insekticid Кораген Vredne nasekomye nevarnosti za urožajo, zaradi katere mu je velik uron. Pričemujte neodvisno od tega, zasebni ali ta kraj ali kmetijsko -gospodarske pogodbe. Odločite se za nezaželene goste, ki pomagajo Koragen – insekticid, navodila za uporabo razpršilca, kako pravilno pripraviti raztopino, kot dozirati pripravek za to ali lastno kulturo, kot tudi označiti s prednostmi snovi.

Описание Корагена

Insekticid predstavlja koncentrirano koncentracijo na vodni ravni razredov antranilamidov, ki so v glavnem delujoče snovi v koncentraciji 200 g/l. Upakovan preparat v plastičnih flakonih po 50 ml in 0,2 l.

Preberite tudi članek: akter – navodila za uporabo!

Prednosti in pomanjkljivosti

za zaščito pred škodljivimi zdravili Zasluge dostoinstva insekticida Koragen izdeljujejo:

  1. Sposobnost uničiti med različnimi vrediteli, posebej češuekrylih.
  2. Delovanje pripravlja zelo hitro: po nekaj minutah po uporabi obdelanih rastlin, ličinke pomagajo pri vprašanju.
  3. Varnostno varno za ljudi, računalnike in okolico.
  4. Nenavaden mehanizem delovanja na nasekih, ki omogoča izključitev rezimstepntnosti.
  5. Prekrasno se spravi s koloradskim žukom.
  6. Učinkovitost pripravka je zelo visoka, neodvisna od vremenskih razmer.
  7. Obstojnost v smeri atmosferskih osadkov.
  8. Ekonomično in udobno v uporabi.

insekticid pripravljen ni za vse vrediteleNe glede na velik prenos zdravila, ki se imenuje, in negativne strani:

  • delujejonen proti vzgojnemu spektru vreditelej;
  • toksičen za vodne živali.

Mehanizm delovanja

Delo insekticidov se začne, tako da samo on s “piščem” izpade v želudku naseljenega ali pa pronika v svojem organizmu prek kutikule ob stiku. Daleč pride do zapuščanja rianidin-receptorskih genov, odgovornih za skrajšanje mišic. Pomembno je, da ta naprava, ki je v organizmu, nekontrolirano izloči iz njegovega kalcija, ki se nahaja v mišicah, in sledi vsem, in v vseh organizmih v celoti. Vse to pripelje do obrezovanja mišic, paraliču nasekomoga in ličinok in smrt.

Navodila za uporabo insekticidov Koragen

sredstva za zaščito pri delu s pripravkiDelovni raztopina se pripravi neposredno v pecivu, snapžennega mešalnega. V primeru, da bakterija nima takih podrobnosti, ali bo razpršitev načrtovana, bo izvedena s pomočjo pulverizatorja, pripravljena za pripravo matočnega raztopine, nato pa samo delovni. V vsakem primeru, ko bo škodljiv, bo pripravljen raztopina, zapolnjena v četrtek z vodo, raztopljena v njeni majhni delni insekticidi in po vnosu porcije preostale količine do teh por, vendar ne bo dosežena potrebna koncentracija. Pripravljen delovni raztopina mora biti uporabljena ves ta dan.

tablica uporabe insekticidov koragenaOptično vodenje bo v brezskrbnem vremenu, v skrajnem primeru, po veterni vetri doseglo največ 1-2 m/s, vendar tako, da raztopina ne bo padla v sosednjo kulturo. Temperaturni režim ni na voljo.

Preparacija bo učinkovala samo v primeru pravilnega odmerjanja in usklajevanja normnih izhodov na tu ali novo kulturo.

Sovstavljivost in toksičnost

Insekticid uporablja v bakovih smešah, ki vsebujejo majhno koncentracijo aktivnih snovi. Pri tem so natančno proučili navodila za uporabo pripravkov, nato pa predhodno izvedli test za njihovo združljivost.

Sam pri sebi Koragen malotoksičen za osebo. Tem ne manj, pripravljen raztopina, neobvezno upoštevajte vse mere predostrožnosti. Kaj se nanaša na toksične insekticide na flori, ki so varne za nevarne snovi, prav tako pa se upoštevajo razmere do mejnih območij leta, ki se nahajajo na razdalji najmanj 4-5 km od krajev opryskivanja rastlin.

Toda za vodne prebivalce insekticidnih krajev je nevarno, zato se je treba izogniti njegovemu pojavljanju v vodih. Za to odprto zastavo insekticid razvaja in uporablja v tistem dnevu, hkrati pa jo uporabijo.