Розы в горшке Domača ali sobna roza – to je miniatjurno (višina do 50 cm), lepo cvetoče, gorčevito rastlinje, vidno, ki nas nasitiva približno 250, sorte ali gorazdo več. Na fotografijah domačih rož si lahko ogledate različne raznolike okraske in oblike butonov, kar naredi to sobno rastlino vse bolj privlačno za izražanje v domačih razmerah.

Naredite sorte domačih rož, ki so najbolj primerne za izražanje v količini rastlin, ki so vredne delitve, kot so “Miss Rovena Tom”, “Gruss and Teplic” ali “Ля France” iz raznolikosti čajno-gibridnih rož, “Madam Falko”, “Maršal Nie” ali “Nifetos” iz raznovrstnih čajnih rož, “Orand Triumf” iz raznovrstnih poliantovih rož, burbonski “Suvenir de la Malmezon” ali večina sortov bengalskih krasov.

Priporočila glede pogojev izražanja domačih roz

розы в горшочках Prihodnost in potreba po domačih rozah je obveščena in lahko odvrne načine njihovega cvetličarstva, vseeno pa je vredno poskusiti izraziti domače rože v gorškah, če so zelo dekorativni in sposobni cvesti podaljšani čas.

Če želite vprašati o tem, kako bi se odločili za domačo rozojo, se je mogoče čim manj, morate zapomniti določena priporočila:

 1. za razporeditev gorkov s temi rastlinami je treba izbrati južne in jugovzhodne okna in balkone;
 2. izsaživat domače roze potrebno v svež vprašalni grunt;
 3. v času toplote je potrebno zagotoviti svež zrak v zadostni količini;
 4. v času vegetacijskega obdobja je treba kombinirane rastline običajno polivati, pri tem pa ne vplivajo na temperaturo okolice in stopnjo izsihanije zgornjega sloja;
 5. v postopku vhoda za domači rozoj je treba obvezno izvajati vsakodnevne podkorme, zlasti posebej – v času cvetenja in aktivnega rosta;
 6. prednost rastlin v emkosti večjega obsega, vendar samo po potrebi.

Negativni dejavniki pri izražanju skupnih stanovanj prav tako nujno učijo. К takoвым относятся:

 • suh zrak in neposredne sončne luči, iz katerih se lahko začne pregrevanje;
 • hladna voda, ki uporablja poliva;
 • ostanek na rastlinah suhe liste in steblej, preverjenih butonov in rasti;
 • травмирование корней;
 • zimovka v preveč žarkom помещении;
 • nesvojno sodobno zdravljenje in boj z boleznijo in vredivalci.

Rozni domači vhodi zahtevajo stalni in dokaj aktivni, vendar pod pogoji ustvarjanja in vzdrževanja ugodnih okoliščin za izdelavo, ki se nanaša samo na redno policijo in podkormkam.

Уход

розы домаZa domače rozame morate začeti s trenutki nakupa. Postopek lahko razdelite po postopkih, ki jih je treba izpolniti:

 1. Prilagoditev – pokažite, da bo cvet porabil novo namestitev, zato je treba čim pogosteje ponoviti pogoje, v katerih pride do trenutka nakupa v trgovinah, v tem številnem režimu poliva in podkormi. V tem času je treba izolirati skvoznike in neposredne sončne luči, da jih uporabite v stalni čistilni vodi, da opravite opriskanje listov. Prenos domače duše mora biti samo po tem, kot se je prilagodila.
 2. Prenos – izvaja se po tem, kot raste privyknet k novemu mestu. Če želite prenoviti novo roko, morate skupaj s kmetijskim komom, le malo razrezati zunanji sloj in zbrati majhno količino starega grunta. Za izvedbo prerazporeditve je potrebno zelo natančno, da ostanejo v celicah. Vsekakor uporabite celotno mešanico dernojeve in prehodne zemlje z uporabo peska (v proporcih 4: 4: 1) in majhne količine kompleksnih udobnosti. Zgornji del za preusmeritev mora biti večji v diametru na več santimetrov in višji od 5-7 cm, čemur je emkost, v kateri je roza pridobila. Obvezno je prisotnost podobne odprtine. Dno gorška mora zapreti sloj keramičnega drevesa. Po prerazporeditvi stroškov stane, če jih pustite v teni na prohladnem mestu, po tem, ko jih prestavite na dobro osvetljen podkončnik, ne pa pod prvimi lučmi, s dostopom do svežega zraka.
 3. Poliv-sorazmerne rože zelo zahtevne za poliranje in zaradi pomanjkanja vlage lahko celo začnejo ohraniti. Zato je treba redno, redno v času, ko je suk, v korenu, v marsikaterem dnevu, po merilih podsihanije zgornjega sloja. Voda za polivo mora biti čista, stalna, sobna temperatura.
 4. Podatki – prav tako morajo biti redni, najmanj 2 -krat v mesecu. V tem primeru lahko uporabite kompleksno udobje v skladu z navodili ali v kratkem času. Poleg tega lahko v gruntovnem okolju uporabite posebne raztopine za raztopine, ki so na voljo za uporabo. Boljne in samo presažene rastline ne podkarmlivajo.
 5. Priprava z zimovke – prav tako pomembna stopnja vhoda, tako kot domače roze, ki pripeljejo do svojih lastnih «rodstvennikov», nekatere sorte pa celo zbirajo listo. Če želite v tem obdobju dobro prenašati ta čas, ga morate premakniti v ohlajen prostor (15-17 ° C) z dovolj vlažnega zraka in brez hitrih priborov. Tudi pred zimovno rožo obrezujejo, ostanejo na vsaki vetočki 5 živih začetkov.
 6. Zimovka-v osno-zimskem obdobju rozam ne potrebuje ravno manjšega vhoda, in sicer-poliv in opryskivanje, pod vzdrževanjem normalne vlažnosti zraka.

Domače rože-zelo lepe sobne rastline in, kljub zahtevnemu vhodu, so vseeno tako uporabne, ki so priljubljene med cvetličarji.

Kako uhaživat za domačo rozoj (video)