раскисление почвы осенью Narušena kislost poštno negativno išče na izraščanju sadnih in gorodnih rastlin, ki spodbuja usvojitev najnovejših udobnih in zmanjšano urožajno kulturo. Rakilenje poštnih listov pomaga popraviti kislinsko-лоeločno ravnovesje in povečati plodorodnost, ki izraža živalsko sadje in sadje.

Opredelitev kislosti pošt

определение кислотности почвы Pred tem, kako začeti pošiljati po pošti, je treba nujno prepričati v povečano raven kislosti.

Za to celoto lahko uporabite neskončne načine:

 1. Lakmusova bumaga – za vodenje testov dokončajte v plotni tkanini več kompaktnih grunt in jih razložite po nekaj plastičnih postajah. Odstranite distilirano vodo in pustite 5 minut, nato pa v vsakem staklu lakuma pustite 2 sekundi. Črna barva lakuse kaže na povečano raven kislosti.
 2. Stolni uksus – razporedite stekleni steklo na temni površini in nad njim komotno grunto. Polejte na neksusa in ocenite reakcijo – širjenje priča o visoki kislosti, majhni količini pesmi o nevtralnosti.
 3. Višneva ali smorodinova živa – nalepite nekaj listov v stakanem vodi in provarite. Izpustite v tem odvarju komolca zemlje. Če tekočina potemneet, to kaže na visoko kislost. Fioletov in siv – na nejtralni.
 4. rN-metr-to je pribor, ki pomaga izmeriti kislost kisline. Pri prikazovalniku rN boljše 5,5 je potrebno pošiljanje po pošti.
 5. Svekla – raven kislosti lahko poiščete v tem korneplodu, rastočemu na grede. Čez krasen in nasyŝennen barv svetle bote, tem višje zakislennost grunta.

škala ravni kislosti grunta

Ob nujnosti rasslenia poštne pošiljke pomenijo, da stremilno povečanje količine sornkov pri uporabnikih udeležencev. Mokrica, podrožnik, konjski žavel, oduvančiki in rep «želijo» predvsem zakislene grunte.

Raski pošiljanje po pošti – učinkoviti načini

učinkovita sredstva za pošiljanje pošteNajprej, kar morate storiti s kisikom poštne pošiljke-določite, s pomočjo kakršnih koli sredstev bo odpravljena težava obnavljanja kislinsko-višje stopnje. Normalizirana kislost kisline pomaga pri domačih sredstvih, takšnih in posebnih industrijskih pripravkih.

Če želite poslati sporočilo, ga lahko uporabite:

 • известь;
 • доломитовую муку;
 • мел;
 • цемент;
 • zolu;
 • гипс;
 • цемент;
 • соду;
 • растения-сидераты.

Optimalno časovno obdobje za izvedbo teh agrotehničnih dogodkov je jesen. Do naslednjih naslednjih ukrepov nejtralizacijskih zakonov pride. V primeru pomanjkljivega znižanja stopnje kislosti lahko ves čas izvajate ponovni postopek, uporabite norme in časovne omejitve..

Раскисление известью

раскисление почвы осенью известьюČetudi vsi dačniki in ogorodniki uporabljajo izvirnost za pošiljanje po pošti, tako da to pomeni dostopnost in visoko učinkovitost. Edinstveno pravilo-preprečitev uporabe gašenega izvoza, ostale raznolikosti, ki so izjemno učinkovite za normalizacijo kislinsko-šeločnega ravnovesja.odmerjanje uporabe

Doziranje izvesti je odvisno od posebnih lastnosti grunt. Če imate višjo raven kislosti, več potrebujete sredstev:

 • v povprečno porabljeno doziranje 350-550 g na 1 kv. м;
 • za suglinistih in supesočnih pošiljk odmerkov zmanjšajo do 250-400 g;
 • za težo grunto se količina poveča poveča na 400-650 g.

Če ne potrebujete razsipanja na površino in namestite gluglun do 12-15 cm pri pomoči.

Pri poznanih pošiljkah je treba učiti, kaj lahko znano deluje v agresivnih kemičnih reakcijah, uniči koreninske rastline in razgradi usvojno fosforno rastlino. Zaradi tega v bistvu izvajanje najboljše izvede vse, kar se zgodi, takoj po zbiranju urože.

Раскисление доломитовой мукой

uporaba dolomitovoj mukiDolomitovoj mukoj je produkt mineralnih delcev, ki vsebuje visoko koncentracijo kalcija in magnezija. Rakilenje poštnih pošiljk za določeno količino oskrbe – eden od najbolj dostopnih in učinkovitih načinov normalizacije kislosti. Ona ne deluje učinkovito glede na izvajanje in dodatno pospešuje obdelano masno maso, ki zagotavlja dobro rast rastlin.

proces раскисления почвыDolomitovno muku lahko uporabite za rasilesijo težkih globljih pošt. Ta stvar ima lastnost, ki ne izključuje samo kislinske ravni, ampak tudi dodatno razgrajuje, zmanjšuje strukturo strukture in izboljšuje njegovo kemično sestavo. Če želite, da ga lahko uporabite in v času vesenne preskušanja, tako da ne obiskuje kornevne sisteme za mlade rastline.

Za obdelavo poštnih nalepk je najboljše, da uporabite dolomitovno muko najboljše pomoči. Doziranje je odvisno od pokazateljev kislosti, v povprečju-300-500 g na meter udeležencev. Pošljite potrebo po razpršitvi na površino in pošljite po glubini do 15-20 cm.

Раскисление золотий

внесение золыRakilenje poštnih zlatih pladnjev se nanaša na grunto, ki zahteva neznatno zmanjšanje ravni kislosti. Za to celoto uporabljajo drevesno, torfansko zolo in tudi pridobljeno iz raziskav in seznamov. Vse raznolikosti vsebujejo širok kompleks mikroelementov – magnezij, kalij, kalcij, fosfor.

Srednja doziranje zolov za osnežne rastline – 1 kg na 1 kv. m udeleženka. Uporabite ga lahko v samostojnem disku ali ga vložite po objavi.

Prednost tega naravnega sredstva je možnost njegove uporabe za podaljšanje celotnega vegetacijskega obdobja. Izboljšanje kakovosti grunta zlata je mogoče izvajati z različnimi načini vnosa – hkrati vzamete s prekopko ali razgradite v vodi in uporabite za polivo.

Раскисление мелом

раскисление почвы осенью меломPošiljanje poštnih sporočil melom poteka po njegovem predhodnem spreminjanju. Velikost prejetih delcev ne sme biti večja od 1 mm – večje količine raztopin se raztopijo po pošti nekaj let.

Doziranje mela za poštne naslove je odvisno od njihovih lastnosti:

 • kislaya-550-700 g na 1 kv. м;
 • srednjekislaya-350-400 g;
 • slaboslaja-250-350 g.

z uporabo mela verjetno vesne in jeseni

Lahko se uporabi kot jeseni, tako in ves čas, v času prenosa grunta. Prednost tega načina uporabe je dodatno nadomeščanje poštnega kalcija in drugih uporabnih mikro- in mikroelementov.

Раскисление гипсом и цементом

vnesenie gipsaZa znižanje ravni kislosti lahko uporabite poročno cementa, ki obnavlja svoje lastnosti za gradbeništvo. No to pomeni, da ga je treba uporabiti v skrajnih redkih primerih, tako kot pri zunanji uporabi na pošti tisto, kar deluje v agresivnih kemičnih reakcijah.

Bolj varno in manj učinkovito sredstvo se upošteva. Ta mineralna snov, ki vsebuje povečano koncentracijo kalcija.

Doziranje gipsa je izbrano glede na stopnjo kislosti plodorodne zemlje:

 • kislaya-380-450 g na 1 kv. м;
 • srednjekislaya-280-300 g;
 • slaboslaja-150-280 g.

Temeljna prednost gesla je njegovo volilno delovanje – ta mineral kaže aktivnost samo na udeležencih grunta s povečano kislostjo. Poštne pošiljke z nevtralnimi prikazovalniki ne vplivajo na reakcije in ne vplivajo na fizikalno-kemijske kazalnike.

Primeri industrijskih pripravkov

uporaba industrijskih pripravkovZa rastrsko grunto lahko uporabite pripravljene pripravke-raslite, ki so predstavljeni v trgovinah za sadovince in gorodnike. Razvojna sredstva odkrivajo kompleksne ukrepe-samo ne normalizirajo kislinsko-šeločne bilance poštnih sporočil, poleg tega pa dodatno obremenjujejo njene cene vprašalnikov.

Raskristalnik poštni gumatizirani – pripravki na osnovi gumatov in kalcitov. On prekliče kislinski nivo in hkrati poveča plodorodno grunto. Taki rastlinski proizvajalci so brezhibni proizvajalci. Doziranje in zmogljivost uporabe zdravila je navedeno v navodilih za uporabo.

vidy industrijskih rasisliteljev pošt«Izvest-Gumi»-poseben izdelek, ki zagotavlja visokoefektivno razgradnjo in organsko-mineralno udobje. To sredstvo vsebuje izvirnost, pomemben del bora, magnezij, azota, fosfora in kalija, pa tudi gumatov. Priprava pomaga pri nevtralizirani reakciji poštnih sporočil, tako kot do začetka običajnega urjenja le na nevtralni ali šibko poštni pošti.

Rasklesanje poštnih sporočil – to je učinkovita agrotehniška procedura, ki vodi jeseni, po zbiranju uroge. Ona pomaga normalizirati kislinsko-ţeločno ravnovesje grunte, povečati njegovo plodorodnost, zagotoviti aktivno rast izrazito rastnih rastlin in največjo možno uporabo vnosnih udobnih snovi.

Kako izvesti rasklesanje poštnih sporočil in kaj ne delati – video