гербициды от сорняков S pervimi lučami žarečega solnca na ogorode se pojavljajo celotne «polčišča» sorne trave. Če ne uporabljate gerbicidov iz sornkov, to pomeni, da rastlina razvije veliko uporabnih snovi iz pošte. Na primer, bombažna poraba porabi v 4 razah več azoto -vzdrževanih povezav, kot je zlata kultura. Ko sem že vprašal, leba, vʹûnok, gorec, mokrica in ščitnica, se hitro razstavijo, tem vzroku v prihodnjemu urožaju. Konec koncev, večina dačnikov ostaja na volitvah in uhaživa za gredke. Kljub temu, da rastline-vreditelji namizje “živijo”, kar z njimi ni težko boriti. Zato na pomoč prihajajo kemični pripravki.bojba s сорняками

Gerbicidi od sornjakov: mnogolika klasifikacija

klasifikacija гербицидовPodjetja, ki proizvajajo sintetizirajo in proizvajajo različne raznovrstne jahode, ki uničujejo sorte rastlin. S svojimi uporabo pripravki niso bili namenjeni le v kmetijskem gospodarstvu, ampak tudi pri uporabi lesa, pa tudi pri obdelavi herbicidov na senokostnih ozemljih. Poleg tega, rastline, izražene v zdravilnih sredstvih, prav tako priporočajo zaščito pred takšnimi “zdravniki”. Obstaja veliko klasifikacij teh kemičnih sredstev, ki pa ne ostanejo samo na osnovnih vrstah gerbicidov.osnovne vrste гербицидов

Razdeljeni so na 5 skupin v odvisnosti od:

 1. Химического состава. V bistvu so proizvodni aminov, triaziana, kot tudi karbonovoj, tiokarbaminovoj in ariloksipropionovoj kislini. Nekateri iz njih ne spadajo v razred fosforoргаničnih povezav.
 2. Spektralna dejanja. Gerbicidi proti sovražnikom izkazujejo volilno in celovito delovanje. Prva raznolikost kemikalij pogosto uniči samo agulkulturo, a vstopi-več kot 50-300 vidov takoj.
 3. Sposoba proniknovenija. Kontaktni pripravki začnejo poškodovati in uničiti rastline. Sistemsko že, naoborot, pronikajejo v sodnem sistemu kulture. Zatem jadotoee stvari porazijo vse njene dele.
 4. Sposoba uporabe. Delovalno raztopino oprijeskajo livost in stebli burjonov. Tudi sredstvo za odbijanje številnih pošiljk v pošti ali jih razdeli na površino zemlje takoj po obisku.

Nekotory jadohimikaty vnestijo do, vovrem ali po obisku delavca. Drugi načini obratovanja gredic, na katerih že obstajajo vhodi (5-15 cm).

delo гербицидовV večini primerov herbicidi od sort razlikujejo drugega od drugih mehanizmov delovanja na rastlinske tkanine. Razdelili so jih na 4 skupine.

Te kemične snovi lahko:

 • okazyvat vozdelovanje na gormonalnem nivoju;
 • prepirati processu fotosinteza;
 • uničiti sintez aminokislot;
 • угнетать деление клеток.

uničkožaem сорнякиPeriod dejavnosti teh jahodikov traja od 3 do 18 mesecev. Začelo bi se, da bi sorodni postopki povzročili organsko ali sintetično nastanek. Sami močno delujoči pripravki, ki uporabljajo manj kot 50 mg na 1 kg, visoko toksični – od 50 mg/kg, srednji toksični – do 200 mg/kg in varni – 1000 mg/kg.

Osebnostnosti vmesnih gerbicidov – zelo pomembno je videti polno sliko

razprševanje gerbicidov na poljahUčinkovitost dejavno delujočih stvari se je poslala na suho pošto, ker se skapirajo izključno v zgornje sloje zemlje. Še več, boj s sorodniki s pomočjo gerbicidov bo brezskrben, če v 2-4 urah do/po izpadanju projdut osaki.

Ti pripravki igrajo pomembno mesto v sevooborote. Ne pozabite, da nekatere povezave ostanejo približno 1,5 leta. Zato v naslednjem letu ne priporočamo, da se odločite za to mesto v kulturi, občutljivega.распыление гербицидов на огороде

Kartofel pogosto izpušča trifluralinove komplekse, ki ogrožajo ozirane zrnate kulture. Zato po takšnem postopku pšenico ali rož na takem polju izsevajo neljzja.

Normalne količine kemičnih pripravkov se razmnožujejo s stopnjami zaskrbljenosti udeležencev. Dozirovku določite glede na količino sorte, ki se nahaja v 1 m² (od 5 do 100 čevljev). Poleg tega je zelo pomembno, da agresivno delujejo zasebni viri in mehanske značilnosti poštnih sporočil.

Nekaj ​​priporočil na ta račun:

 1. Vinogradniki in plodovne kulture začenjajo obrabovati gerbicijam od dvostranskih in sorazmernih zlatih. Razhod jadovitne koncentracije je 2-4 l/ga.
 2. Če na plantaciji obstaja veliko zlata, se doziranje poveča v 2 razmakih.

redna obdelava gerbicidovKljub redni uporabi jadohimikatov ima negativen vpliv. Postopoma se naklapljajo v grunt, oni ugnetaût žiznedejatelnost poštnih mikroorganizmov. Bakterije, vodni viri, gribkovni spori in žgutikovi dejavno sodelujejo v procesu izobraževanja vprašalnega guma. Če jih je manj, tem manj prebivalcev počiva.

Kakoj gerbicid od sornjakov kupiti – posebnosti složnega izbora

točečna obdelaka сорняковZa začetek zemljišč se uporabljajo gerbici po rastlinah. Zato je treba, da se dobro raztopijo v vodi, prav tako pa razpadejo na koristne elemente v gruči: kislina ali azot, ki povečujejo rastlinsko rastlino.

V tem času obstaja nekaj posebnosti, ki se nanašajo na te pripravke:

 1. Za kormovo in stolovno svežino se uporabljajo popolno različne koncentracije.
 2. Korneplodne rastline razgrajujejo kemikalije, uničujejo koreninsko sistem sočnih rastlin.
 3. Gerbicidi od sonarnjakov v klubih vnesejo do tega, kot se oblikujejo zavezniki (maj/junij). Prav tako je mogoče storiti, da se zaposleni sažencev ali po zboru zadnjega uroža.
 4. Sredstva za četrto obrabovanje druge kulture.
 5. Kapustu opryskivajo samo jadom, ki vozi na seznamu.

Kot potrjujejo nekatere zemlje, Nemčije za redizacijo se ne uporabljajo v kmetijskem gospodarstvu. Na čem so osnovani эти выводы? Ne znano.

гербицид от сорняковOtečevalni in naročniški proizvajalci ponujajo široko paleto univerzalnih pripravkov. Podrobno znanje z vsakim od njih vam pomaga narediti pravo izbiro.

«Antiburân» likvidira 300 vidov сорняков

preparat AntiburânKoncentrat uporablja za uničevanje kot mnogoletnih, takšnih in sorodnih rastlin. Njegova prednost v tem primeru je, da pri razpakiranju kemičnih elementov ne pride v poštev. Diapazon dovoljenih temperatur za delovanje jadovih snovi je 12-25˚S.

V navodilih za uporabo “Antivirusna” enakovredna obdelava, ki predlaga izvedbo v različnih obdobjih:

 • pred posadkoj;
 • v trenutku aktivne vegetacije, ko se rastline iztisnejo do 15 cm;
 • po zboru urožaja.

Prav tako morate nadaljevati, da bi po 5 urah po prehodu ne bili osadkov. Gibel sornjakov se spremlja v obdobju 14-21 dni. Normalna poraba koncentriranega materiala-4-5 l/ga, delovna raztopina-150-200 l.

Proizvajalci izdajo embalažo po 1, 5 ali 20 litrov. Razred nevarnosti snovi – 3.

«Šedov» – teni ali сорняки исчезают в полдень

sprejem šedov proti sorazmernim sornjakovStran proizvajalca gerbicik «Šedov» – Francija. Delujočim povezovanjem v njem deluje kletom. V 1 l koncentrirane osnove vsebuje 120 g tega jadovega kemikata. Za boj s soletnimi sredstvi priporočamo, da jih porabite 400-800 ml pripravka na 1 ga, in z velikoletnimi-1,4-1,8 l/ga.

Posevy kultur opryskivajo pri visokih sortakov-soletnikov 5 cm, in mnogoletnikov-15-20 cm.

«Miura» – japonski variant

гербицид миураSrednje uniči veliko večino raznovrstnih sort, v tem številu pirej, ščetinnik, ovsig in plevel. Pri tem gerbicid «Miura» ne poškoduje agrokultur. Kratka obdelava za sezono – ena, po drugi strani pa ostanejo zaščitene zaradi sorazmernih poškodb v 45 dneh. Opriciranje enoletnih rastlinskih rastlin, ki vodijo v fazi 2-4 listov, veliko rastlinskih-15-20 cm. Delovni raztopina gerbicida «Miura» je pripravljena z razpršenim 4-8 ml na 5 litrov vode. To količino tekočine za obdelavo 1 sok.

Strokovnjaki priporočajo uporabo kemikalij za shranjevanje kartofelov, kapustov (vseh vidov) in luk.

«Vebb» – vedno online

препарат ВеббV pripravku se vnese tribenuron-metil, prav tako pa tudi sulfat ammonija. Te povezave opozarjajo na vznemirljivo vožnjo na dveh rastlinah, ki celo ogrožajo zlatne obiske. Običajno nemsebična gerbicida «Vebb» je 15-25 g/ga, vodna občutljivost-200-300 l/ga. Rezultat delovanja je očiten že 5-8 dni, delo pa bo zaščiteno do 1 meseca.delo гербицида миура

To kemijsko vedenje je maloksično in velja za razred III nevarnosti. V tem primeru nič ne vpliva na presaditev kulture v sevooborote.

«Faraon» – egiptovske variacije

гербицид фараон

Začastujočo koncentrirano emulzijo uporabljajo v količini insekticidov za boj z naselji:

 • тлей;
 • клещами;
 • совками;
 • огневками;
 • трипсами;
 • štitovkami;
 • саранчой.

Za obdelavo 1 ga površine, zasajene sojine in kukuruzne, raztopijo do 200-400 l raztopine. V tem obsegu tekočine se dobi 1-1,5 litra koncentracije. Pred tem je v aplikacijah naprodaj poseben izdelek “Faraon” od proizvajalca. V 1 l sredstev vsebuje 450 g jadotove zmesi – glifosta.

Prav tako je treba vedeti, kot je nevtralizirano gerbicik v pošti. Strokovnjaki priporočajo: uporabljajte zdravila, vnesite organizme in uporabite tudi imunostimulatorje ali antidote – pripravke, zmanjšajte toksičnost jadohimikatov.

«Nanomet» – vrhunski

Ta sistemski pripravek volilnega delovanja se uporablja samo za sisteme, ki nastanejo pri obiskih (jarovog), pri drugih in drugih vrstah. Prodaja se gerbicid «Nanomet» v poroškovoj smesi. Na 1 mestu površine uporabljajo 200 ali 300 l raztopine. V tem obsegu vode vnos približno 0,008-0,01 kg/ga. V 1 kg produktov je shranjenih več kot 600 g delujočih snovi-mezulfuron-metila.

Za njegovo uporabo je treba obvezno omejiti, povezane s sevooborotom.

«Zernodar» – ukrajinski standard

препарат зернодарOsnovno predpisovanje gerbicik «Zernodar» – zrnovne kolosove kulture. Preparativne oblike snovi – granule, ki raztopijo v vodi. V njegovem sestavu je tribenuron-metil, ki bo porabil 750 g na 1 kg zmesi.

Naredite ga v količini po izhodnem sredstvu za uničevanje:

 • oseba;
 • ромашки;
 • ambrozije;
 • rapsa;
 • падалицы подсолнечника;
 • звездчатки.

Vodeni émulsij obrabivata obiskane jajce, rži in pšenice jarovskih/ozimnih sortov s razhodom 150-250 l/ga. Za to berut 15-25 mg koncentracije in raztopino v 100 l tekočine. Prvi priznani učinki pripravka se spremljajo 5 ali 7 dni, polna navodila za rastlinsko rast pa se bodo izvajala 20-25 dni.

Delujoče stvari trpijo svoje lastnosti v suhu ali prohladno vreme. Optimalna temperatura za njegove aktivnosti: 10-20˚С.

«Šantus» – brez šansa na bivanje

гербицид шантусDelujoče kemično povezano gerbicidno sredstvo “Šantus” je rimsulfuron, ki v 1 l kemikalije vsebuje 250 g. Če želite pripraviti vodno emulzijo, v 200-300 l vode raztopite 2-5 ml koncentrata. Minimalno značenje se uporablja za sorazmerne burjone, največje – velikoletnih.

Uporablja ga samo za kukuruze in kartofele. Skrajna pričakovana dejanja so 60 dni.

«Матадор» – španska različica

препарат матадорV kakovosti gerbicida «Matador» uporablja dovolj redko.

Ta insekticid je bolj aktualen za boj s poštnimi vremenitelji:

 • koloradskim žukom;
 • podgrizaûŝej sovoj in njene gusenice;
 • žuželicy;
 • тлей;
 • bloškami;
 • provoločnikom.

Klupski kartofeli in zrna kolosovih kultur obratujejo do posadk. Na 1 t semenskega materiala razstrelijo 0,9-1 in 0,75-1,5 l pripravka (ustrezno). Za take doziranje berut 10-15 litrov vode.

Nekotorye zadovoljstva potrjujejo, da na obdelanih udeležencih sorazmerno rast v 2 razah manj. Vendar je to le njihovo majhno opazovanje.

Ta majhen pregled je pokazal, kaj so gerbiciji iz sornjakov – čudovit izhod iz neprimernih situacij. Uporabljajo se takšni pripravki, zato lahko uporabniki prikažejo bogate uroge.

Izbor gerbicidov za ogorodo – video