Klubnik ljubi vse, zato je z zadovoljstvom izrazil veliko ogorodnikov. Urožnost kulture je odvisna od mnogih dejavnikov:

  • выбора сорта;
  • klimatski pogoji;
  • optimalnega prehoda.

Pri pravilnem izboru volitve jagode in združene tehnologije izražajo, klub odlikuje dobro imunski sistem proti boleznim, porabnikom, neprijetnim klimatskim pogojem in daje odlične okusne in aromatične jagode.

Osebennosti kulture

Klub se razlikuje od pomembne zahtevnosti. Ee sažency za nekaj let v celoti pošiljajo pošiljko in zabirajo vse potrebne mikroelemente, zato kakšen urož daje klubu odvisnost in od tega, skoraj let plodonosit žrtev. Za to, da bi bila vročina dobra, vsakih nekaj let je treba razbiti nove diske, na starem mestu pa udobno poslati, da bi obnovili mikrobalanse.саженцы клубники

Zavisite število jagod s kustiki in od pravilnosti njihovih delovnih mest. Če so razmere ne višje od 25 cm, bo kornevoj sistem dovolj prostora za razvoj in vprašanja.

Če želite ohraniti vlago, zato mora biti poliv v celoti dostavljen, vendar ne v izjemnih primerih, da ne bi bil ogrožen. Zaradi povečanja urožnosti in lastnega pošiljanja po pošti po polivoju ali pri izdelavi, ki prav tako pomaga razvijati kornevoj sistem. Zamenjeno, če v nekaj tednih ni na voljo, to zmanjša število jagod.

Če želite, da se ne zataknejo, jih je treba občasno odstraniti. Za njegovo dobro razvojno kulturo se priporoča udobno pošiljanje organskih pripomočkov in obenem vnos vozil.

Соблюдение севооборота

Klubovi klubov pričakujejo in pričakujejo večjo del svojega urožaja od leta v letu. Zato ne priporočamo izražanja ene vrstice več kot 4 leta. Optimalni način je, da vsako leto izberete novo serijo, čez štiri leta pa ga zadenete. Tako bo nekaj deljanok stalno dalo urožaj.jagoda in cvetok

Klub se nanaša na kulturo, ki se imenuje skoraj hitro. V drugem letu svojega rosta daje vrhunske urože. Pri pravilnem vhodu z enim ga je mogoče zbrati do 20 t. Poleg tega običajni klubi, ki plodonosno prenašajo nekaj tednov, obdržijo obnovitvene sorte, ki zmorejo prenesti plodove neprekinjeno od junija do konca avgusta.

Vkusne kakovosti klubov, sestavljenih s svojimi koristnimi lastnostmi za telo. Zato so bolnejše izkušnje pri pravilnem prebivališču dobrega nagrajevanja zadovoljne.

Kako pridobiti dober urožni klub – video