eževika gigant Eževika Gigant – vrsta, ki se razlikuje od velikih jagod in odpornosti proti boleznim. Ta mnogoletni poluskupnik velja za družino rožnatega. Če pravilno uhaživate za rastlinje, v določenem času, potem pa vas odvržejo od okusnih jagod.

Opis sorte eževika Gigant

jagoda sorta gigant Sorta Gigant se razlikuje od običajnega plodonošenja. Urožnost eževikov z enim kustom je približno 30 kg jagod. Še ena prednost podatkovnega razreda – vzdržljivost pri nizkih temperaturah (do – 30 ° C). A to pomeni, da izrazite vsakoletno poročilo, kot je na jugu, tako in na severu.

Eževiku Gigant pogosto putirajo z vsakoletno Badford Gigant. Edinstven odličen primer je njegova velikost.

Visoki kust ima močne zmage dolžine 1,5-2,5 metra. V začetku leta bodo stebri pokrivali velike gromozanske skupine. Stol pozdnejše svetovanje podpira dobro uroškost, v tem času pa skorajda že manjkajo tihi zapori. Plodonosit raste v drugem letu, v obdobju od julija do septembra. Zbirne kostumije imajo vitanotno konično formulo. V procesu sozrevanja okras se spremeni: od zelenega do nasyŝeno-buroga. Absolutno posebne plošče kupujejo črno-fioletovno grencajočo kožico.

plodonošenje сорта гигантOpis prednosti eževiki Gigant:

  • сок-насыщенный, темно-красного цвета;
  • sladek prijeten okus z lahko kislino;
  • сочная мякоть;
  • jarek izrazito zelenkast aroma.

Zrele plošče lahko kupite na vseh straneh in uporabite za prerazporeditev. Eževika čudovito prihaja za namestitev na zimo, kot tudi za pripravo jemov in varenja. To so dobro dopolnjevanje komponent, izpečk in pročih dezertov.

Zajadljivi eževičniki so pripravljeni za pripravo aromatičnih napitkov. Jagodina te kulture – to je razred vitaminov in mineralov. Ona uvaja imunost, normalizira davanje, izboljšuje obmenne procese v organizmih. Zaradi tega, da vsak eževik vsebuje antiseptične lastnosti, se pogosto uporablja za zaviranje ran.

Srednje pomembne prednosti, obstaja samo v edinstvenem pomanjkanju – raste zelo všeč ljubimcem, a, kar pomeni, predstavljajo suho grunto. Nedoločeno število tekočin bistveno zmanjša njegovo urožnost in lahko povzroči gibe.

Posadka eževiki

mesto posadke eževikiGramotna naloga in pravilen vhod za kustose, ki vam bodo pomagali pri uporabi jagod do naslednjega urnika. Posadka sažencev se izvaja vesno in jeseni. Vse, kar je potrebno, da se po sajenju, do začetka vegetativnega obdobja. Za sezono prikorneva sistem uspe dobro okrepiti, kar pomaga kustiku enostavno prenesti surovo zimo. Dopušča se posedovanje eževikov za nekaj tednov do zarozkov, vendar ne pozdravlja, da bi jih ubrali od gibel. posadka sažencev eževikiZadnja izbira praktično deluje v regijah z zadovoljno toplotno osnovo.

V kasetah sažency je mogoče izsaživati ​​celo sezono.

Eževika Gigant – to je ena sorta, ki se ne zdi normalno razvita v teni. Izbirajte mesto za rastline, obračajte pozornost na dobro osveščanje velikih udeležencev z lahkim poldnevom. S poštnimi deli je obstojal še več, na tem planetu Gigant ne prihoti in se dobro počuti v suglinkah (šibko reakcija). počva s šibko reakcijoNe glede na to pa se zlorabljajo težki glinisti in pozabočenimi mesti, ki se ne priporočajo, tako kot to lahko navzgor pospeši rast.

V zadnjem času specializirane trgovine ponujajo veliko izbiro sažencev, vendar za to, da dobite običajen vpogled, ki ga potrebujete, katera rastlina je bolje kupiti. Na primer, izkušeni zadovoljniki, bodite pozorni na vzorec stebleja in kupite takoj nekaj letnih kustov z močnim kornevoj sistemom. V sorazmernem stebilu in koreški meliki, v dveh dvoletnih eževikih (višina 40 cm) – najmanj tri korenine po 15 cm.

Izbiranje in odhod za vsakoletno Gigant

Ne glede na to, kaj je takšno, Gigant ne prihaja v vašo hišo, ne glede na tehnologijo, ki jo potrebujete.

Temeljno priznano zasoljenih sažencev je smotrna kora in uporabna mekota.

Полив. Korneva sistem je v veliki meri glup, zato mora biti pol dneva v sedmih dneh. Zagotovite si, da bodo pogoji obvezno v obdobju cvetenja in sorazmerja. Pod enim kustom sledi izbira okoli ene vode vode.redni poliv

Podkornka. Črnozem sledi udobnim in samo azotnim povezavam (močne v sorazmerju 10 gramov na 5 litrov vode). Na vaši pošti priporočamo, da podkarmlirate Kemiroj Plús (20 gramov na 10 l). V obdobju aktivnega rosta plodov se priporoča, da se pozornost nameni podkormu sulfatu kalije, v količini 30 gramov na 10 litrov vode. Na enem kvadratnem metru rastline je treba uporabiti ne bolj škodljive koncentrate koncentracij.vnesenie udobrenij Horoša alternativa minerallam – zola (200 gramov/kvadratni meter). Osbenju grunt obogaštava superfosfatom (35 g/1 m2), nitrofosko (30 g/1 m2), sulfatom kalija (30 g/1 m2). Ne vredi pozabiti ob organizke: letom – korovar in kurinyj pomet, jeseni – pregnoj.

Tretji uspeh uroga je neposredno odvisen od sistemskih podkormov.

Ustanovitev opory. Če želite prikazati vsakodnevne prikaze, smo si ogledali čudovito in podarili dober urož, sledi pozabotirati ob opore. Vzpostavitev podobnih konstrukcij je rešila problem izobraževanja zaradi bakterijske okužbe in zagotovila enakomerno razporeditev zmagov.opora za eževike

Oblikovanje kust in priprava na stene

oblikovanje kustaOblikovanje njegovega jadnega hiša je pomembno, da se spomnite, kajti on bo plodonosil v drugem letu svoje življenja. V prvi sezoni opazuje aktivno rast in zakladko začetek. Drugi letnik – neposredno zbiranje urožaja in odmiranje počkov. Zato, nakanune zamorožkov, sledi izvedba tŝateljno obrezku kustov, – slabe zmage zadenejo, a te, kaj radovali jagodami – vovse ubiraût. V rezultatu ostane kust iz 8-10 silnih vetov, s veernim oblikovanjem. Po zimovanju, stare zmage razkrijejo in navpično pritrdijo na špalere.

ukryvanie eževiki na zimuNe glede na to, da je to ena od vrst morozostojk, izkušnje zadovoljstva svetujejo, da vse to uporabijo kustik. Sledi naslednja oblika: zmage se nalagajo na zemljo, uporabljajo solomojo in agrovoloknom (mogoče z ruberoidom, listi za kukuruze, opisi).

Zdaj, ko veste, da so vsi toni vhoda in izraziti vsakoletne gigane, si lahko ogledate običajen urok neverjetno okusnih in koristnih jagod. Dostatno se uporabljajo osnovna pravila in vaš vrt dopolnjuje edinstveno rastlino.

Video o novih zbirkah eževikov