posadka in vhod za žilolostnost Nimfa Нимфа – sorta sladke in največje združbene žimolosti, ki se zaslužijo zasluženo popularnost sredi mnogih dačnikov. Posredujte in pošljite življenjsko moč Nimfa ne izzovite težav, tudi če začnete s svojimi zadovoljstvi, ki uporabljajo klaster samo za pridobitev okusnih in sočnih jagod, vendar v kakovosti originalnih navpičnih ozelenjenj besedila in pergola. Nimfa se nanaša na najbolj priljubljene živalske vrste, ki z lahkoto prenašajo celo surove sibirske moroze. Sočetanje neprihodobilnosti, dolgotrajne stabilnosti in odmevnih okusnih kakovostnih plodov je omogočilo Nimfe, ki je imenoval enega izmed najboljših vidov stanovanj.

Opis in značilnosti sorte Nimfa

krupnoplodna žimolost Nimfa Nimfa-to je razvita otečevalna izbira, izpeljana v Sankt Peterburgu leta 1992, na Pavlovski izkušeni postaji ime N. I. Vavilova vodilni strokovnjaki A. В. Кондриковой и М. N. Плехановым. On je stal tudi s svobodnim poskusom življenja Leningradski Veliki. V letu 1997 je bil Nimfa v začetku leta Gosreestra in razvrščen na izrazitost na ozemlju vseh območij Rusije, v tem številu v Sibiri, na Urale in Altae.

Opis žilnosti Nimfa:

 1. Kusty visokorasle, do 220-250 cm, neraskirjene, s pristranimi, močnimi vetrami. Pobegi svetlo-zelenega okrasa, prekriti z mehkimi vrtinkami.visokoroslye kusty žimolosti
 2. Listne plastike velikega obsega, nadaljevalno-ovalne, temno-zelene barve z majhnim opuščanjem.
 3. Boljše barve, svetlo rozovo ali belo barvo, zunanje napominjo velike kolokopije.
 4. Plodovi se nadaljujejo, veretenovidne oblike, z bugorizno površino in plosko kožico v sivo-modri barvi. Srednja masa plodov-1-1,3 g.
 5. Sorta Nimfa je znana po odličnih okusnih kvalitetah. Plodovi sladke, z edino zametno gorčinsko. V odvisnosti od regije proizvedene plošče so v juniju ali juliju.jagod z odličnimi vkusnimi kakovostmi
 6. Srednja urožajnost-1,4-1,9 kg z vsakim rastlinjem. Kusty načini plodonošit samo 2,5-3 leta na trenutnih delovnih mestih in ohranjajo visoko urožnost do 35-40 let.

Žimolost Nimfa je namenjena za izražanje v vseh klimatskih pogojih, v regijah s surovimi zidovi in ​​prohladnim, korotimi letom.

Nimfa se nanaša na samobesplodnim sortam. Za pridobitev visokokakovostnega izobraževanja v bližini kustosov se uporabljajo druge raznolike kulture, ki rože hkrati s tem sortom. Lučšie izkuliteli žimolosti Nimfa – Павловская, Избранница, Амфора, Лазурная, Виола, Морена, Голубое Веретено або Памяти Гидзюка.

Posredujte in vnesite za žilolostnost Nimfa – osnovna pravila izražanja

posadka in odhod za žilolostnost NimfaZa pridobitev nadaljnjega urjenja na delovnem mestu in v domu za življenjsko moč Nifma je treba uresničiti več pomembnih napak – pravilno ubraniti mesto za delovna mesta, upoštevati agrotehnična pravila za izražanje kulture.

Najboljša možnost je, da v celoti izberete dobro osvetljene dele, zaščitene pred holodo in skvoznjakov. Grundovske vode ne smejo biti nameščene na globini najmanj 1,3-1,5 m. Kusty neljzja razmestiti v teni. Pri pomanjkanju solnečnega sveta so odlične kakovosti plodov nadomeščene.

Lučše celotna žilnost Nimfa plodonosit na plodorodnih, rihlih in lahkih pokvah z dobro zračno -propetostnostjo in nevtralno kislostjo. Optimalni varianti se obravnavajo kot suglinistične grunte.

Priprava udeležencev in sažencev

сортовой саженец жимолости сорта НимфаZa nakup ustreznih sanitarnih naprav je najbolje, da se obrnete na specializirane sanitarne pitomnike.

Pravila izbire saženca žimolosti Nimfa:

 1. Želeno izbirajte sažency starše 2-3 let, okrožje za vaše regije.
 2. V vašem domu mora biti zaprta korporativna naprava – tako se bodo hitro uporabljali na novih mestih.
 3. Vnamerno jih osmotrirajte pred nakupom – zmage bi morale biti prilagodljive in podprte, korektno dobro razvite, brez naslednjih plesen, temnih kosov in poškodb.
 4. Šeluševanje na korenu se ne šteje za priznanje njegove bolezni, v zdravem življenju lahko koraka sledi.
 5. Pred posadko namestite kornevno sistemsko raztopino v raztopini pripravka Epin, Kornevin ali drugo stiskalnico in pustite čas.

Priprava udeležencev na delovnem mestu in prehoda za žilnost Nifma začne delovati 5-6 mesecev do delovnega mesta. Grunt nujno prekopati na glubino ne manj kot 35-40 cm. Raztopite raztopino mednega kupola (100 ml na 1 m²).

Spust 8-10 dni je potrebno ponoviti, da se na glubo na 15-20 cm. Istočasno vnesite navoz, torf in pesek (20, 10 in 10 kg na 1 m²).

Tehnika zaposlovanja žimolosti

tehnika posadke sʺedobne žimolostiK posadke žimolosti Nimfa je mogoče pristopiti kot v ponedeljek, pred prvimi zapori, tako in vesnoj. To je močna stabilna sorta, ki se hitro prilagaja nizki temperaturi zraka in z lahkoto prenaša zaporke. Vesna zaposlitev kulture se izvede takoj po tem, ko bo snežna skrita, do konca marca.

Osrednja naloga prebivalstva se izvede v septembru ali prvi polovici oktobra. Točni časovni posli so odvisni od klimatskih značilnosti regije. Če želite to narediti, če želite spremeniti živalsko moč, je uspelo ukoreniti in se obrniti, njeno željo pa se bo izkazalo za 4-6 tednov do morozov.rastet žimolost Nimfa na danem mestu

Pošagovni algoritem posadke žimolosti:

 • na izjemno pomembnih udeležencih pripravite delovne lučke diametrom 40-45 cm;
 • med lunkami je treba pustiti odstopanje 2-2,5 m;
 • na dno lunke zasypʹte drenaž – bity kirpič, keramzit, гальку ali щебень;
 • površina starega sloja nasipjte smejo iz sadovnega grunta s pregnoemom (za izboljšave plodorodnih pošt lahko dodate 2 stakana zoli in 50-60 g superfosfata);
 • izpustiti saženec v jami in ga v celoti razrešiti (če je zaprl korenito sistemo – izpustiti ga skupaj s zemljo s komom);
 • sledite za tem, da bi bila korneva šeska uglublena v grunt na glubinu 4-5 cm;
 • zasedite, da pošljete pismo in sledite njej, da nastane majhna holmik.

Po opravljenih delovnih mestih običajno poleti živite, pod vsakim sažencem po ves čist, od stalne vode. Zatem zamuljčirujte privorni krog rublene travove, senom, pregnoem, torfom ali druge mulčirujoče materiale.

Uhod za žimolostnost Nimfa

uhod za žimolostnost NimfaSodobna žimolost Nimfa se nanaša na sorto, netrebovatelno v hiši in ne na veliko časa v času.

Osnovna pravila vhoda za žimolostnost:

 1. Nimfa ljubi vlagu, vendar ne prenaša prek prekmerne vlažnosti. V prvem času po prejemu mleka sesajo vsakih 6-7 dni, v vsakem kocki pa 10-20 litrov vode. Vzpostavitev življenske sestave, ki bo želela samo polivati ​​v primeru nadaljnje zasičenosti, ne pa tudi 5-6 raz za sezono.
 2. Po polivovu in doždej poštno okrog hiše je potrebno ohladiti na globino ne več kot 7-8 cm, tako da se korenine stanovanja nahajajo blizu površin zemlje. Po tem, ko pošljete pošiljko, je najbolje, da jo spremenite – to ohranja optimalno raven vlage in preprečuje rast rastlin.poliv žimolosti
 3. Dodatni podkormiki zahtevajo življenje samo 3-4 leta po opravljenem delu. Ranej vesno lahko udobno rastejo z rastlino (1 st. V obdobju cvetenja žilovosti podkarmlivajo raztopino drevesne zole (500 g na 5 l vode).

žimolost Nimfa v različnem času letaNimfa – vrsta sovpada z žilostjo, po pravici upoštevajoč enega iz najboljših. Njegovo priljubljenost je obubovana neprihodobilnostjo v hiši, preprosto izrazitostjo, izjemno morozoustojnostjo in neverjetnim okusom plodov. Privlekajejo sadovi in ​​dekorativne lastnosti žilnosti Nimfa. To je lahko izvirni element landšaftskega dizajna ali osnovna zelena izbira.

Posredujte in pojdite za stanovalce Nimfa na dačnem mestu – video