малина розолистная фото Ljubitelji dekorativnega vodstva in nenavadnih kulturnih navernjakov zanimajo majhno rozolično, ki ima številne različne naslove.

Étu kulturu иногда называют:

  • Malenkost tibetske nesreče, da so naravne zgodovine njenega izvora v Gimalajah.
  • Rozalin – to ime je prišlo na straneh Pribaltiki, odkuda raste plavno prekočevalo na naših širokih.
  • Zemljanična malina – za plodovito aromo.

Malina rozova (rozovolistična), ne glede na naslov in aktivno plodonoševanje, obravnava skoree kot dekorativna, čem k plodovoj kulturi.

Vnešni vid in vegetacija malinove rozolistne

Rozovolistična malina je proizvedena kot polkustarnik, višina zmagovitega sestavlja pa od 60 cm do 1,5 m v odvisnosti od pogojev in prehoda. Listi nežno-zelena, zobasta, okrašena, zelo lepa.

малина розолистная Cvetenje podaljšujočih velikih belih barv, z diametrom do 4 cm. Cvetenje se začne v juniju in se ne izvrši do zadnjega vida, cvetovi se stalno razpuščajo v bližini zrelih jagod.

Plodovi jarko-koralni, zelo veliki, nekateri dosežejo 3 cm v diametru (na primer velikost greckega oreha), narejeni v celoti, ne neposredno pod ličnostjo in založniki.

V tem večjem delu sezone sezona malina predstavlja svojo lepoto, ukrašene barve in plodove, ki so svetlo-zeleni, potem pa še ne-krasnimi.

Prilagodljiva lepota, rast v skrbi ali na gazonih, privlači vzglede vseh prohožih.

Nezadostni v majhni rozolistični tudi prisotni, kar bistveno omejuje zanimanje za njeno razmnoževanje:

  1. To je edinstven okus, ki ni idealen za primerjavo s trenutno malo.
  2. Vo-vtoryh, kustarnik zelo koljuči. Šipe v obliki napovedujejo rožnate ali šipovnikove kustice in rast ne samo na vetkah, ampak na obratni strani. Nahoditi vozle ne priporoča se samo v perčatakih in zaprtih delovnih oblačilih, pri izogibanju carrapinu.

Posadka rozovolistne maline

Rozolistna malina – raste ne preveč zahtevno, vendar nekatera pravila glede prehoda ne potrebujejo.

Posadka rozovolistne maline proizvaja jesen do naslednjih zarozov. Pri večjih časovnih obdobjih zaposlitev priživavost bistveno pomeni.

posadka rozolistne malineRastenje raje odpre odprta mesta pod sončnim in plodnim udeležencem. V prvih letih potrebuje v ojačanih polivah do polne rastline rastlin.

Izsaživo malino, nujno pomnit, kaj ona, kakšno in vse maline, hitro razmnožuje kornevoj porod. Najprej odložite mesto, kjer malina ne namešča drugih rastlin ali odganja nasažitve, vgrapi gluboko v zemljo iz kovinskih ali razpršenih listov, neprinciranih za kornej. Na svojem naravnem mestu, ki se nahaja na njihovem naravnem mestu, je majhno število obravnavano kot rastlina za njegovo hitro razmnoževanje.

Učityvaâ silno kolûčest kustov, jih je možno vsaživat navdih zabora. Gustye oblikovne vetrnice ne puščajo na ogorod ne samo ljudi, ampak in sobak in košek. Možno vzajemno uporabljati ločene kustose na gazonih ali v udeležencih, kjer ni drugih rastlin.

Če ne želite, da bi rozovana malica zasedla preveč mest, ji je sad v bočku ali v prostornem gorčku in se prikazujejo na stalnem mestu.

Prvič se bo pojavil na tretji četrtinski let po tem, ko je bil kustos poslan po pošti.

Preden se odločite na delovnem mestu, ki je rozovolisto, se spomnite, če se bo razvila, da bo to tudi tako pogosto kot vsako leto ali običajno malino. Растения восстанавливаются из оставшихся на поштову корнею.

Uhod za rozovolistno majhno

Vhod za rozovolistično malenkost je v propolkah, mehkoh rihleniji in polivah v posebej suhuju pogodu. Če želite, da zgornji sloj pošte ne prenaša, priporoča, da se pošiljka pošlje, zlasti v mladosti, redko rastnih rastlin.

Rastenie ne potrebuje v zimskih skrivališčih, korenito dobro zavirajo v vseh morozih.

V teku oseni in zime vse stebli odmirajo, ves jih je mogoče akkuratno srezati in sčečiti. Ne pozabite, kaj delati je treba v začetnih točkah, tako kot šipe in na odmevnih zmagah, ne da bi jih ovirali.malina rozolistna jagoda

Malina hitro zaostaja, začne cvesti in plodonosno premaga zmage, ki se porajajo v tekočem letu.

Uborka urožaja proizvaja po meri sozrevanja. Njegovi sočni, vendar ne pripadajo določenemu okusu. Priporočajte otrokom, tako da ne izberete alergenov.

V pripravah skupaj z drugimi sadeži, ki so namenjeni pripravi zemljeničnega zapaha v varenjo in džemi. Lahko uporabite skupaj s smorodinimi ali drugimi fruktami.

Na straneh vostoka plodovi rozovoj maline priravenvajo k ovoščam in uporabljajo v salatah s pomidorami, solju in percem.

V komercialnih načrtih plodovi se ne uporabljajo za nizko prevozna sredstva.

Малина розолистная – video