Urožaj kartofelja v mesh Danes obstaja še veliko tehnologij, ki omogočajo izražanje starega kartofela, povečanje užitek te kulture in boj z njenimi časovniki. No pri pomanjkanju plodorodne poštnine, na primer na pozabljenih, kamnitih prostorih, na enotno organiziranih pesek in pročjih neudobnostih lahko na hitro dobite kakovostne klube v dolžnem številu.

V takih situacijah bo polezno prepoznati, kot izraziti kartofelj v mestih. Ta nenavadna tehnologija – omogoča hiter dostop do izkušenj v najbolj neugodnih razmerah. Vedno ne uporabljajte udobnega, odprtega vlaganja in drugih ukrepov, ki odlašajo veliko časa in sil, vendar ne jamčite za časovno razvrstitev.

Urad za izražanje kartofela v mestih

Ugovor o izražanju kartofele Metoda sestoji iz kartofele v mestih, kjer se pojavlja rast kustov. V količini delovnih kontejnerjev lahko uporabite posebne mešanice s klapanami za izbiro kluba, tako in navadne taru iz-pod muki ali saharo.

Glavni pogoji za uspeh:

 • zagotavljanje kartofele rihloj vprašalni sredi za rosto;
 • dostatočnyj poliv;
 • prisotnost osvetljenj.

Kartofelična gredka navdihuje steneZato bo prva naloga za ogorodnika, ki je odločila, da uporabi metodo izražanja kartofele v mestih, iskala mesta, kjer bo nameščena improvizirana gredica. Meške je mogoče malo vkopati v zemljo ali vzpostaviti opore. Emkosti s kustami morajo:

 • dobro osvestiti se;
 • biti na voljo za vhod v rastline;
 • ne pojdite pod stoki s kryš.

Pri pomanjkanju delovnih površin, ki so nameščene, je mogoče namestiti vhod v sanitarne stroške, na terasah in v stroju. No bolje, če pokrov pod emkostmi lahko vpelje lišnjo vlago, stekajočo na mestu po policiji.

Sledenje ukrepov

Posada kartofelja v mešokKartoška v mešanicah se uporablja z naslednjim vzdržljivim pladnjem. V večini regij z umerjenim klimom taka poraza nastopi v koncertu ali v maju.

 • Na izbranem mestu za posadko mešanica naspava rihly vprašalni grunt s preovladovanjem pregnoje. V odvisnosti od glubin emkosti ta sloj lahko vsebuje 10 do 35 cm.
 • Na gruntu se zbirajo celoviti posodni kartofeli ali kusočki kluba z glazmi, nato pa posadke založijo 15-santimetrovski slojem lahke pošte.
 • Посадочный материалPervih vhodov je mogoče že 8–14 dni. Ko bodo rostki na 15 –10 santimetrov podnivirani nad poštno, jih bodo v največji meri prispevali k pošti po pošti. Taki sprejemnik zapusti kartošku v mestih, da bi dal nove korne, na katerih bodo obrazovali mladi klubi.
 • Postopek prisipanja vshodov se ponavlja, zato do zgornje meje učinka ne ostane ena tretja višina meške.

Poleg tega glukozne posode bolje ne uporabljajo, pri čemer rastline ne morejo uporabljati vlage in sil za rosto in izobraževanje novih kartofelin.

Če preučite postopek izražanja kartofele v videoposnetkih, lahko določite to posebnost in ne dovolite napak v praksi.Postopek izražanja kartofelja

Уход

KlubneobrazovanjeZdaj posadke zahtevajo samo polivo. Pričem nujno spomniti, kaj iz-za boljše, če v pošti, Španija vlagi polivati ​​posadke kartofela v mestih, ki pridejo v poštev in običajno. Posebna voda je pomembna v času cvetenja, ko se začne oblikovati prvi klub.

Povpraševalni ogorniki, ki imajo izkušnje z uporabo teh tehnologij, poudarjajo pozornost na uporabnikih, ki so namenjeni samo običajni polici, in vse, kar je na voljo v mestih.

Takoj dostopni zrak in zaloga vode, ki izvira iz vode, pogosto povzročajo težave pri izražanju kartofela v mestih.

 • Če je material, iz katerega je pripravljen kontejner, dovolj ploskev, najbolje, da ga naredite na dnevni strani majhne nadreje.
 • Poseben klapan v spodnjih delih mešanice ali vsote, kar bistveno vpliva na vaš klub klub in pospešuje kornevoj sistem.

Uvoz za kartofelem v meshČe želite govoriti o podkormke delovnem mestu, za umestno uporabo udobnih pri izražanju kartofela v mestih, ki so ustvarjalno iskana na urožnosti in v klubu kakovosti. Ali pa od običajne azote v podkormakah najbolje, da se zadržijo, v tem primeru, če klub dolgo časa ne zre in ne oblikuje predhodne kožuruje, da ne bi mogel odložiti kartofela na hrano.

Zbor urožaja pri takšni tehnologiji prihaja na drugo polovico avgusta. In pri ustvarjanju ugodnih pogojev s 4–5 delovnimi klubi lahko dobite do 5 kg kakovostne proizvodnje.

Izdelek izreže kartofele v mesh

Akkuratne gredke kartofeljaOgorodniki, proučujoči vprašanje, kako izraziti kartofel v mesh, vedno opazimo, da obijejo pozitivne trenutke od uporabe tehnologij.

 • Posadke ne poražajo poštni vreditelji in bolezni.
 • Vzhodi so bolj aktivni in močni, če so na delovnem mestu v klasičnih gredicah.
 • Značilno znižajo se zaposlitve, povezane s propolko, okučivanjem in izkopjo urožaja.
 • Če v mestih obstaja veliko stok vlagi, klub ne gnijo.
 • Po izločitvi kluba, ki se osvobodi poštne mešanice, se uporablja za oblagorativacijo grunta v barvah in pod kulturo, ki ne omenjajo teh krompirjevih bolezni.

Složnosti posadkov kartofelja v mesih

Соблюдение технологииNiti ena tehnologija izražanja ne obhodi brez kakšnih-ali složnosti. Posoda kartofelja v meški – ne izključitev.

 • Za delo je potrebno veliko število vprašanj ali pripravljati poštno mešanico, ki odlaga veliko časa.
 • Vse, kar potrebujete, je zagotoviti vzdržljivost, ki bi jo bilo treba narediti z uporabo suka, predlaganih trgovin.
 • Karta v mešanicah zahteva stalnega nadzora vlažnosti.

Vegetacijski čas v kartoteki ni stalni, zato morajo rastline izpolnjevati vse pogoje za izobraževanje, ki imajo veliko število polno zaposlenih klubov. Toliko v tem primeru, če tehnologija ne razočara, in podari ogorodnik bogatega urožaja čistega velikega kluba.

Kartoška v meškah – video