno snov. Za zanesljivo uporabo višina sloja mora vsebovati najmanj 12-15 cm. V primeru snežne zimske povezave, ki je v krogu žil, je mogoče dodatno dodati sneg.

Žimolost Volhova – eden izmed najbolj priljubljenih sort otečestvene selekcije. On ceni sadovode za netrebovalnost v pogojih izražanja, visoko vzdržljivost za zarozovanje in neprijetne ugodne pogoje, dobro urožnost okusnih in aromatičnih plodov z neobičajnimi zemljiškimi predmeti.

Sedadobna žimolost Volhova na vaših udeležencih – video