томат Орлиное сердце Tomat Orlynoe srce velja za največje sorte. Rozovni tomati razlikujejo odlične lastnosti in netrebovatelne lastnosti. Poleg tega se vse uporablja za pripravo svežih in konzerviranih jedi. Sorta ima vzdržljivost pred fitoftorojem. Če želite povečati urožnost, morate nujno upoštevati nasvete glede izražanja.

Tomat Orlyno heartce: značilnosti in opis sorte

krupnoplodni sorta tomata Tomat Orlynoe srce ima dobre lastnosti in sladek okus.

Opis sorta:

 1. Visoke višine lahko dosežejo višino do 120 cm. Zato v obdobju oblikovanja kusto neobhodimo izvajati podvižanje.
 2. Listna srednja velikost zeleno-zelene barve.
 3. Socvetija majhne skupščine v mestu. Prve rastline rastejo ob pojavu 7 listov.
 4. Krmilna naprava je razvita, zato pri izenačevanju neobvezno upoštevajte razmere ne manj kot 20 cm med kustomi.
 5. Plodovi srca največji velikosti.

Za oblikovanje kust, nujno odstranite dva spodnja lista in delate zemljopisne valute. Tako bo kust obstajala vzdržljivost in v času, ko se plodovi ne poškodujejo.

V obdobju cvetenja na eni kisti se prikaže do 7 butonov. Vendar pa se zavijajo le 2-3 barve. Tako kot v rastlinah ni dovolj sil za polno izviranje vseh plodov. V povprečju za ves čas rosta v enem domu lahko dobite 7-8 tomatov.

мясистые сладкие плоды томатаOrmansko srce se razlikuje od velikih gramov, ki lahko dosežejo maso do 900 gramov. Vneše plošče imajo srčno izraženo formulo z malo vitalenim končikom. Semjan malo, čeprav zelo mehko sočna in saharista. Kožica podpira, zahvaljujoč temu, da plodovi podaljšajo čas, ki ohranja vaš zunanji vid.

Prednosti in pomanjkljivosti sorte

tomat Орлиное сердце нуждается в подвязке

Pred tem, kot bi začeli izražati tomate na udeležencih, je treba natančno označiti s prednostmi in pomanjkljivostmi:

 • plodonoševanje rastjanuto, zato je treba v vseh sezonah zbirati plode;
 • visokokakovostne okusne lastnosti;
 • kožica plotna, namenjena za dolgotrajno shranjevanje hrane;
 • sorta ima odpornost na fitoftore;
 • rastlina dobro prenaša smenu ugodnih pogojev.

Nedostatki:

 • rastenie potrebno podвязывать;
 • za navadno plodonošenje morate uporabiti vprašalni grunt;
 • večji tomati pogosto lomajejo zmage.

visokourožajni sorTomat Orlynoe srce ima veliko pozitivnih mnenj ogorodnikov, preuči fotografijo in opis je mogoče natančno označiti, kaj je kultura drugačna urožnost in pogosto izražena na danih udeležencih.

Sort ne spada v skupino, zato se v domačih razmerah razlikujejo po visoki ravni in dajejo dobre uroke.

Посадка и уход

izražanje tomatov na dačnem udeležencuČe želite to narediti, morate na ustreznih mestih ustvariti ustrezne materiale, zato morate ustrezno pripraviti grunt delovnega materiala. Pomidorji Orlyno heartce se lahko razmnožijo kot semena, tak in razposojen, na delovnem mestu in pri vhodu zahtevajo zasebnost preprosta priporočila.

Посадка и выращивание рассады

priprava seman tomatov na obiskZa to, da rastlina ne bi bila podvržena boleznim pred posadko semena, ki jo je treba obdelati. V vodi raztopite 2 grama margarincev in shranite delovni material na 20 minut.

Za delo lahko uporabite plastično ploščo z globino 15 cm. Lahko se raztopi v raztopini margancov ali drugih protibakterijskih sredstvih.

Za prodajo lahko kupite specializiran grunt ali pripravite mešanico samostojno, zmešajte v ravnih ponudbah, derg in sadni grunt. Polučen sestavek se v 15 minutah pregreje v duhovki pri temperaturi 70 stopinj.

Tomatno orlino srce izisaživa na razsadu, potrebno v začetku aprila. V grunt semena se prilegajo 2-3 cm in polivajo vodo. Sverhu emkostnost je treba nakriti steklom.

всходы семян томатовParnik sledi vsakodnevnemu odpiranju za promocijo. Za pošiljanje poštnih sporočil je potrebno vzeti grunt. Po pojavu vshodov steklo snema. Pri pojavu 2 listov, ki jih je treba zakačivati, raste. Po 2 minutah postopno nalaganje se postopoma poveča.

Mlade rostke, ki jih potrebujete s pomočjo puljeverzatora. To ščiti rastline pred poškodbami.

рассада помидор в стаканчикахPo pojavu tretjega lista se razprava razpiše v ločene stakančike. Čez 10 dni po pikirovanju je potrebno podpisati razpravo superfosfatom. Izrazite razpravo v odprtem gruntu sledi v sredo maja. Ne glede na to, da je treba sprejeti ugodne pogoje, odvisno od regionalnega obdobja bivanja.

Izbor udeležencev in priprava skupine

высадка рассады в открытый грунтPredpogoj za zaposlitev mora biti odložen s strani udeležencev, zaščiten s skvoznjako in vetro. Gruntne vode morajo biti oddaljene od površja, v nasprotju s tem, ko se lahko pojavijo hude bolezni. Prav tako je nujno slediti, da sodelujoči ne skopljajo vodo.

Pred posadko grunta je potrebno posebno težo preskočiti in prenesti v pretok 10 kg na m2. Vsekakor je treba razstaviti del papirja in polirati.

Pred posadko razsady, potrebno pripraviti delovne luke glubinoj 10-15 cm. Ostorožno iznutite razpravo iz stakantice in premestite v grunt. Uporabljajte gruntom in nameščajte, polirajte toplotno vodo.

Izkoristite semenove tega izdelka, ki je potreben v aprilu, začetek maja. Po pojavu vhodov je potrebno zakleniti udeležbo na noči. To zmanjšuje tveganje za poškodbe, ki jih povzročajo novi zapori.

Priporočila po postopku

uhod za tomatomiPoiščite razpravo nujno vsake 3 dni. Za polivo se uporablja tekoča voda. Pred tem, kot bi morali ustavljati grunt, je treba vstaviti. To je potrebno za uporabo v zraku. V obdobju sozrevanja plodov se je v enem dnevu zmanjšalo za en dan.rezultat dobrega uhoda

Podkorma tomatov poteka po naslednji shemi:

 1. Čez 5 dni po izplačilu v odprtem gruntu je nujno, da ne pridete v stik z udobjem. Za take izdelke se uporablja amianična selitra.
 2. Pred pojavom butonov je potrebno podkorirati rastlinski fosforom in kalijem. Takoe udobje spodbuja cvetenje. Možno je tudi, da ni na voljo organskih pripomočkov, na primer v posebnem prostoru. Za 200 gramov tega materiala se tekočina vlije 2 litra. Po tem, ko je treba razstaviti žižu v 5 litrov vode in podkormirati kusty.
 3. V obdobju sozrevanja plodov se uporabljajo kompleksne udobnosti.

V obdobju cvetenja lahko rastline obdelamo z zdravili Zaveza ali Buton. Taka obdelava poveča urožnost.

Sredstva in bolezni

boj z vreditelji in bolezniRastenie ima imunost pri mnogih boleznih, v tem številu in fitoftorozu. Vendar pa za profilaktiko ni treba v 2-3 tednih izvajati obdelavo Fitosporina. Pri preveč pogosto polive, rastlina lahko trpi zaradi pojavljanja kornevoj gnili. V takih primerih je nujno, da ne pridete v grunt drevesne zolu, v 1 kg na m2.

Sredi vreditelej tomata je najpogosteje razširjen koloradski žuk. Za boj z naseljem se uporablja Aktellik.

Tomat Orlynoe srce ima priljubljeno priljubljenost med dačniki. Kultura netrebovatelna v uhode in dobro prisposabliva v smene ugodnih pogojih. Tomati imajo imunski sistem proti boleznim in so zelo visoki. Obveščanje o vseh priporočilih omogoča, da dobite velik vroč, tudi na način, ki bo napisal.

Srednjepetalni tonik Orlino srce – video