cvetet вишневый сад Vprašanje, zakaj se ohrani na koncu po cvetenju, ni označeno kot istočasno. Sčitano je, da veliko cvetenje oslabi drevo, zmanjša njegovo odpornost proti nedolžnosti. Z druge strani je bilo zamenjano, kar je običajno svetilo enega primerka v primerjavi z drugimi – signal o bolezni, in nazadnje okrepi življenje, ustvarjeno veliko semena. Začasna nepravilna agrotehnika je primarna bolezen.

Predposylki k zabolevanju

сохнет вишня после цветения Tam, kjer se živalske bolezni nahajajo na velikih površinah, se okužba širi stremično. Zato bi morali biti na razpolago ugodni za razmnoževanje spor kokomikoze in monitorja, ugodni pogoji. Vedno prohladno in syro, kar išče na nadaljevanju cvetov. V času, ko je bil topli in dolgotrajen, je spet ugodna sreda za gribo. Točno profilaktika in izključitev sada od nasekomyh spasjot drevesa od vnedeni gribnic.

Sohnet višnja, kaj delati? Ljuboe neponatno poželenje, usyhanie ne poteka spontano, to priznava bolezen, skoree vse, gribkovoj. Stari neuhožennyj vrt prebiva v razsutem množici bolezni. Počasi se širijo nasekomymi in vetrom na sosednje zasaditve.

Če obstajajo možnosti, je treba nujno izvajati profilaktične ukrepe. Nobena obdelava ne bo zaključena za 20 dni do zbiranja jagod.

Profilaktična obolenja

potrebna profilaksaZdravstvene kulturne rastline so lahko samo pri zasebnikih agrotehnikov. Sodobne obdelave višje lesene hiše in klaster od zdravnikov in bolezni, ki lahko povzročijo okužbo v zarodi.

Polučajoče polno vprašanje o drevesu bo tiho, ohranilo bo zdravje pri cvetenju in v njegovem jagodu brez časa za krone. Možne poškodbe v primeru, da je to nujno treba raziskati, dezinficirati in popraviti. Najprej je treba preprečiti, le da daleč ne bo brez ustreznih metod. Začelo se je po cvetenju ne ohraniti v sosedi?

Odgovore preproste:

 1. Derevo je naloženo na vožnjo ali skloni, dobro se posvetli.
 2. Saženec kupljen v izbirni postaji, ki je stabilna za spremljanje sorte.
 3. Derevja vsakoletno beli, ne samo stvori, ne skeletni veti. Če želite sporočiti, da je bilo vse deljeno,.
 4. Листья собираются, пристосные круги ухожены.
 5. Vetki proreženy po principu – vrabej proletit.

Ne glede na to, da je posameznega udeleženca, mora biti na voljo zadostna količina hrane.

Za to, da boste posadili cvetove in obarvali zdravo jagodo, je treba državo urediti in ustrezno posodobiti. Če vas ne zanimajo prevračanja in gluposti, lahko korenite.

trečina v korePriporočila v opredeljenih časovnih obdobjih vodijo, kot profilaksa proti gribnim boleznim, ki so na voljo:

 • v odprtem kanalu barve;
 • v svežuû ranku na polomannoj vetočke;
 • treŝinu na kore.

V cvetočih in vetočnih proniklah bolezni, zato se ohrani višja po cvetenju.

Spori, bakterije, naseljeni vreditelji se razvijajo po naravnem ciklu. Zato ne smete obdelati rastlinskih pripravkov, kot so dobili, obstaja grafik:

 • takoj po prehodu na sneg obdelati proizvodne kruhe in lesene 3% raztopine bordozne tekočine ali bordosko mešanico «Ekstra»;
 • opryskivanje 1% raztopine mednega kuporosa po zelenem konusu;
 • do začetka cvetenja višnju sledi obdelava pripravkov Horus od monitorioza;
 • v obdobju vegetacije izvajati profilaktične obdelave pripravkov Abiga-pik, Zato, Topsin, Horus.

Gribkovi bolezni so v času in v holodnem obdobju, v zaprtem času, v zaostalem obdobju. Priporočajte profilaktične ukrepe, ki so potrebni, vodite pogoje, ne upoštevajte ugodnih časov.

Priznaki bolezni, ki ostanejo po cvetenju

obreza bolnih vetočekGrozoj sodobnih višnjevih sadov je postal bolezn monitor, zvezdenna iz Amerike. To je grbovito obolenje v barvah svetle in na plodah do zbora urožaja. Priznak vesennega zaslužka – ohrani listja višni po cvetenju, se pojavi nekroz vetoček. V tem času se bo hitro preusmerilo v notranjost in zaračunalo vse drevo. Opredelite monitor lahko, razkrijete na sredini vetočnih temnih obročev.

Edino pravilno odločitev stanet srečuje vse vetočke na 5-15 cm daljša mesta vidnega ushihania in razgibavanja vseh rastlinskih ostankov. V teku leta za deželo je treba spremljati in nadaljevati z uporabo podsohnih vetov. Vsekakor, naslednjega leta sledi pregled profila na grafiki.

poraženje plodovSestavljene na vetočnih ploščah v mestih ukusov nasekomymi obrazujejo serye sporonosne podušečke. Oni so na voljo haotično in se razlikujejo od številnih plodonovih gnili. Mumificirani plodovi, ki ogrožajo stanje istočasno zaračunavanja v naslednjem letu. Če je bolezen začeta, se na njej pojavljajo predvsem ljudje.

Prav tako, da bi na sosednjih plantažah prav tako pozorno odkrili k skoriranju zaslužkov. Samo obolenje ne ujdi, drevo izgubi v celoti. Sistemska sredstva za spore griba Monilia cinerea ne delujejo.

Kljasterosporioz ali ponedeljek – je tudi razlog, zakaj ohranite listo v višni. Bolezen se prikaže po vsem drevesu, vključno s korni. Pri tem počivajo cvetovi in ​​listni črni, opadajo, živijo, kot rešeno. Sestavljajo se na vetkah, ki se muficirajo in bivajo nosilci spor. Gribnica uniktoža se klorokisju medi in bordoski zmesi.

Kljasterosporioz ali ponedeljekKokkomikoz – grik se aktivno razmnožuje po cvetenju lesa, zakaj in ohrani višjo. Priznami zaračunavanja so rdeče točke na vrhu strani, na vaši strani pa je mogoče odkriti rožnate spore. Listina je želatinasta, odpada, na voljo je njegova čudovita. Pri odkrivanju priznanih kokomikoz z urožaem tekočega leta se bo razpršila. Derevo v cvetu je treba obdelati s 3,5% raztopino mednega kupola. Če je varaj ohranjen, potem po koncu njegovega izbora sledi obdelava pripravkov Horus. Pripravite raztopino močevin iz raztopine 40 gramov na 1 liter.

To lahko vodi celoten kompleks ukrepov za ohranitev zdravega sadja, ki ga je mogoče zmanjšati zaradi gribkovih bolezni.

Borbba z boleznjami višni v sadu – video