Lahko dobite nakup odlične sorte križnika. On je že začel plodonositi in dobro se je dvignil. Zdaj se bo začelo čas, ko se bo pojavilo njegovo razmnoževanje. Iz 5 ali več kustov se lahko znatno poveča. Hvatit detiškam poradovat se okusu svežih plodov in svarit edinstveno vkusen marmelad ali kompot na zimu. Možno je kupiti še več križnika, vendar izrazito lastne roke z njim, ki so že bile preizkušene z zdravo kusto, so bistveno boljše. Nekatere možnosti razmnoževanja križnikov se lahko uporabijo v naši objavi v naši članku.

Lastništvo:

  1. Деление взрослого куста
  2. Razmnoževanje križovnikov odvodkami
  3. Размножение черенкованием
  4. Mnogoletnie vetvi

Деление взрослого куста

Razmnoževanje kryžovnika z deleniem kusta Številni dačniki, ki vas zanimajo, kot so razmnoževanje križnika jeseni ali vesne, da ne bi uspeli obvladati visokega polja in pridobiti nove rastline?

Križnik ima izjemno zmogljivost na mestu, kjer zmaga obrazovalno dopolnilne korne. To izjemno lastništvo ogorodnikov uspešno uporablja za pridobitev novih kustov. Po padcu nevarnosti lahko ostane ali ves čas do začetka vegetacije kust odstraniti. Vzročno bolno rastlino izvajajo in razvrščajo na majhne kustike.

Za deljenja pod kusty molože 5 let. Každa ločena del mora imeti mlado zmago in koren.

Polučene sažency takoj izberejo na grju. Za aktivno razvoj novih zmagov vse večje rast obremenjujejo skoraj do osnove. Če naredite takšno podrezko kusto, bo za razmnoževanje krepki kust z mladimi vetki.

Razmnoževanje križovnikov odvodkami

Ta metoda za pridobitev novih kupcev ima tri načine izvedbe.

Razmnoževanje križovnikov odvodkami

Vodoravni odvodniki – eden izmed najbolj preprostih načinov razmnoževanja križnikov odvodnikov. V okrožju je treba spodbujati sorazmerne zmage zmagovitih kanalov, ki ne presegajo 10 cm. Različni zmagi uvajajo v pripravljalne uglublenije in prižimajo lesene ali kovinske krilce na več mestih, ne zasipajo zemlje. Po tem, ko se pojavijo navpične zmage, potem pa rastlina do 10 cm, kanali zasipajo 6 cm sloem pregnoja. Dnej čez 14 vodij okučivanje še na 10 cm. V žalostnem vremenu zagotovite odvod vlage, vkrite suho travo ali listje. Po nevarnosti listi odprejo odrezajoč od kustosa, poravnani po količini vertikalnih zmag in prerazporeditev.

praznoVertikalnega tipa odvodki razmnoževanja križovnika odlično pristajajo za stare rastline. Rannej vesni ali pozdnej osenju kust popolnoma srezaju. Vesnoj se pojavi nova zmaga. To pomeni, da imajo višino do 20 cm. Po tem zasedanju kust z novimi zmagami dobro poštno napolovino višine vyrosših vetoček. V času sezone bo nekaj dodatnih okupacij in taljevalno polivalo. Počvu od kusta ubirajujo jeseni. Ukorenivši se zmaga s svojo kornevo sistemsko srezo in raziskuje na gredki.

Če želite dobiti mlado kust s čudovito krono, bodo zmagovalci zmagali v sredo poletja.

Дуговидные отводки, kako sposobni razmnoževanja, podobni metodi s pomočjo vodoravnih odvodnikov. Možen zmaga prigibajejo v kanavu in prižimajo vse skupaj z enim krûčem. Od vsakega zmaga lahko dobite samo en dodatni kust križovnika. Nove kustice dobivajo namnožno krepko pri preprosto vodoravnem odvodu, vendar v manjšem številu.

Razmnoževanje križovnika čerenkovanjem

Razmnoževanje kryžovnika čerenkamiZa pridobitev mleka kustos kriovnika uporablja zelene, odstranjene in kombinirane čerenke. Vsak sposoben ima svoje prednosti in se lahko učinkovito uporablja za ohranjanje in razmnoževanje priljubljenih sort križnikov.

Zelene čerenke, dolge do 12 cm, za obdobje od 1. Vsekakor uporabite celotno različico zgornjih vetov. Za hitrejše izobraževanje koreninskega sistema spodnji konec češnje nabirajo v posebnem raztopini na 3 cm in pustijo 12 ur. Rastvor pripravlja iz 1 l vode in 150 g pripravka heteroauksina. Poka čerenki nabirajo sili za rosto, prihajajo k pripravljanju substratov iz ravnih častov peska in torfa. Ta sklad substrata podpira zračenje in drevesa, odlično vzdržuje vlago.

Če želite čerenki ukorenili, so jih pomešali v parnikih ali teplih iz platišč. V pošti zrežite zamašek na 3 cm. Med črevesnimi razdaljami ni manj kot 5 cm. Temperatura zraka v tepličnih 10 dneh ne sme biti večja od 30 stopinj z vlažnostjo do 100%. Čez 10 dni delajo prvo podkormico nitroammofoske iz raztopine 30 g na kvadratni meter. Razmnoževanje krovne črevesne črevesje se konča v vesolju, ko rastline izvirajo iz koruze, da bi jih podrasle in nabrale.

Odrevesnejše čerenke uporabljajo odlične lastnosti krjovnika, ki naraščajo pomanjkljiv organ na vseh delih rastlin. V prvih številkah septembra bodo narejeni novi zmagovalci čerenk, dolgih 15 cm, in povezovanje polosojnega materiala v pučku. V emkost nasipajo vlažni pesek in v njem ne pripravijo pripravljenega materiala 30–60 dni. V tem času na mestu sreza nastane naplyv – kalus. Vsimo zimu čerenki ohranite v podvalah, zasedite predhodno uvladžene opisalke. Koncept ali v prvi december maja pripravljajo čerenke, ki uporabljajo v gredicah pod uklonom. razdalja med sažencami od 5 do 10 cm. Zemlja okoli čerenkov se vgrajuje, dobro jih polivajo in posipajo opisalce, da ohranijo vlažnost.

Na delovnem mestu čerenkov ostanejo 2 vrečki nad poverljivostjo poštnih pošiljk, da rastejo pobystree izobraženo kust.

čerenkiKombinirane čerenke – zelene čerenke z majhnimi kusočkami stare drevesine. Razmnoževanje krovnikov začne po tem, ko nove zmage izrazijo največ 10 cm. Ih srezaût, zahtevati 2-3 cm preteklih drevesin. Pripravljen material stoji v vodi. Daljša naloga in izražanje je idealno za zeleno čerenkovanje.

Mnogoletnie vetvi

praznoEden od najpreprostejših načinov razraščanja krovnikov je ta, da uporabite vetrove po vesenčni obrezki. Za to najboljše vse, kar spada pod triletne vetrove, na katerih srezuje polovica mladega narave. Pripravljen material, ki je vložen v kanale, ostaja naverhu enaletni naravi. Zasypaût plodorodnoj poštno, običajno polivno. Pri objavi prvih priznanj rosta delajo podkormko nitroamfofosko.

Moje razlage, kako razmnožiti kristalnik z različnimi načini uporabe na dačnih gredkah s ohranitvijo okusov ponravivšejše vam sorte. Obstaja še en način razmnoževanja privivkoj, vendar je bolj zapleten. Takšne sposobnosti razmnoževanja ne bodo namenjene vsem in zahtevajo večje gospodarstvo.

Razmnoževanje kryžovnika video