V vsakem človekovem živilu vodovoda in ogornika. S prihodom prvega vesennega tepla, vseh tenetov na daču, v деревню на огород. Prijatno pokopati v sveže zemlje, navdihniti njen vonj in brošiti na žaru prve semene. No ne vsem vezet srečati vesnu na lastnem kločke zemlje. V mnogih mestih ni časa za poezije na ogorodu ali lastni gredki. To popravljamo. Če ni možnosti, da bi jih odpravili na ogorod, bi ga lahko soorganizirali na balkonu ali podkončnikih. Na majhnih samostojnih gredkah je mogoče izraziti redi, zeleni luk, pomisleke, ogrce. Zadnji izdelek zahteva posebno pozornost in težave. Če želite pridobiti bogat urož, nujno vedeti, kako pravilno izraziti ogrodje na podkončnikih in balkonih ter ne navzgor posaditi. Zaradi neopyčnosti lahko njegove nežne rostke pogubirate v nekaj urah. No, če pravilno preprečite zemeljsko mešanico, emkost, sorto, vzdržujete temperaturne režime, to je zelena liana, ki preprečuje nežne, hrustjaste ogručike.

Lučšie sorte ogurcov za izražanje na podkonnike

Če pravilno podrete sorto ogurcov, potem na podokonnike lahko dobite urož, nam bogatega tega, kaj sosed izrazi na dače. Ljubiteljam domačega ogorodništva je vredno posvetiti pozornost gibrnim skupinam F1:

 • Наташа F1;
 • Маринда F1;
 • Маша F1;
 • Родничок F1.

Zadnji vrstni red bi lahko imenoval ogurečnim šedevrom moldavskih selektorjev. Ob podaljšanju nekaj desetih let je uspešno uspel doseči želeno stopnjo plodonošenosti, odpornosti na bolezni.

Iz običajnih sort za kombinirano izražanje podojduta ogurcy:

 • Malʹčnik-с-пальчик;
 • Мазай;
 • Стелла.

So svetoljubivi in ​​zahtevajo prekrestno izkušnje, vendar imajo visoko urožnost, vzdržljivost do bolezni v zaprtem prostoru.

Partenokarpične gibride – najboljše sorte ogurcov za naloge na podkonkonikah, tako kot se lahko izkažejo plodovi neodvisno od vremenskih razmer, kolebne temperature, sončne luče, ki imajo veliko več ženskih samookusilnih socvetij, ki ne zahtevajo posebnih pogojev.

Glavna pravila zdravega razsady ogurcov

Zalog za bogato urožajo – kakovostna razprava. Če želite, da se hitro vklopi, je potrebno upoštevati več pomembnih pravil:

 • Za obisk vedno morate sterilizirati. Ne vredi dobaviti nakupovalnega smesama: lahko bi bili zaraženi bakteriji in zdravitelji. Zemlja mora dobro sprostiti zrak in podpirati vlago. No, če v sestavi poštnih sporočil ne bo veliko mikroelementov. Na tem mestu oni ne potrebujejo rasti v velikem številu. Vse, kar potrebujete za obisk ogurcov, je padlo v smeh torfa in rečnega peska.
 • Neljzya visaživat svežesobrannye semena ogurcov. V takih rastlinah prevladujejo moški cvetovi, ki ne zavirajo plodov. Pjatiletne semena dajejo samo veliko število ženskih socvetij.
 • Semena, ki pokrivajo posebno posebno raznovrstno ovojnico, vstopajo v nas in zahtevajo stalno vlago. Pri preusmeritvi poštnih pošiljk ali nedovoljenih rastlin lahko pride do požara še v pošti.
 • Bolje je, da v majhnih stakančikih ali torfinih tabletah povečate količino, ki se pojavi po tretji zadnji listi, ki jo je treba preusmeriti v večjo količino.
 • Optimalna temperatura za pojavljanje vhodov – 22 stopinj pri visoki vlažnosti zraka. Če želite pridobiti podoben učinek, morate opraviti uporabo prostora trikrat na dan, ali pa ga hranite pod stakančikami z vlagajočo trjapku.
 • Ko se pojavijo prvi vhodi, je treba nekoliko znižati temperaturo v prostoru, vlažnost, povečati število sončnega sveta.
 • Če želite premagati zmagovalce, ne potrebujete svetleče luminiscenčne lampe. Pomožna svetilka ni potrebna tudi pred zakladko butonov v pasmurnih dneh.
 • Polivy topy od stacionarne vody pomagajo rastenju bystree vpityvat vlagu.

Po objavi prvega seznama, ki ga je mogoče razvrstiti, je mogoče podrejati živim azotnim, kalijem udobnim. Morda razpršite, da voda in tekočina z mikroelementi ne pridejo na seznam v dnevnem času. Kaplja vlagi lahko povzroči razlog vzroka.

Posuda za posadke ogurcov

Če želite izraziti ogrice na podkončnikih, je potrebno pravilno podprti emkost. Toplo rast bo čutil sebe udobno ves čas sezone. Ogrevalni korpusi so na voljo brez povezave s poštnimi sporočili in v četrtek, kar jih je progresiralo na soncu, ali pa jih je bilo težko namestiti. Za eno rastlino bo dovolj le petitiliranega plastičnega vedra ali gorke. No, če bo njegova širina preglasila nad višino.

Pravila uhoda

Obveščajte pravila o prehodih za ogurcami na podokonnike pod silo, tudi za neopytnym ogorodnikom. Poglavje: če želite izpolniti navodila in se ne upate na “avos”:

 • Ogurcy lûbât rasseânnyj solnečni svet. Na južnem oknu jih je treba pripraviti na žalost, na zapadnem – stebli se bodo utrudili, večina plodov bo imela značilno, grušvidno formulo.
 • Polivati ​​rastline najbolje po zakati solnce ali v pasmurno vreme pod korenom, po kraji gorki.
 • Počivanje za vzgojno rastline je lahko analogno tistemu, ki je bil uporabljen za obisk semena, z dodajanjem kalijevih, fosfornih, azotnih udobnih, drevesnih con. Na delovnem mestu na stalnem mestu, sledi sooruditvi starejših. Če ni pod keramičnimi keramikami, jih lahko uporabite in navadno gakulirate ali položite na mehko kuso navadnega penoplasta.
 • Po pojavu prve liste, rastejo potrebne opore. Možno natynutiti posebno setko navdih okna ali podvjazat pleti verevkami. Špalerna podloga na podokonniki izgleda estetsko in je dobra oporo v času plodonošenja.
 • Takoj v veliki težavi, pri izražanju ogurcov na podokonkah, gre za zmanjšanje odstotka vlažnosti v prostorih in na ulicah, na zemlji, ki hitro izsiha, tudi pri čajnih polivah. Mulčiranje poštnih pošiljk v gorškah pomaga pri varjenju kornevne sistema od pregrevanja in upravljanja vode. Za muljči podvodnik med kolcem, soloma, moh sfagnum, opisi, sveža trava.
 • Pri izrazitih negibriranih sortah se priporoča odstranjevanje rastlin po 7–8 listih. Ta sprejem dast debeline za rosto bokovske zmage, na katerem je večji odstotek ženskih cvetov.
 • Pravila za vnos in izražanje ogrucov, to ni samo lastni poliv, kakovostna obdelava, udobje, no in redna zbirka ur. Da bi rastlino plodonosno napolnili, je treba zelenjavo hraniti vsak dan. Togda ne bodo sili za običajno cvetje in zavezovanje novih plodov.

Poleg teh priporočil je treba spremljati stanje rastlin, opazovati, kako se razvijajo, ni priznanih bolezni in preveriti kakovosti pošiljk v emkosti.

Težave pri izraŝivanii

praznoTo pomeni, da so v prostorih rastlin zaščitene pred vsemi boleznimi in škodljivci, vendar pogosto ogradniki ustavijo težave, proti katerim so najbolj učinkoviti učinkoviti pripravki. V večini primerov – to je kršitev pravil agrotehnikov ali nehvatljivih mikroelementov.

Moj razširjen vprašanj o mnogih načinih gorodovnikov: zakaj v ogurcovu na podpokonnike želijo listino?

Pričin ima nekaj, vendar če ne obstajajo priznanja zaslužkov mučnistoj rosoj, to bi lahko bilo nesvojudnevni poliv, stalni vlagi v poštnih pošiljkah (pojavlja se neprijeten zapah z gorško in melane črne muške) ali nehvatljiva azota.

Ko delaš vse pravilno, vzdržuješ nasvete izkušenih kolegov, to je težko razumeti, zakaj so se ogurcy zavrgli, ne pa rast. Prilagodljiva situacija opazuje pri znižanju temperature nižje +16 ali v zelo majhni količini. Tog rastlinja zbira plodove ali tormozira njihovo rast, da ohranijo sile.

Izrazite ogurcy na podokonnike pod silo vsakega. Glavno: ne bojte se dopustiti napake in vam je všeč delo, s katerim se zanimate. Nagrada za starost bo nova znanja in hrustljavi ogurčika na obetu.

Preberite tudi članek: kako pravilno izraziti ogurcy v teplice?

Ogurcy na podkonnike – video