sorta tomatov Francozski grozdevoj Nekateri francoski grozdevoj je dobil široko priljubljenost med vsemi rastlinami, kot je eden od najbolj perspektivnih, visoko učinkovitih zasoljenih sort. On privlači pozornost dačnikov, ki preprosto izrazijo, neprimerno vplivajo na vas in uporabljajo, lepe plodove z odmevnimi okusnimi kakovostmi. Francoski grozdevoj razred odlično prenaša neprimerne ugodne pogoje, vzdržuje bolezen in obremenjuje. Zahvaljujoč temu, da je pripravljen za izražanje na odprti pošti, tako in v posebnih pogojih.

Sorta tomatov francoski grozdevoj – posebnosti in značilnosti

visokourožajni sorta pomidor Francoski grozdevoj nima nobenega odnosa do Francije. On je bil pridobljen v rezultatih dela selektorjev Sibiri, ki so stremili k temu, da bi dosegli visoko imunost in stabilno plodonoševanje. Tako kot ta vrsta se nanaša na nov, še vedno ni v Gosreestru.

Opis tomate Francoski grozdevoj:

 1. Kusty determinantnye, pri izražanju na odprti pošti dosežejo 100-120 cm v višini, v teplice-do 200 cm.
 2. Stebli прочные и крепкие, не раскидистые и не склонные к образованию пасынков.
 3. Listna srednja velikost, temno-zelena barva, gladka, brez opustitev.
 4. Plodovi oblikujejo kristale, ki so sestavljeni iz 12-20 pomislekov. Srednji ves plodov-do 100-120 g.
 5. Spely plody palčikovoj, vitajutoj ali gruševidni obliki, s ârko-krasno, gladko kožico. Mekano sočno in okusno, z dvema kamerama, zapolnenimi semenami.
 6. V tem primeru plotna in elastična kožica, ki jih ščiti pri transportu in podpira dolžino ležanja-do 4-5 tedna po zbiranju urožaje.
 7. Francoski grozdevoj razred se nanaša na srednje velika vozila, ki jih je med 118 in 120 trenutki obiskal.спелые помидоры

Zadnje izredne prednosti so običajno plodonošenje, stabilno visoko v vseh ugodnih pogojih. Urožajnost tomaže Francoski grozdevoj na odprtih gredkah je 8-10 kg, v stopnicah se poveča na 18-20 kg s kusto.

Izraščanje tomate Francoski grozdevoj

sorta tomatov francoski grozdevoj v tepliceIzračunavanje francoskega grozdevega tomata izvaja presadni način. Če želite obiskati, lahko uporabite kot kupljeno, takšno in zasebno seme. V času od 50 do 55 dni do preusmeritve na odprto pošto, celo celotno-v sredo marca.

V južnih regijah je mogoče vstopiti na obisk v februarju, vendar v takem primeru, če je nujno potrebno uporabiti druge dodatne osvežitve, tako kot pri pomanjkljivostih sveta, ki bi nadomestile vašo rast.

Подготовка почвы

priprava poštnih sporočil za izražanje raziskavSorta tomatov francoski grozdevoj netrebovatelen k sestavu pošt. Za njegovo izražanje lahko uporabite univerzalni vprašalni substrat za tomatov, ki ga lahko kupite v vseh ponudnikih blagovnih znamk.

Grunt za izražanje razsadi pomidor lahko naredite samostojno, uporabite v ravnih пропорціях takšnih komponent:

 • dernovaâ počva;
 • torf;
 • pregnoj;
 • перепревшие опилки.

Za obogatitev substrata je mogoče dodati superfosfat (3 st. L.) Ali drevesno zolu (300 g) na običajno poštno mešanico.

Dernovno zemljo je treba predhodno dezinficirati pred dobavo znamke v smeši. Če želite to narediti, lahko raztopite raztopino margarcov, preskusite v duhovki ali razpršite na podaljšanju 7-9 minut.

Подготовка семян

обработка семян марганцовкойPredhodna obdelava semenskega materiala ščiti tomate sorte Francoski grozdevoj proti infekcijskim in gribkovim boleznim, zmanjšuje negativno vožnjo temperaturnih prehodov.просушивание семян

Sposobi za pripravo semenskega materiala:

 1. Margancovka-raztopina 1 g sredstev, semena se segrejejo 35-40 minut, nato se opozorijo pod protočno vodo in preskusijo.
 2. Pereki vodovod – po 20 minutah položite semenski material, po tem, ko opozorite in predložite.
 3. Soda-za pripravo raztopine raztopine čajne lokute sokov v stakanih vodah, zavarujte seme na 8-10 ur.

Za hitro ukoreninjenje in rosa razseda semena zamačivajo v stimulitaciji roste – to je lahko Épin, Гетероауксин, Корневин.

Выращивание рассады

posev seмян помидорSemena tomata Francoski grozdevoj se izsevajo pri pripravi poštnega sporočila na glubinu ne več kot 1 cm.

Standardna standardna shema:

 • naredite na površini grunta kanali glubi do 10 mm;
 • pustite med borozdanimi razmerami 1,5-2,5 cm;
 • označite semena v kanalih s spremembo 1-1,8 cm drug od druge;
 • podpypjte obiskujte tonki sloem połty;
 • izpustite semeno toploto, odprto vodovod iz puljeverzatora.

рассада томатов на подоконникахEmocionalnost s posevami tomatov prikrojite steklo ali poliétilenovoj plenko. Namestite v toploto, dobro osvetljeno mesto. Optimalna temperatura za podaljšanje – nižje +23 ° C. Prve rostke se pojavljajo v 4-6 dneh.

Vhod za tomatome na odprto pošto

высадка рассады томатов в открытый грунтRassada tomatov sorta Francoski grozdevoj se preusmerja na odprto pošto po njegovem obsežnem napredovanju in izpadanju nevarnosti vozvratnih zapor. Na grdki podrosji pomidorji se v maji, v teplici – v seredine ali konce aprelja.

Učastok je treba pripraviti še z osebo – prekapati, očistiti od sornjakov, olajšati pregnojem. Vesne gredke je treba ponovno ponavljati in vnesti ptičji pomet. Posadne lunke, ki bi morale biti razmeščene v šahmatnem vrstnem redu-ne več 3-4 kustov na 1 m. kv.

Za začetek morate opustiti v lunki skupaj s kmetijskim komom do stopnje prve liste. Pridobite gruntom in sledite uplotnitju.vhod za pomisleke v odprtem gruntu

Tomatska različica francoskega grozdeja zahteva standardna pravila za izražanje:

 1. Pomidorji morajo nujno polivati ​​vsaka 2-4 sutok v žalostno vreme in dvakrat v nedeljo v navadne dni. Pri uvlažitvi je treba slediti tem, da kapljice vode ne padajo na list in stebla.
 2. Kusty tega sorta potrebujejo v podvzke, drugače pa se lahko umaknejo pod velikim težkim velikim grozdjevom.
 3. 12 do 15 dni tomatov podkarmlirajo kompleksne mineralne ali organske sestavine. To so podkormiki z droži, korovom ali ptičjim pometom.

visokourožajni sorta tomatovFrancoski grozdevoj – to je univerzalna visokouporabna sorta, namenjena za izražanje v aplikacijah in na odprti pošti. On je odporen proti neprimernim ugodnim dejavnikom, boleznim in porabnikom. Daže pri minimalnem uhodu, da bi porabil obilen urožaem vkusnih, sočnih plodov.

Urožajni sorta tomatov francoski grozdevoj – video