usmerjanje za polivoVsak od njih ali sodelavec-ljubitelj ve, kako bi lahko obdelovali policijo na ogorodu in uporabniku. Fruktovine, cvetovi, zelenjavna kultura, okrasna trava, okraski – vse te rastline potrebujejo svojo moč. Aktualno odločitev je usmerjanje za policijo. Pripomoček za preprosto in učinkovito uporabo. Ali ste pravilno izbrali usmerjevalnik za ogorodo? Po kakšnem kriteriju se usmerite pri njegovem nakupu?

Obzor usmerjevalnikov za polivo na ogorode

Naslov za ogorodo je lahko odvisen od izvorne vode.

Razvrstitev primerjalne uporabe za polivo:

 • glubinnyj;
 • povernostnyj;
 • iz emkosti (bočkovoj);
 • дренажный.

Če želite izbrati primerno različico, posebej za svojo udeležence, se je vredno opredeliti, odkuda bo brati voda, pa tudi pričakovati predpostavko rastlin. Kulturne rešitve odstavijo in neholodne tekočine. Za rastline je pomembno, da dobite tekočo vodo. Lahko bi se zbrali v emkosti: bočki, taki ali vedra, potem pa polivati ​​gredke.

V zvezi z drugimi in drugimi udeleženci trenutno obstajajo najboljši košarkarji in partnerji. Smena vode bo polezna za umetne vodne organe. Če ne veljajo za kemična sredstva, je to dovoljeno iz bazenov in drog. Nekontaktni udeleženci so na voljo z drugimi ali drugimi vodnimi sistemi in jih uporabljajo v ciljih orožiranja svoje zemlje. To je tisto, kar je na voljo za vodo, in izberejo usmerjevalnik za ogorodo.

Prav tako dačniki sooružajo kolodije, iz katerih je mogoče izvajati poliv. Za takšne vrste vodnih virov bolje kupite usmerjevalnike. To je celoten proces.

Kakimi morajo biti ogorodne usmeritve?

Vse usmeritve so namenjene za prokapiranje vode. Nekontrolniki se uporabljajo za stalne podatke o tekočinah (vodovod v domeni) in drugi za začasne – policijske naprave. Pri izbiri agregata je pomembno, da se obrnete samo na priljubljenost blagovnih znamk, in na moč usmerjenosti, na voljo na trgu s posebnimi podrobnostmi, pravila uporabe.

usmerjanje za polivo

Izdelava za polivo mora biti v največji meri kompaktna, majhna in velika. Če je potrebno, ga lahko enostavno premestite s kraja na mestu. To ne sme biti na voljo v instalacijah, montažah in uporabi. Če bo postopek polive samodejen, bodo usmerjevalniki najbolje izkoristili ustrezne nastavitve, manometrom in hidroakumulator. Drugi elementi omogočajo agregatno delovanje v največjem možnem načinu brez vključevanja človeških sil.

Videti usmerjevalnik za polivo iz kolodca, njihove pluse in minuse

Nasloni za polivo ogoroda iz kolodca nameščajo na površino ali nalagajo usmerjevalnike v kolodec. Чем же они отличаются?

Povečnost se lahko nahaja v majhnih prostorih, ki se nahajajo na vozilu. Za potrditev načina uporabe uporabljajte šlang – en konec, ki je povezan s usmerjanjem, in drugo izpustite v vodo. Tudi ta agregat namešča površinske tekočine v kolodcu. Za to sooružajte plačilo, ki bo držalo smernice v vodi od vode.

Popolnoma nove naprave so na voljo v cenah. Ih priljubljenost je zelo visoka, za tisto, kar je preprosto v uporabi, vzdrževanju in montaži. Glavno, da ga vzpostavite na roznosni površini. Glubina za namestitev ne presega desetih metrov. Napor omogoča izdajanje struje na razdalji od 30 do 50 metrov. To je visoka produktivnost, ki omogoča ohranitev velike površine na ozemlju. No povernostni usmerjevalniki imajo en minus – so zelo gromko šumni. Zato jih in nameščajo v sarai ali druge gospodarske objekte in nameščajo na rezinske kovrike.

nagružne usmeritveIzbor nakladajočih agregatov v tem času zelo širok. Izdelani so iz vodoproizvedenih materialov, zato jih je mogoče izpustiti v vodo na osnovi lubine. Glavno, nižje enega metra od dneva kolodca. Če prenebreči s tem pravilom, to pomeni, da voda v uhudšici iz-za popadanja peska in ila v šlang. Glubinni aparat je cenovno ugoden za vse tiste, ki vsebujejo tekočino, prav tako pa ni podvržen vozdestvu vlagi.

Noben gluben usmerjevalnik nima in njegove negativne strani. Vzpostavitev in vzdrževanje morajo proizvajati samo strokovnjaki. Tudi naprava stane poceni, če zahteva določene pogoje shranjevanja v zimskem času.

Bočkovite napetosti za polivo ogorode

Če izstopi iz predpostavljenega rastnega k oroševanju, so to najbolj učinkovite smernice za polivo ogorode najbolj primerne. Plodovi, ki vsebujejo les in okras, te kulture zahtevajo stalno stanje in toploto tekočine. Poliv holodne vode (na primer iz kvadra) lahko povzroči onesnaženje rastlin in nadomesti njegovo rosto. Zato na ogorodah sooružajo umetniške bassejne in prude. Za prekake vode iz njih na mestu, kjer uporabljajo bočke.

бочковый насос

Čem je udoben takšen usmerjevalnik:

 1. vo-pervyh, on ima krepljenja, s pomočjo katerih njegovo priposabljajo na stenah vodoemov;
 2. v-vtorih, usmerjevalniki majhnega obsega in vesa, ki omogočajo preprosto in udobno izvajanje njegovega prenosa po vseh udeležencih;
 3. v tretjih, naprava za polivo ima visok nivo napora: od 20 do 25 metrov;
 4. v četrtek, proizvodnja vodovoda do 3000 litrov;
 5. v-petih, avtomatizacija agregata, kljub temu lahko izberete optimalen režim polive;
 6. v-šestih, prisotnost filtra, ki omogoča prepisovanje celo neočiščene tekočine, ali raztopine za udobjenje;
 7. v-sedʹmyh, cena nasosa невысокая;
 8. v osmih, nizki ravni proizvodnje šume.

Sredi dačnikov in sadovodov zelo priljubljeni dvostopenjski bočkovi usmerjevalniki za ogoroda. Oni dolgoročni v uporabi.

Drenažne napetosti za poligone

Drenažne napetosti za uporabo v poligonu uporabljajo za prekakiranje zelo grobe vode: na primer, iz naravnih vodov – ozer ali reček. Takšne naprave niso nameščene. Nasi so opremljeni z izmenljivimi izvajalci, ki so v stanju, ki je v skladu s stališči ali mulom. Drenažni agregat – optimalna rešitev za zasonjene vodne sisteme. Spremembalec prerezaet na melike kusočke travu, il in jih izvoditi skupaj z vodno oviro. To omogoča pošiljanje dodatnih mineralnih pripomočkov. Druge podobe usmerjevalnikov ne smejo delovati s sijočo vodovodno energijo, tako da se bodo stalno zapirale in v končni fazi preprečile.

Pravila izbire usmerjevalnikov za dači – video