izrazitevanje lavra v odprtem gruntu Lavrovy list – neodvisna neposrednost kuhinj v vsaki hozjajki. Če želite priti do njegovega užitka, ne morate nujno kupiti vseh partij, izreči lavra v odprtem gruntu pod silnico vsakega. Konečno, na severnih širokih lesenih površinah v tem času lahko brezsmisleno vdidujete njegovo toplotno značilnost. No na juge in celo v srednji položaj lavr vpolne neploho sebe čuti v sadu. Če ste se odločili, da boste vedno imeli pod ročno aromatičnimi listi, ne morate nujno skrbeti za svoje cvetje na podočnjakih. Možno posaditi lavr sredi sanjskih dreves. Kakor bi to naredili in kakor bi želeli za njega, vam bomo danes razposlali.

Sposoby posadki lavra na dače

semena lavra

Posredujte in razmnožite lavrovy list na dan, ki ga lahko dvomite na način:

 • из семян;
 • vegetativno (ukorenjenjem čerenkov in odvodok).

Ob tem lahko damo dober rezultat, vendar v domačih razmerah, če bi morali vzeti nekaj, celo celoten lavr seže semena. Prav tako lahko pripravljene jedi, ki jih je mogoče, pripeljete v pitomnike, da pospešite postopek izražanja in pridobite aromatične liste. Posadka sažencev se izvaja vesno ali jeseni. Dajte podrobnejše razlage, kot želite prijaviti na udeležencih to blagorodno rastje.

Izraščanje lavra iz seмян

лавр из семянSemena lavra imajo visoko stopnjo (do 95%), vendar le sveže. V šestih mesecih po zbiranju jih lahko uspešno uporabite. Zaradi velikega števila éfirnih masel so tugovato in dolgo, skoraj vse.

Če želite, da se shranijo skladišča hrane do naslednjega obdobja, jih lahko postavite v hladilnik.

Sažati semena lahko:

 1. Srazu v odprtem gruntu. Delaût to neposredno po tem, ko so jih zbrali, ali pa so kupili sveže semene in v končni osemi jih izsevali v sadu. Če jih pošljete po pošti, se bo nadaljevanje začelo s sledenjem stabilne temperature (ne manj kot 20 ° C), v končni fazi. Ko se sence podprejo, jih je treba urediti, in obenem prestopiti na stalno mesto.posadka lavra v odprtem gruntu
 2. V goršočki na рассаду. Če želite obiskati, morate začeti že konec januarja – začetek februarja. Nekaj ​​večjih emkosti zapolnjujejo lažjo in vprašalno poštno pošto ter se sevajo. Tiho uglušite jih ni treba, dovolj 1,5 cm. Do pojavljanja rasti gorskih gozdov, ki so pod plenko, občasno provetrivna tepličica in uvladnjava grunt. Ko se pojavijo podrast, jih je mogoče urediti ali takoj ostrorožno razpravljati po ločenih vazonih za doraščanje. V sadu, ki ga želite razpravljati, že iščete v trenutni sezoni. Ob zimskem rastlinju obvezno sledi odkritje. Pri izražanju v srednjem položaju obstaja možnost, da se na prvi strani v prvih letih v domačih razmerah pustijo lavrovo listo.лавр из семян в горшочках

Uporabite lahko prorastacijo semen lavra, predhodno jih očistite od zaščitnih ovojnic in prorastiv v vlažnih opisih.

Pri obisku obiskovalcev na začetni stopnji tega postopka se ne izvaja, drugače pa se imenuje pogibnut.

Čerenkovanie lavrovog drevesa

priprava черенковMlade zmage lavra zelo živijo in se dobro ukorenjujejo. Putem čerenkovanja dobi novo rast z lastno koreninsko sistemo že nekaj mesecev. Postopki, ki se izvajajo v rednih časovnih obdobjih, bodisi v začetku leta, so narejeni tako, da so vzorec lavra vetočki z zeleno kodo, ki še niso bili odrešeni. Ih delat na čubuki, pri vsakem mora biti manj kot 3 mešanice in spodnji spodnji rez. Rastuŝi snizu listiki se srezujejo v celoti. V zgornjih listih se obremenjuje polovica plastike, da se zmanjša španija.

Če želite, da se pošljejo po pošti na podlagi pesmi, osebne zemlje in torfa. Vsak vsak, ki je v posebni emkosti, je odprl svojo banko. Čez nekaj mesecev ukoreninjene čerenke lavra lahko izsaživate na stalnem mestu.

Kako izraziti lavr iz odvodok

izrazivanje lavra iz odvodkaČe želite odpreti vse najboljše, poiščite osnenje, izberite zdravo in dobro prilagodljivo spodnjo vetrnico. V vsakem primeru morate vzpostaviti kanale in jih odložiti, ne da bi jih zaprli. Сверху присыпать землей.

Oddati odvodke iz materialnega doma in prerazporediti priporočeno vesnoj. Zemlju, ki je ostrorožno odgrebala in odrezala novo hišo, hkrati prišipnuv njegovo verhuško.

Izrazite lavra v odprtem gruntu

лавр на дачном участкеPlanirano delovno mesto v kulturi na svojem mestu, ki ga ni vredno pozabiti, odkupi rodom lavrovy list. Če se proživate v južnih regijah, potem se ne izogibajte o tem. Rodinska lavra je zelo sredozemska, čeprav v bolj pogostih pogojih lahko tudi izstopi. Prav, v teplem lavr rastet v videu visokega lesa, in v regijah, kjer so srednje temperaturne vrednosti nižje, si pridobi formulo kustarnika. V takšnem videzu raste legnce, ki prenaša zimo, če pa in izmerzaet, to je samo vrhunsko. Kornevna naprava ostaja živa in vsakoletno onesnažuje veliko mladostno porod.

лавровый кустTo je še posebej pomembno, kjer je v lasti novine v Rusiji na odprtem spletnem mestu, to pa je prednostno na jugu (Črnomorsko požarje, Krasnodarski kraj, Zakavkazje). V lavra neplohaja morozostojkost. Temperatura celo pri -15 ° C, če lahko prenese stopnjo. Vendar pri 25 ° S moroza poteka polno izmerjanje podzemnih delov in včasih celo kornej.

V tem primeru bo izrazil lavrovo drevo v odprtem gruntu v posebnem hlopu, ki ga ni dostavil. Edinstveno, če bo potrebno, bo pododgovorno odgovorno – testabilno produmati organizacijo zimskega ukrivljenja. Če bi bili daljši od južnih regijonov in bližnji do srednjih širin, bi to bolj zanesljivo moralo biti.

V glavnem na poštnem naslovu lavrovoe drevo ne potrebuje, vendar bo bolje in hitreje postalo lažje in vprašalnejše. Če na vašem seznamu udeležencev ni tako, na delovnem mestu v lunki namesto v okoliški zemlji nujno potrebujete ustreznejše za lavrsko sestavo. To bi lahko bilo:

 • ravne doli lične zemlje, peška in torfa;
 • 2 doli peska in po eni dolgi pregnoji, osebni in dernovoj zemlji.

Ne bo dodano še malo drevesne zlate.

mesto za lavraIzvolite lavr najbolje na dobro osvetljenem mestu – prav tam se bo razvijal v drevesih. V nasprotju s tem, poltenj za rastline tudi ni strašen, potem pa bo to pistni kustarnik. V srednjih širinah kultura izraža ravno v tem videu, kar jim pomaga prenesti holodne zime. Da bi spodbudili razvoj podzemnih začetkov in oblikovanje kustrankovega vida, korenito sejo zamašijo do 10 cm.

Kot uhaživat za lavrom v odprtem gruntu

uhod za lavrom

Če izberete lavrovo listo, ki predvideva majhen kompleks ukrepov po postopku:

 1. Полив. Običajno, vendar ne umeren čas, po sezoni (primerno v nedeljo). Kako za suhoustojno kulturo, lav legche preneset pomanjkljivosti vlage, kot preuvlažnjenje pošta.
 2. Podkormki. Z rednimi sredstvi in ​​do konca leta 2 razi v mesecu vnesite mineralni kompleks. Poleg tega je dovoljeno izvajati enakovredne podkorke v času sezone fosfora in zlata.
 3. Obrezka. Udobno vse, kar se bo zgodilo z urokom, da bo takšno drevo lažje. V srednji polovici se priporoča kardinalno obrezovanje kušt, preostala višina do 10 cm. Oblikujejo obrezko, ki bo delovala, ko se bo “izvršila” 2 leti. Prevedi njeno v konce junija – začetek julija, dodana krona želeno formulo (šara, piramidi in tako naprej).

Ko zberemo lavrovy list

zbor lavraK uborke urožaja lavra, izrazivaemogo v odprtem gruntu, nastopajo, začnejo s četrtim letom življenja lavra. V tem času se drevesa obrnejo na veliko število veterinarskih sredstev, ki jih je mogoče srečati skupaj z osebnostjo. Poleg tega, osebnosti, starejše od 3 let, vsebujejo bolj koristne stvari in masel. K sreče najlepše prihajajo, začetna z oktobrom, ob tem srezat vročaj se lahko vpeljejo do decembra, a na jug – in do februarja.

«Prenositi» listo na lavre dollše, ostane 5 let, ne stane – oni trdijo tovorni vid in žuhnut.

Srebrne liste je treba razstaviti v enem sloju na podnožju in pustiti sušiti v temnem prostoru, ki se provetrira. Vetočke lahko povežete v pučke in podvesite. Izsušeni lavruški hrani se hranijo do 2 let v stekljanski tare pod kryško in do 1 leta – v tkanih mešočkih. Pri bolj dolgotrajnem shranjevanju jih postopoma izčrpava njihova aromatična aroma.

Sveže osvežene lavrovske liste v kulinaričnih sredstvih najbolje ne uporabljajo. Hota pahnut oni potrtasavajo, no ponujajo vsakršno jed, pridajo mu goreči.

Kako ukryt lavrovoe drevo na zimu

ukrytie lavra na zimuV srednji polovici, kjer rastlina izrašča v videu, organizirajo zimnejše ukritje ne sestavljen problem. Podstrižennyj lavr (preostavšiesy nevysokie penečki) je potrebno preprosto okučiti zemljo in zasedat gorhu listov ali lapnikom. Ko izpade sneg, ga lahko nabirate še nad snežno šapko.

Če boste rastovali lavr v drevesu in ga ne obrezujete na podzemni strani, se malo povozirate. V vsakem primeru, če je vredno produktivnosti, kot da odkrijete lavr, da ga potrdite in da se osebnosti ne umaknejo. Vedno bo to promoviralo, merilo in, ustrezno, zmagalo tudi. To lahko naredite na naslednji način:

 1. Natančno, če ne želite, povežite veter v pučku.
 2. Obmotirajte agrospanom, okupirajte zemljo in povežite verhuško.
 3. Iz sadovnih setkov morate zmanjšati cilindr, premer katerega mora biti večji, če je bil dobljen stolpec iz obmotannega lesa.
 4. Omogočite cilindr agrospanom.
 5. Nadeti zgorhu na ukutannem lavru in povezati verhuško.
 6. Sverhu naknite plenku in jo zaklenite.

Tako, vetrna lavrovoga drevesa ne bodo vzpostavila stika z ukritiem, tudi če je to in premotirana. V rezultatu lavr je blagopolučno prerazpoložen in ne podmeren, tudi pri večjih morozah (-20 ° C).

kust lavra po zimiKot vidno, izrazite lavra v odprtem gruntu – naloga vpolne izvedbe. Obetajte mu svetlo mesto in upajte, da se bo na vašem mestu odprlo, zato ne boste morali kupovati neposrednih listov v trgovinah. Hvatit in sebe, in za vso rodno, in celo sosedam. Sažajte in ne poželite!

Stanje lavra po zimi – video