begonija na столе Obogatljivi kustiki z raznimi jarkimi listi in nežnimi butoni, ki okrasijo palisandnike, klube in balkone s posodne vesne do megkoj oseni. To je v osnovi, klubski predstavniki z obsežnimi barvami. Begonija v stanovanju lahko razmnožuje srce ljubimca, ki raste krožno leto. V gorški visaživajo najbolj raznolike vrste.

Какие бывают разновидности?

Rastline rastejo in se nahajajo v majhnih prostorih, višina katerih ni višja od 5 cm, in velike zemlje do 3 m. Klasificirajo jih po-raznem.

V priljubljeni traktati se uporabljajo 4 vrste, med katerimi:

 1. lepovocvetuŝie – izstopajo v izrazitih barvah samo v različni okraski, polnosti in oblikah;
 2. кустарниковые и полукустарниковые;
 3. клубневые бегонии;
 4. dekorativno-listveni-imajo resnične značilnosti okrašenih listov.

Sorte cvetoče lepote so zelo veliko, več kot 1000. Razširjeno se je z Azijami in Afriko, pa tudi Južna Amerika, je postala priljubljena na vsem svetu.

красивые бегонии

Pravila prehoda za begoniej doma

Poiščite tematsko postavitev v botaničnem sadu ali oranžeree, vy, nesomnenno, ali obiščite to čudo v sebi v stanovanju. No, kako bi se odločili za domačo hišo, da se ona ne bi razširila po nedokončanem cvetju? Pomembno je, da ne upoštevate svoje pogoje?

 1. Najprimernejše, izberite mesto, v katerem rastlina ne bo izdelana neposredno s solnečnim potok. No pri tem svetu bi moralo biti veliko, samo ne odvisno od zunanjega vida in hitrosti razstavljanja. Lične videe je mogoče postaviti na nekaj oddajnikov iz oken, lahko jih prenesete in prestavite. Specialisti priporočajo postavljanje cvetličnih vazonov na podobore severnih in vostočnih oken.
 2. V tem primeru morate spomniti na to, da se cvetje počuti udobno, ki se nahaja na enem mestu. Stalna mešanica osvetlitve in temperature lahko prispevajo k njej.
 3. V tretjih letih je potrebno zagotoviti med aktivnimi fazami roste obdobja oddiha, v času, ko se uporabijo zaloge energije in sil za novo cvetje.
 4. V četrtek, nastavite ustvariti optimalne temperaturne pogoje v območjih 18-22 ° S na celotnem obdobju podaljšanja, ne dokončajte prehladitev z mojimi in presihajočimi letomi.

Полив и влажность

Osnovni vhod za begonski znojnem letom je v običajnem in čarobnem polivu megkoj, od stalne vode. Če ste pomislili na to, da je potrebno nadaljnje uvajanje, če zgornji sloj zemlje doseže 1 cm. Tako kot domači klimat za barvo je tropski in subtropični, to je suh zrak, ki ni primeren. No opryskivat listja neljzja, ker se na njih lahko pojavijo nekrasivna bura petek. Kako že začeti? Postavite goršok na podlogo iz keramike, v kateri po merilih izsihanija podlivate vodo. Španija, ona je dobro pritisnila zračno vlago.

Če želite zagotoviti kakovosten vhod za begonijsko stanovanje, morate skrajšati poliv. Prav tako je mogoče nekoliko uporabiti gorilnik, da se krmilna naprava ne podvrže vplivu prohlad. V razgar holodov raste zamiraet v roste. V tem obdobju ni vredno njegove udobnosti, prerazporeditve, obratovanja ali zalivanja. Možno ga zagotoviti z nujno potrebno.

Kako in kdaj sledi preusmeritvi begonju?

комнатная бегонияNe vredi presaživati ​​samo tisto, kar je kupljeno cvetje. Preiskava stresa po zmesi pogojev izražanja, rast lahko traja dolgo časa, obdobje cvetenja se znatno zmanjša. Čas se bo spremenil, da se bo transportna ročna moč povečala na bolj lep in izviren goršok, če za rostanje korenine ne pride do krajev, in oni začnejo izgledati v starejših odprtinah. Izberite vazon na nekaj santimetrov več pred tem.

Standardna delovna postaja:

 • na dno vgrajujejo sloj melih kamkov;
 • keramzit prisypaût primerno poštno pošto v 1,5-2 cm;
 • obmâv goršok s vseh storon, iz nego akkuratno vimamujejo kustik, stara ne kosijo korena;
 • pri potrebnosti lesene palice razpršijo kornevoj kom, razpravljajo njegovo;
 • pomestiv raste v novem gorščku, korenine postopoma pošiljajo novo poštno pošiljko, slegka utrambovyvae njena;
 • po polivajo mehko vodo.

Najbolje, da kupite pripravljeno. Vedno, ko ji predložijo posebne zahteve: mora imeti določeno kislost, biti lahka in živahna, imeti vprašanja.

Podkormka sobno cvetje begonija

Za lepotno okraski steblej, dolgoročno zanimive cvetenije, velike rastline zahtevajo udobje. Skupne cvetlice v begoniji, vhod za katere se izvaja brez rednih podkorov, izgledajo sladke in istočasne. V kompleksnih mineralnih mešanicah se priporoča, da se v vesen-letnem obdobju opazuje aktivna rast in pojavljajo zaloge butonov. Obstajajo specializirane sestavine, ki so namenjene predvsem cvetličnim vrstam begov. Uporabljajo se po predpisanem-dvakrat v nedeljo. Namen dobave je vreden gramatike, zaradi česar je število uporabnikov neprimerno. Če podpišete vladno dekorativno-osebno begonijo, je treba to storiti tako, da bo udobno. Če vaše rastlinstvo nadaljuje cvetenje in zimoj, ga podpišite do konca cvetenja.

цветы бегонии

Ne stane se bojati zavoditi očarovatelno begonijo. Če ste sposobni zagotoviti dobro srečo, bo odbila vašo lepoto in nadaljevanje svetovanja.

Video: vhod za stanovanje