zaposlitev in izraščanje funtov Posredujte in izrazite denarno količino na udeležencem, ki ne predstavljajo težav, kar pomeni, da je kultura neprivlačna, zahteva le minimalno količino. Pred tem so bili selekcioniranci razvrščeni v različne sorte, ki jih je mogoče izraziti v regijah z različnimi klimati, v tem številu in v dovolj surovih regijah.

Opis zunanjega vida rastlin

funt na dačnem udeležencu Okulturne sorte navadnega leskega oreha – leščine in obstaja ta najboljši funt. Različno vidne orehoplodne rastline – to so običajno običajne, raznolike, velike in pontijske leščine. Če pravilno položite saženec in uporabite osnovna pravila o vhodu, bo to hitro pritegnilo udeležence, bo dalo dober vroč.

Leščina – to je sorazmerno rastje, dvopolno, zaradi barve obeh pol se oblikujejo na enem mestu.

Pri dobrih pogojih funtov izraste do 3 m višine. Predložil ga je v listopadni kuhinji. Listina v oreha velikih ovalnih oblik ali podobnih na srce. Okras nasyŝeno-zelen. Krupnolistne sorte se uporabljajo kot dekorativne rastline v landšaftnem dizajnu.

Barselonski funt

barselonski fundukSorta oblikuje gusto krono, močno se razgradi, vzdrži k morozam. Kusty dosežejo 5 m v višino, pokrijejo velike svetlobne liste. Lahko pa so v različnih oblikah: naslednja priklopljena ali s tremi granjami, velika. Skorlupa debela, pročna. Ima črno -beli barvni odtenek. Jadra boljše, zapolnjavajo ves oreh. Plodovi vkusnih in sladkih, sočni, brez lišne vlaknosti. Spejte v prvih številkah septembra.

Косфорд

funt kosfordTa vrsta se lahko imenuje srednja po vinoslovnosti do zaporka. Krupne temno-zelene listine z naslednjimi stanovanji so krasnimi. V obdobju ranenega cvetenja je pokrito z dolgimi bordovimi srebrnicami. Skorlupa tonka, začela želtaja s koreninskim odtenkom, pri sozrevanju krasne in temneet. Oboločka se lahko loči od jadra. Ne pa popolnoma zapolni skorlupu, ima vlaknistično kožico, rahlo napolnjeno ali okroglo obliko. Svetle, kremne barve plodov uspejo v samem koncu septembra.

Галльский фундук он же Галле

галльский фундукRastet v ogromni hiši, višji od 5,5 m, krono ne preveč izgubljen. Listove plastične temne, malo na oŝup šerohovatye, vorsystye. Zacvetaet istočasno z večino sort leščinov, oblikovano grozdja iz moških socvetij po 5-6 štuk. Z dolžino doseže 7 cm, premer 5 cm. Skorlupa po merilih sozrevanja prebivalcev je želto, zato se od jadra enostavno loči.

Če se ukvarjate s kultivacijo lesene orehe v Podmoskovlju, bolje ustavite izbiro pri Akademiku Jablokovu. Lep, podoben na čašu kust daje urožaj do 10 kg s vsakim rastlinjem. Plodovi spominjajo želude, rast grozdjami po 10 kosov.

Posredujte in izrazite funto na udeležencih

posadka saženca funtovNepremičnina za izbiro pošt. Izberete lahko klasterje, dovoljene na glavnih mestih ali na sklonih. Grunt podide vsak, prek močno zasolnjene, pozabljene in peščene pošte. Ne sledi vzpostaviti kulturo na južnih straneh sklonov, kar je prikazano na ravnemu cvetenju klasterja, kar pomeni, da jih poškodujejo z nočnimi vesennimi zaporniki. Grundovske vode ne smejo biti blizu 1,2–1,5 m površine, delovna mesta pa ne smejo zamašiti vode.

Prednostno boljše izsaživanje kusty funtov na prostorih, kjer ni silnih skvoznjakov in poryvov vetra.

Funkcionalnost svojega najpomembnejšega korneviŝema lahko dobro ukrepi sklope, kar se uspešno uporablja v mnogih državah. V Italiji, prav tako v Turciji, pa ga posebej nameščajo na teh mestih, kjer drugi kustniki ne uživajo. To ne pomeni, da lešine dajejo visoko urožaj.

Če želite kulturo nanašati na veliko plodov, bo to na enem ozemlju pomenilo več različnih vrst, čeprav bi jih bilo dva. Izdajte kustike na razdalji 4-5 m, ne manj. Če so udeleženci kultivisani, je samo ena vrsta, ali pa bo malo.

Posoda in izraščanje funtov

sad fundaKakšni in drugi kulturi, funt dopušča, da bi izplačali dva leta v letu: v prvih dveh mesecih oseni ali po naslednjem času, takoj po tem, ko se začne odlagati.

Izbrano v Ukrajini funtov nima odličnega odhoda za nim v Podmoskovju.

Zabava je potrebna, da se naučite o tem, kar je kultura – dolgoročno, kar bistveno razrašča. Med ločenimi klasterji je treba pustiti vhod v 4-5 m, pri izhodu pa optimalno medsebojno razdaljo približno 6 m. Če gojenje raste kot živahen grad, ga je mogoče posaditi, preostanek mešanice kustom pa na 2 m. Taka shema delovnih mest orehovega sadja zagotavlja dobro izkušnjo in plodonošenost.

Jamočki za delovno mesto morajo biti gluhi v 70 cm. Выкапывают их заранее. Na vesennem delovnem mestu še vedno z osebo, na osrednjem delovnem mestu pa za 1-1,5 mesecev.

Taki posadki:

  1. Na dno nasypaût pregnoj (12-15 kg), superfosfat (200 g) in sulfat kalija (70 g).
  2. Ta udobja se pošiljajo po pošti, nato pa vzpostavijo holmik za vročanje.
  3. Korneviŝe saženca naložijo v smesi iz globin in navoze, nato pa razpravijo korni okoli te celice.
  4. Jamu zasypaût zemlej, pri tem korneva šejk molodogo funtov mora biti na ravni pošte ali na 2 cm višje.
  5. V okrožju rastline tvorijo lunko, toda v bistvu polivajo dvomesne vedrami vode vsak kust.
  6. Zemlja ukrivajo (muljajo) tudi rastlinskim materialom.

Po postopkih izvajanja rast obremenjuje do 15-20 cm. V prvem času, še posebej, če je to ves čas, je potrebno denarno zaščito za zaščito pred močno solnce.

Kako pravilno uhaživati ​​za funt v sadu

vhod za funtu na dačnem mestuVnos rastlin, ki so na voljo v rednih količinah v višini 15 cm, je v rednem stanju. Naenkrat s tem odklonijo sorodno travo, prostor okrog klasterja omilijo opisalce, travo ali torf. Prav tako ne pozabite na polive in podkormke rastline, njegovo obrezovanje in zaščito pred paraziti.

Полив. Za zagotovitev visokih učnih značilnosti je pomembno, da se vključi režim poljske kulture, še posebej v začetku leta. Za ta čas v vsakem času pod vsakim kustom sledi vlivanje po vodi.

Podkormki. Funduk podkarmlivajo ne pogosto. Edinožde v 2 ali 3 letih je treba vključiti v 5 kg sestavljene mešanice ali pregnoje (organizme) na vsakem zemeljskem kozarcu. Horošo reagira na dan, ko se pošlje na pošto v azotnih povezavah (možne, ammonijske selitre). V vsakem ekzemplarju v vesenčnem obdobju in z naslednjim letom ne bo več kot 100 g. V dveh sezonah je pomembno zagotoviti ohlajeno kulturo mineralov za račun podkormoka. Moja preprosta različica – to je udobje OMU (univerzalno), tisto organsko -mineralno. Podkormku vnesite po polivi ali v dolžini. Udobreni – obvezni pogoji za dobro uroško orehov.

obrezovanje denarjaObrezka. Kronu se oblikujejo v samem smislu. To je pomembno, ker pravilna obremenitev omogoča dostop do sveta, da bi jih lahko dobro sozrevali. Kust se oblikuje do tega, kot kultura začne prinositi plodove (do 4 let). Za osnovo izbirajo od 8 do 10 stvolov. Če želite zmagati v določenih kronah, obrezujte, ali pa jih preprosto odložite na stran in zavirajte provoko, da zagotovite provetriranje in zadostno osvetlitev.

Za pridobitev želenih rezultatov uporabite tudi gnezdovni način zaposlovanja denarja.

Urožaj. Čas sozrevanja orehov je odvisen od sorte denarja, kar pomeni celotno kulturo plodonosit od avgusta na september. V tem primeru me obarvajo na želeno barvo, potem pa bujno. Orehi preprosto striahivajo s vetokom, najboljše krepke – obryvajo. Izsušujejo plodove na soncu ali v dobro prezračenih prostorih, jih razpršijo v enem sloju. Zatem očistite od preostalih pregledov in dokončno dosušite. V takšnem stanju plodi lešniki prigodni nekaj let.

Возможные вредители

obremenitelj funtov dolgoročnikGlavna nevarnost za uroško funtov – to je dolgotrajen. Če želite zaščititi kulturo tega proizvajalca, morate dvakrat obdelati sistemske pripravke. Podojduk Aktara in Énžio, pa tudi Kalipso. Obrabotku sledi, ko se naselijo samo pojavijo. Prvi postopek se izvede od začetka maja, potem pa, ko ga aktivno odlagajo.

Omogočite obisk korneviŝe fundu ličink vezdesuŝega majskega žuka. Če jih je več kot 2 ličink na vsakem kvadratnem metru, to porazi obrabatyvat ozemlje. Točno po tem izsaživat funt. Lučšij sposob – to je za vsako leto, da se zaposli na ozemlju ali grečihu, ki ga moj žuž ne prenaša. V nasprotnem primeru se uporablja za pripravo posebnih kemičnih pripravkov.

Zno, kot rast funt in kot za nj uhaživati, lahko dobite lepo rastlino, ki dast navaden urok.

Posadka funtov jeseni – video