udobje superfosfat Innoga, tudi uhožennye dačne rastline lahko trpijo svojo formulo: oni venutijo, ali ostanejo stanujejo sine-fioletovoj okraski. V tem primeru je treba uporabiti udobno superfosfat.

Potrebne snovi za zagotavljanje normalne življenjske skupnosti in razvoj rastlin so fosfor. Običajna poštnina, ki je na voljo v teh koristnih stvareh, je 1%, na voljo pa je tudi z manj povezav.

Fosfor sodeluje v energetskih procesih v zvezi s stvarmi, ki skrbijo za klekiranje rastlin, pa tudi na fotografiji. Zahvaljujoč temu, urožnost narašča, rastline pa pridobivajo moč za hitro rast.

Udobjevanje superfosfata je zasnovano na osnovi fosforno-azotnih povezav, v kompleksih z mikroelementi in minerali. Ta vrsta sestavlja množico naravnih stvari, potrebnih za dobro roso in razvoj plodov.

Univerzalno udobje superfosfata omogoča povečanje količine uroge. Kompleksi mikroelementov pospešujejo proces svetovanja in splošnega razvoja korenitih sistemov in zmagajo, prav tako pa podpirajo izločanje in zaščito pred zunanjimi boleznimi.

Виды удобрения

Kompleksno fosforno-azotno povezovanje ima dve glavni vrsti:

  • Простой суперфосфат. Koncentracija fosforja v udobnih srednjih koncentracijah na ravni 25%, azota – do 8%, serij – do 10%in sulfata kalcija (gips) na ravni 40%. V prodaji preprostega superfosfata je navedeno v dveh oblikah: poroška in granula.
  • Двойной суперфосфат. On, v skladu s tem, vsebuje bolj zdravo in varno fosforo (45-55 %). Vmesnost azote je 17 %, serij pa 6 %. Izpušča Dvojni superfosfat, v glavnem, v granulatu, ki se dobro raztopi v vodi.

виды Na različne načine za udobno uporabo se lahko uporabijo njegovi posebni tipi rastlin, različni vidni poštni dokumenti in različni stadioni.

Kako uporabiti superfosfat prostoj

vmesno udobenje Za doseganje visokih rezultatov je potrebno poznati principe medsebojnega delovanja in potrebne ponudbe za konkretne rastline ali zadovoljivo-gorodne kulture. O tem, kako se uporablja udobje superfosfata, se uporablja na embalaži ali v skladu z navodili.

Napredna in dvojna sestava univerzalnega, kompleksnega fosforno-azotnega udobja se lahko uporablja na delovnih mestih ali v vseh delih. Omejitve za sadovnjaško-gorodnih kulturnih rastlin in sažencev drevesje prav tako ne obstajajo.

Kljub temu, da uporabljate enotno udobje, morate učiti majhne nunjske – superfosfat slabo deluje v velikih količinah.

Če želite udobje ne izgubiti svojih vprašalnih lastnosti, morate rasilirati grunt drevesne zlate ali znane zmesi (500 ml izvesti ali 0,2 kg zola, morate razpršiti na 1m2 pošte).

vmesno udobenje Polni postopek rasklesanja traja dolgotrajen čas. Spustimo en mesec, superfosfat lahko vnesete po pošti. Točno po uporabi tega obdobja, ne rane. Enak učinkovit način zunanje uporabe superfosfata preprosto je neposredno njegovo zaviranje v vrstice ali lunke, izstopajoče pod posadko rastlin ali rastlin. Dačniki priporočajo takoj po izpadu udobnosti izsaživanja sažency.

Visokokakovostni superfosfat se široko uporablja za udobnejše pošiljanje, supesej, podzolističnih gruntov. Odlično rastlina in hitro razvijajo rastline, uporabljajo veliko serij (repa, kartofel, sveža, lena, morkovica, rediška, lukovice vseh rastlin).

Zapomnite si, kaj med delovanjem s superfosfatom, kategorično pripravljeno ustvarja smesi iz ambientalne selitre, mela, izvesti, močevi.

Superfosfat – neodvisno univerzalno udobje, ki dobiva iz naravnih mineralov (mineralizacija skeletov živali in šlak za predelavo železa). Učinkovito njegovo uporabo je mogoče le v skladu s priporočili strokovnjakov.

Navodila za uporabo superfosfata

vnesenie v poštvuUdobje superfosfata dvojnega vstopa v poštno rannej vesolje pred delovnimi posli, ali po osebi, po zboru urožaja. Fosfor mora uspeti, da se pošlje po pošti. V spremembi med osnovnimi napravami za udobno uporabo se tudi priporoča, da se poliv raste približno dvakrat.

Udobje superfosfata, navodila po uporabi:

  • Ravnomerno neprimerno dvojno superfosfato, kar je najboljše za zrnato sejalko, če ima vidno velikost;
  • Osnovno zunanje delovanje dvojnega superfosfata sledi, da se zadržijo gorodnih kultur. Obyčno to delajo pod plažo. Od začetnega začetka uporabe granulirano udobje ne sme biti nameščeno v polivočnih ali doždevnih vodah in ne izpušča se nižje od posebnega;
  • Primere metode ručnega razčlenjevanja so manj učinkovite, v vsakem primeru pa morajo biti v bližini korporativne sisteme kulture;
  • Številni daniki veljajo za sestavljene dvojne superfosfate v kompleksih z azotno-kalijevimi in kalijnimi udobnimi napravami, ki predstavljajo vesno in, ustrezno, v ozadju.

V razpršilu te zelene in zelene pijače v grunt od 30 g. do 40 г. na enem metru kvadratnega dvojnega superfosfata. Za podkormke sadnega ploskvenega lesa jeseni v poštnem dopisu je potrebno do 600 g. dvojnega superfosfata na 1m2. Za razmnoževanje in rastline v tepilih in parnikih se uporablja 100 g/1 m2. V rov s kartofelem je nujno potrebno 4 g. dvojnega superfosfata. V primeru, da je na pošti število udobnih storitev potrebno povečati na 30%.

Moloda rasada in sažency lesa in kustovi so še posebej potrebni v vprašanjih in udobju, zaradi kakršnih koli načinov pridobivanja življenjsko pomembnih stvari pa ne obstaja. Današnji ribič ponuja raznoliko podobo podpornih snovi, prvo mesto, ki se ukvarja s superfosfatom.

Video o uporabi superfosfata v jesenski pripravi rastlin