клуба с бегониями Številni ljubitelji cvetov pogosto postavljajo vprašanja, morda pa izražajo begonijo samo, ne kupujejo njene razprave? Na sam delež razmnožuje se begonija, ki je zelo lepa in se obdeluje ta zanimiv in primeren za vsakdo. Skoraj vse sorte tega rastlinja ohranjajo posebnosti svojega sorta pri razmnoževanju semen, to je samo begonija, ki je zelo podobna mahrova v takom primeru, če se nanašajo na njihove dediščine.

Za obisk begonije večnocvetuŝega ponadobjatsa:

  • semena cvetov;
  • grunt;
  • ящики для рассады;
  • steklo.

Pokvosmisel za obisk mora biti mehka in bogata s hranilnimi snovmi. Takšno mešanico lahko najdete v vseh trgovinah, specializirano za barve.

семена бегонииPoseg begonije večnocvetuŝe je potrebno proizvesti v januarju. Tako kot semena teh rastlin zelo melik, jih je mogoče mešati z običajnim peskom za udobje obiskovalcev. Jaščine za izražanje iz sedeža begonije bi morale biti nečloveške.

Po tem, ko se poštvosmes pripravi, semena razpršijo neposredno na površini ulažnjene in vložene zemlje. Pošljite jih po pošti, ne želite jih. Če želite podpreti potrebno za dobro napredovanje sedeža vlažnosti, jašik s semenami pokriva steklo. Kapli, ki se obrazujejo na njem, niso potrebni, da bi se izognili nevarni semeni. Če želite preprečiti to situacijo, lahko emkosti, v katerih rast begonije večnocvetujejo, postavite pod majhnim naklonom. Do trenutka, ko ste vklopili steklo, lahko natisnete papir za to, da zagotovite prenos.

Podsohljujočo zemljo v pariških obryzgivatih s pomočjo pulverizatorja in dovajajo vode v poddon jaška z razsadojem, lahko 2 uri pustite odprte odprtine za najboljše provetriranje. Temperatura za dobro rast rastline: +21-24 stopinj S..

Spust 10-12 dni steklo nekoliko pripodimirajo na postavitvah, ko se pojavijo normalni vhodi, običajno se to zgodi v 2 nedeljah, steklo popolnoma izbere. Po tem temperatura v prostorih, kjer se nahaja, se zniža do +17-19 stopinj S in prinaša vhod, da nanje ne bi padli jarke sončne luči.

Ko se pojavi 3-4 dobro oblikovanih listov, prihaja čas za pikice za razprave. V spustnem mesecu se pričakuje begonijo po ločenem goršočku. V bistvu rastline potrebujejo podkormke.

Lahko kupite priročno udobje v specializirani trgovini. V prvih številkah maja se bodo začele begonije, ki bodo večkrat navezane na način, da jih zaklenejo, če jih v določenem času izstopijo na ulici. V začetku junija bodo začeli uporabljati razišče begonije v odprtem gruntu. Pri tem razmerju med rastlinami mora biti približno 10 cm, med vrsticami pa približno 13 cm.

Kako izraziti begoniju večnocvetuŝu?

Pri izražanju tega čudovitega cvetja morate upoštevati nekatera pravila: ne glejte na svetovno občutljivost begonij, da bi ga razprli na odprtem soncu, ki je v nasprotju s tem, tako kot tudi na cvetje sončnih lučev. To je posebno nevarno v obdobjih cvetenja begonije. Kako izraziti begonijo pravilno ali pravilno, in katere temperature so potrebne za dobro rožo in cvetoče rastline?

Mesto za nalaganje in počivanje

Begonija bo vam blagoslovljena za sončno, a ne pritegnjeno v letno žaro na mestu. Toliko s tem, da je treba biti ostorožno, tako kot od pomanjkanja sveta rastline lahko izstopijo, tetirajo svoje dekorativne lastnosti in okras cvetov. Počvo begonija ljubi plodorodno in rihlujo, obogaščeno gumusom, tako šibko reakcijo (RN 6,2).

V primeru, da bo z večjimi vsebinami šeloči, bo ploho rastlo, verjetno, obolenje s klorozom ali drugimi boleznimi. Moj poštni naslov bi moral biti na voljo, ker je v begoniji strogo upravljana krmilna naprava, zaradi česar se to uporablja za ozelenjavo kamnitih sistemov. Glej na fotografijo begonije večnocvetuščejo, takoj vzbudi željo, da objaviš to rastlino v sebi v sadu. Nastotko ona privlačnatelna.

Udobrenje in poliv

begonija v vazoneČe je le izdano zasušeni, je treba zagotoviti sistematično policijo. Lučše polivati ​​njeno ranljivo utrom ali s sledenjem prohlady večerom. To mora biti že od stacionarnosti in megkoj. Poliv umeren in potreben učenec, kaj begonija ne ljubi stalnih vod in tako preusmerja zemljo.

Vhod za begonijo večnocvetujočo nesložen in ne odlikuje veliko časa, cvetovi tega čudovitega rastlinja pa vam bodo podkrepili razpoloženje s svojimi kraki. Glavno, ne pozabite v 14 dneh, da bi ohranili svoje udobje za cvetoče rastline, ki vsebujejo minerale, shranite zemljo in uporabite rastline.

Za začetek podkorku je potrebno takoj, kot se prikaže buton. Če bi želeli ohraniti begonijo, ki bo večno zaželela naslednja obdobja, bodo te rastline še naprej sledile, da jih je treba preusmeriti v gorah in odložiti v hišo na zimovku. V večini primerov bo Begonija v domačih razmerah razvila svoje svetovanje do večine, če jo bo dobro osvetlilo in ne pozabila polivati.

Razmnoževanje begonije večnocvetuščem čerenkom

Izbiranje begovine ne more biti samo iz semena, obstaja še ena možnost razmnoževanja begonije večnocvetuŝej – češenj.

черенки бегонииRastuščujoč v odprtem grupu begonju čerenkujujejo letom. Za rast domače hiše izberete začetno vesno.

Čerenkovanie:

  • mladoletna oseba, ki je večinoma cvetoča begonija s pomočjo otoškega noža, ki se srečujejo s steblo, za to, da bi lahko olajšali postopek urejanja roste;
  • čeren pomešajo v ulažnem substratu in nakrivajo poliétilenom. Prav tako lahko namestite krepki in zreli list begonije večnocvetuŝe v emkost z vodo.

Če želite, da pride do postopka prezračevanja, morate odpraviti nožico v polietilenski ploščici. V količini substrata, ki je namenjena pesku in keramiki s perlitom ali moh. Čez 14 dni v dobro urejenem gruntu v čerenkih oblikujejo korenine. Po napredovanju še dvakrat v nedeljo, ko se je uresničila čerenka begonija, osvobojena od plenic, sledi preusmeritev v ločene emkosti. Daleč vhod poteka po tehničnih izrazih begonijev iz semen. V času prerazporeditve v odprtem gruntu morate razdeliti v zemljo na 2 cm. nižje ravni rosta ee v goršočke.

Video: Begonije – razmnoževanje in izraščanje