aktiviranje kolomikta na dan

Aktinidija – priljubljeno rast subtropične cone, ki se nanaša na rod kustarnikov. Aktinidija kolomikta in njena sorta za Podmoskovja, fotografije, ki so predstavljene v člankih, znanih okusnih ploščah. Mnoge sorte so primerne tudi za surovo rusko klimo, njihove značilnosti pa bodo izpostavljene nekoliko nižje.

Harakterne posebnosti aktiviranja kolomikta

саженцы актинидии коломикта Zahvaljujoč trudam selekcionerov tako dikovinsko rast, kot aktivira kolomikta, uspešno izrašča in plodonosit celo v regionalnih RF. Ta videz je mogočen, stabilen, če smo v surovih pogojih naše klimatske cone in namerno neprimerni v.

Vnešne aktivacije kolomikta spominjajo na plenuje z vetkami in velikimi listi v obliki srca. Cvetna gama lista nepostopanih in se spreminja glede na čas leta. Cvetenje aktivacije se začne v sredo maja in se lahko nadaljuje v nekaj tednih, cvetovi nestandardne oblike, imajo prijeten duh. Plodonosit raste z avgusta, vendar neredko etaža faza zatigira do oktobra.

V ploščah za aktiviranje vsebina vsebuje celoten kompleks vitaminov in koristnih snovi:

  • vitamini S, R, skupine V;
  • limonna, jabločna, zadovoljna kislina;
  • glukoza;
  • polifenoli;
  • biološko aktivne snovi.

Aktinidija kolomikta prikazuje rekordsmenom, ki vsebuje vsebino V, ostane daleč stran od limon in črno smorodino.

V količini, pripravljeni na večini hotelov, ki prenašajo plošče s saharom ali jih sušijo. Kljub temu, da pri uporabi uporabniki sledijo temu dejanju, jagodice imajo silovit slabilen učinek in jih uporabijo.

Aktinidija kolomikta se nanaša na dvosmerne rastline, ki razlikujejo moško in žensko. Na delovnem mestu, kjer so prisotni udeleženci, je potrebno namestiti moške in ženske rastline, da bi bila kultura v polni meri. Razmnožuje se črenke, ki so najboljše možnosti za uporabo v gruntski vesolji.

Lučšie sorte aktiviranja kolomikta za Podmosovʹ .a

Klimatizirani pogoji podmoskovnih področij so precej surovi. Tukaj se pojavljajo naročniki v preteklem zimskem obdobju in zasuljenih letnih dneh. Optimalna območja za kultivacijo aktivacije kolokatov – južne regije, vendar s pomočjo starih selekcionarjev, nekatere sorte tropičnih rastlin, primernih za izražanje in v Podmoskovju, predstavljene fotografije vsakega izmed njih, ki lahko pomagajo določiti zadovoljivo opremo v konkretnem primeru.

Najbolj priporočene sorte za aktiviranje kolomikta za izražanje v podmoskovskih območjih:

  • Доктор Шимановский;
  • Адам;
  • Сентябрьская;
  • Витакола;
  • Лакомка.

aktiviranje Доктор ШимановскийAktinidija kolomikta Doktor Šimanovski – raznolikost rastlin z majhnimi jagodami ovalne oblike, ki izvirajo v avgustu. Ta vrsta dejavnosti se želi izločiti na sončnem mestu, vendar ne pod prvimi lučmi lučmi, prisotnost lahkih teni pa obvezno. Njegovi izdelki imajo dobro izrazito aromatično jabolko z ananasom.

aktiviranje Kolomikta AdamAktinidija kolomikta Adam – dekorativna sorta z nenavadno okrašenim liščenjem, ki se razprostira v zelenem cvetu, do konca ves čas prevrašča v belu barvo, a kmalu bodo pridobili rožnati okras, nasičennost razsvetljave stalno narašča. Ta raznolikost ljubi sončne, malo svetlobna mesta, odlično deluje za uporabo v oblikovalskih ciljih pri ustvarjanju živih izgorodov, besedov, arok, ozelenjenih balkonov in lož. Adam – moški tip aktiviranja kolomikta. V času cvetenja pokriva majhne belične sokove, istočasno prijetne arome, podobne z zapahom limone. Rastet sorta zelo hitro, doseže štirihmetrovno višino.

актинидия Коломикта СентябрьскаяAktinidija kolomikta Sentâbrjska-močan, stabilen vid, ki vzdržuje znižanje temperature do 40 C. Značilno je visoka urožnostnost, zeleno-želatinaste plošče imajo prijeten okus. Za izkušnje priporoča zaposlitev za vključitev aktivacije sorte Adam. Rastenie stelets po gruntu ali obtožuje drevesa, vzpostavljene opore.

актинидия ВитаколаAktinidija kolomikta Vitakola-skupina ima velike nadaljevalne plodove, zbrane v kisti po dveh-treh jagod. Vitakola začne etapno sozrevati do srede avgusta. Listjam, ki podpira dekorativni okras v belo-zelenih ali rožnatih tonah. Rastenje načinov plodonosira na tretji let po izseljevanju v odprtem gruntu, velja za žensko vrsto, izraža do višine tri-štiri metre.

актинидия ЛакомкаAktinidija kolomikta Lakomka se razlikuje od velikih velikosti jagod. Plodovi cilindrične oblike so zeleni okraski z belimi posami, ki imajo nasičen analogni vonj. Čas sozrevanja prihaja avgusta-septembra.

Posebnosti vhoda za aktiviranje kolomikta

izrazivanje aktivacije kolomiktaOdločilna četrtina aktivacije kolomikta – njena morozostojnost, vendar za zagotovitev varnih zimov, ki so potrebne, da se dodatno umakne rastlinstvo. Učiteljska ljubezen do kulture na veter, bo vsebovala njene dodatne opore.

Predpogojite, da boste izbrali grunt z uporabo globine ali peska, da bi bili rihly in hitro uvladanja. Izključite aktivacijo, ki se priporoča v začetku maja, med rastlinami, ki so oddaljene najmanj dva metra. Vrhunska poštna pošta bi morala biti izključena zaradi izgube ali prepovedi organskih udobnosti. Za dobro pladorodnost sledi redno podkarmiranje kulturo azotsodržavnih povezav.

V večernih urah je treba nujno organizirati policijsko aktivacijo kolomiktov zračno-kapelnih oblik, v obveznih dneh pa je treba dodatno dopolniti vnos koruze okoli rastlin. Rhhlenie bo izvajalo pogosto s posledujočim mulčenjem v prirodni regiji.

Kornevišča aktivacije dobro razvite in na voljo negluboko pod zemljo. To dejstvo sledi, če se v času pošiljanja pošljejo, če ne popravite korenin.

Učiteljujoče vse višje objavljene priporočila, vsak vodnik lahko izrazi na svojih udeležencih aktivacijo kolomikta, izbran je eden iz priporočenih vrst za Podmoskovja na fotografiji.

Interesnoe ob aktivaciji kolomikta – video