Urožaj morkovi Osebno napravo narave vedno udivljalo človeka. Tako v njenem ustrojenem okolju, kot so rastlinske rastline, lahko pomagajo drugemu, ali pa začnejo “boj” na mestu na soncu. Če ste v strežniku prepričani, je nevarnost za ogorodo tahi izključno v sorodnjih, to pa zabluzdaetes! Razpoloženi v bližini grdki z nerazpoložljivimi kulturami, ki bi lahko bili razlog za plohogo razpoloženja gorodnika.

Ali želite, da se drug drugemu ne zdi vredno? Na primer, ogrci ne priporočajo izražanja v kombinaciji s salato, tako da te zelenjave ne smejo živeti «v soglasju» s številnimi travami, v tem številu in aromatičnih. Izključitev ni in ukrop. Če vidite, nenormalnost in ton v tem primeru veliko. Če jih ne postavimo, se obrnite na ta članek, ko bomo odgovorili na vprašanje – kaj posaditi v bližini morkov?

Morkovʹ – to je vse, kar je vedno potrebno za vsako hojo! Ves čas, ko bodo dodali njeno vsestransko možno jed, kot v vročini, tako in v sirom videli. Posebne okusne solate z dodatkom blagovne znamke. Tako kot sosedstvo z morkovju bo najbolj ugodno?

Luk in morska

Luk in morkovʹ na eni gredki Лук и морковь – «вечные» сожители. Konečno, če ste že zbrali veliko število istih o morskih muhah, ki jih ta korneplod ni opazil, jih ljudje manj. Če posadite morkov in luk na eni gredki, to tovarniško obremenitev izklopi. Priloga je vključena v tem, da takšne muhe ne prenašajo aromatične luke. Polje, ki se nahaja blizu luke, je prav tako vključeno in v tem, da ne daje kornevym kleščom, ki upravlja morje.

Kot govori, morkovina v dolgu ne ostane. Ona ščiti luk pred lukovoj muhi in motilom. Ne pozabite, da je ta korneplod odličen sožitnik za vse raznolikosti luke in celo za česen.

Obstajajo ločene metode obiska luke in morkov. Odločite se, da se iz takšnih stikov vključi v tem primeru, da je potrebno razčleniti seme luke po gredkah za štirinajst dni do začetka obiska morkov. Pridobite semena luka nujno ne takoj, potem pa, kot bo obiskala morkov. To ni samo udobno za ogorodnike – on pa ne bo delal eno delo večkrat, ampak in polezno, vedina kulture bo v udobnih primerih za njih.

Po drugi strani pa bo delo ostalo, če ste se odločili posaditi morje v bližini lukom-sevkom (kot pravilno premagati luknjo v odprtem gruntu). Za začetek je potrebno posedovati morje, četudi čez nekaj tednov začnete delovati. Priporoča se, da morje in luk rastejo med obrokom ali celo dvema vrstama.

Rassažna morska voda in luk skupaj, vedite, kaj je prva kultura usklajena s tomatami, v tem času, kot z lukom v bližini njih sažgati!

Morkovica in kmetijstvo

Plohoj sosed - kmetijNe priporoča se na eni gredki, ki vzgaja morje in kmetijstvo. Ta kultura se med seboj združuje. Selderej ne oberegaet luk od lukovoj muhi, naoborot, privlači nasekome, ki so nevarne.

Posoda luka na eni gredki z morkovju ima vrsto značilnosti. Ta kultura priporoča, da se ranje, če morkov. Če obiskujete to ranje, ki je naloženo na krono, se lahko njegove rostke pojavijo pod vesenčno naročnino, potem pa namesto navigacijske uroge, dobite “klub”. Izvestno je, da bo morska barva cvetela samo v drugem letu, in ona lahko “reši”, kajti že je začel in ji škodoval.

Pljus za kulturo v bližnji okolici, ki se nahaja v tem, kar je tisto, kar zacveta, s svojim aromatom privlači različne uporabne prebivalce.

S tem se priporoča skupaj?

Совмещенная грядкаMorkovica – ovo, ki je prisotna v času trapez skoraj na vsakem stolu. Ta korneplod bogati z vitamini, mikroelementi in koristnimi mineralnimi snovmi. Ne zrcali na Rusi, da bi to prineslo moč ljudem. Ne samo koristne lastnosti, ampak tudi prijeten okus, ki razlikuje morsko hrano. S svojim pripravljanjem pripravljajo celo sladice, majhni otroci pa priporočajo, da dajo okusno morsko soko.

No, če želite dobiti dobre uroške markove, morate vedeti, poleg kakih kulturnih elementov je bolje, da jih celotno razporedite. Najbolj optimalna optimalna združljivost markov:

 • Фасоль;
 • Редис;
 • Шалфей;
 • Горох;
 • Помидоры;
 • Салат;
 • Чеснок.

Morkovʹ se priporoča skupaj z bobovimi in tomatami. V tem primeru ne morete dobiti le dobrega, ampak tudi okusnega uroža. Če želite, da se v vsaki kulturi nahaja to mesto, jih izberete.

S čem nesovmestite morkovь?

Выбор соседейMorkovʹ – razširjen korneplod. On se izraža skoraj na vsakem koraku, vendar ne vedno dobimo tako dobro, kot se želi z gorodnikom. Kazalo je, da je zapustil, in v pravilnem času je bil zaposlen, in da je prišel za njen odličen. Kaj že ne hvata morkovke?

Odgovor in ne tako zapleten, kot se lahko pokaže. Gubitelno sosedstvo z drugimi kulturami – osnovni razlog. To pomeni, da so vse njihove “sile” in “zapase” v boju, in morkov rastet istočasne, sladke in v majhnih količinah.

Z morkovju na eni gredki niso nameščene take kulture:

 • Анис;
 • Свекла;
 • Хрен;
 • Петрушка;
 • Aromatna zelen.

Še več, morkovi priporočajo, da jih spravite, kot bi lahko dal od jablonja. V nasprotnem primeru lahko dobite gorje in rastline. Konečno, hočeš izraziti sladko morje, zato od takšnega sosedstva v celoti zavrnejo.

Gredki z morkovju in svečo po sosedstvuZdaj veste, kaj je v bližini morja, vendar se lahko izognete kulturi. Ogorodnik mora obnoviti te informacije o storitvah. Bodite prepričani, da boste na morju nadaljevali z ukropo, pridobili boste odličen urok, čemur boste morali povečati svoje sosede! Glavno – to je pravilna rassadka. No, vse, kar je v nasprotju s prijateljem, si lahko ogledate, da jih odkrijete, če želite, da to storite posebej! Naprotiv, znanost, katera koli kultura “družijo”, pomagajo drugemu in ščitijo pred naseljenimi, če jih nameravate namestiti poleg drugega.

Vot taka narava nepovratna! Na eni gredki izražajo dobre uroške markove in sveže zelo težko in za mnoge dačnike skoraj nevozno. Razpoloženi v bližini sveže in morske gredice lahko dajo kakovosten urok pri pravilnem uhodu.

Овощи-соседи-video