paketi s semenami pelargonije Pelargonija – cvetovi ljubimcev mnogih. Budem izrazite geran iz majhnega semena, ki se nato prevrati v velikolepno in edinstveno rastlinje z očaranimi barvami.

Pelargonija ali kot se imenuje v narodnem «geranju» – raste, ki raste v vsakem podokonniku v domeni. Rodna čudovita rastlina v Južni Afriki, v Evropi, ki so ga razveselili v 17 letih in s teh por, raste veliko rastlin. Prednosti rastlin v tem, kar je lahko preprosto razmnoženo, dolgo cvetet, in samo glavno za njih enostavno in preprosto uhavivati. Izjemno te kakovosti so pokorile sadovidov.

Ko je treba sejati semena pelargonije na razsadu?

Znano je, da je pelargonija razmnožila češnje, zdaj pa se pojavljajo v prodaji semena rastlin. Zato je razmnoževanje domače hiše postalo še bolj zahtevno.

Prednosti segajo v tem, kar hitro in dobro napreduje, rast ima kompaktno formulo in nenehno cveti. Mlade zmage rastline zacvetajejo že do 5 mesecev.

Če želite to narediti, lahko to storite celo leto, pri tem pa morate pozabiti na dobro osvetlitev. Zaradi tega v optimalnem času leta za izraščanje rastlin se upošteva ves čas in leto.

Kakor izgledajo semena pelargonije in kaj je treba narediti z njimi pred izsadko v zemlji?

Semena rastlin so trdna, velika in imajo nadaljevalno formu črne barve. Za pošiljanje pošiljke je potrebno obvezno pripraviti pošiljko.

Sestaviti zemljo mora biti približno tako: 2 dela dernovoj zemlje in ena del peska in torfa. Da bi rastlina ne živela, substrat ne bi smel biti bogata s hranilnimi snovmi.

Pred posadko je treba obvezno obvezno zagotoviti pošiljanje (razpršiti, prerazdeliti ali raztopiti raztopino).

Če želite to narediti, morate narediti skarifikacijo. Ta postopek predstavlja sam postopek obdelave, ki je mehko nagradna. Naj bo vsako seme in natančno trem trdno ovojnico. Po tem postopku se začne hitro začeti.

Za obisk semanja je potrebno pripraviti neglubočno emkost. Semena razdelijo na površino na dveh razdaljah drug od drugega. Zapiši poštno pošto, približno 1 santimeter. Obvezno emkost s semenami je treba držati v teple. Zaradi tega ne smete presihati, zato uvladite svojo toploto od stalne vode.

укрытие рассады пленкой

Tako je tudi za to, da se razglasijo pelargonije, ki so jih lahko hitro odprle, vendar ne obvezno, da jih odprete za provetriranje. Kakor se le pojavi Sejance morate držati na dobro osvetljenem mestu. Počva mora biti v vlagi, ne dovoljuje preusmeritev in ne zaliva. Izbegnite popadanje neposrednih sončnih lučej.

Uhod za рассадой пеларгонии

Izrazite razsadu pelargonije glede na užitek. Ta postopek je zelo zanimiv in ni namenjen samo vzgojnemu človeku, ampak tudi otroku. Vzhodi se pojavijo na primer skozi nedeljo. Tako prijetno opazujte, kot iz vsakega semena pojavijo barhatne liste. Vse povezano dobro, vendar ni treba razpravljati o pelargonijah, ki se presaživajo v ločenih gorščinah. Zato naredimo naslednje postopke:

  • Kot samo na rastlinah so se pojavile štiri listine, ki jih porazijo presaživat v vrh. Dobi se emkost v diametru okoli 8 centimetrov.
  • Растение обязательно нужно пикировать. To pomeni, da vsako rastlinje mora biti prepisano iz skupne grunta (emkosti) v vrh.
  • Vsako rastje z uporabo majhnih lopatic dostavi z majhnim komom zemlje, da se ne bi mogel urediti in ne potrebovati korenin.
  • Posredujte pelargonijo v svoj goršok.
  • Zemlja v gorščini ne sme biti uporabna za uporabo. Zato, če uporabljate nakupno mešanico, morate v osnovnem torfjanu nujno obvezno razgraditi sadovoj zemljo in kompostom.
  • Po opravljenih nalogah lahko zdaj opazujete hitrost rastlin. Če se upoštevajo vsa pravila, to pomeni, da je rast na dan.

рассада пеларгонии

рассада пеларгонии в стаканчиках

izrečenna pelargonijaZdaj ostane samo ždat cvetenija. Konečno, mnogi menijo, da zacvetaet molodoe raste med letom, ne verjemite poslušanju. Ždati cvetov se prime primerno mesecev.

Prav tako se lahko skličete s takšnim problemom, kot je pozdravljanje listov in pojavljanje uporabnih in želtih pijač. To je lahko povezano z žarojem. Zato mnogi sadovi in ​​cvetlični izvažajo geran na ogorod. Rezultat mnogih udijeli. Tako raste prebivalstvo še lepše, cveti stalno, želsty listov ni. Ta zmožnost lahko uporabite za to, da ohranite svoj ljubljeni cvet v času leta.

Pri pravilnem uhodu, ne raste in ne škoduje zdravnikom. Zato pustite ta edinstven in nepričakovan cvetlični cvet, ki vas bo podaljšal v mnogih mesecih.

Ko boste šli na petanijo na razsadu – preberite tukaj!

Video: obisk in ogled za pelargoniej