навоз конский Navoz konjski – sredstvo, ki je primerno za uporabo v cvetličnih klubih in na gorodnih gredkah. Kakšna razlika med enim navozom in drugim udobjem? Ti vprašanji pogosto postavljajo nove načine. Разница есть, и она существенная. Odhodi s konjušnimi imajo vrsto odličen. Natančneje, lahko spoznate nižje v članku.

Če želite leteti konjski prevoz kot udobje

koncentrat povezani azota, fosfatov Odhodni konektorji – to je koncentrat povezanih azotov, fosfatov in takih mineralov, kot so kalij in kalcij. Vključujejo veliko organov. Ta kompleksna sestava lahko poveča vprašanje poštnih pošiljk, aktivira rast rastlin.

Vse, kar ima dve nasprotni točki pogleda na vsako sredstvo. Izključitve lošadej – ne izključitev. Protivniki kritizirajo takšno podkorko za resno protipožarno napako, nujno je treba razdeliti in četrto dozirati. Še več, ta raznovrstnost prenosov ni na voljo vsem. Gorazdo lahko še kupi v bližnjih trgovinah mineralno udobje in podkarmlivate svoje ljubljene rastline.

Učinkovito je končni prevoz, ki se premika z opisi.

Storonniki končnega navoza menijo, da je to skoraj čudežna substancija, vendar ne obstaja. Možno je, da je to in preuveljavitev, vendar veliko bolj zahtevna uporaba odhodov povezav dokazala njihov pozitiven vpliv na kmetijsko gospodarstvo:

 1. Ta raznolikost navoza je lažja, kar pomeni, da se hitro pregreje, razlaga.
 2. Uporabljajte ga za podkorake orodij, prav tako pa tudi rastline rastlin bistveno povečujejo njihovo urožnost.
 3. Rastenija se razlikuje glede na naravne pogoje in vzdržljivost pri povzročiteljih, infekcijskih.
 4. Ta raznolika navoza ni podvržena zarazevanju patogenih mikrobov.
 5. Produkt žiznedejanosti lošaj sposoben sberegat toplo 6-8 nedelja, medlenno ostyva.

Udobje grjadka s pomočjo navoze bistveno poveča plodorodje gruntov. To ni drugo udobje, ni primerno z njim. Vedno lošadiran peregnoj razrylyaet poštno sporočilo, obogašča njen dioksid v pogledu. On proti zastojanju zakislencije grunta, ki zagotavlja dobro cirkulacijo vode in zraka, je postavljen z vprašalnimi sestavinami.

Kakim biva navoz konjski

Выделяют несколько типов навоза. Vse se razlikujejo med stopnjami fermentacije (razstavitve), ki imajo svoje značilnosti pri uporabi, se uporabljajo v tej ali drugi obliki.

Полуперепревший

polpreklopni konjski navozTa vrsta odhodov povezav je označena s temno-uporabnim cvetjem. On se enostavno kroši. Napolovina preperegiranega peresnika odlično podlega podkarmiranju cvetočih rastlin in kmetijsko -gospodarskih kultur na ogorju. On podpira kapuste, ki dobro podpirajo takšno podkorko ogurcy in kabačke. V naslednjem obdobju po njegovem pregledu zemlje z udeleženci lahko kultivirate kartoteko, ostale korneplode (sveže, morsko) in tudi tomate. Iz njegovih kultur – zemljenik. Častno pereprevšim navozom lošadej pogosto mulirajo gredice. Njegovo razdeljevanje je enakomerno na sprednji strani. Druga možnost – uporaba v razvitem videu kot polžidko podkorko.

Prenosni prevoz na konjski

preprevšij navoz konjskiTa vid ima zelo temno barvo, skoraj črno. Predstavljen je kot sorodna struktura strukture. Preprečevanje odhodov v dveh razah lahko v primerjavi s svežimi ekskrementami. To raznolikost navoza obogašča poštno pošiljko pod tomatami in kartočno ranih sort. Primenjujejo prenapetostni konjski navoz za cvetoče rastline, sadne drevesje.

Tudi prerazporeditveni prevoz od lošaja se uporablja kot substrat za kultivacijo raziskav.

Peregnoj

перегнойPredstavlja sam zaključni korak fermentacije fekalija, sama polena raznolikost. Uporabite ga lahko kot istovrstne vprašalne komponente, ki so namenjene vsem kulturam, kot so sadiki in takšni. Njegovo prisotnost v skupini spodbuja rast kulture, kaže pozitiven vpliv na njihove okusne lastnosti. Na primer, luk in redi, izraženi na zemlji, udoben pregnoem od lošaja, nikoli ne bodo gorjiki. Horoš on v roli mulčči, podkormi za plodovih деревьев, jagod.

Жидкий навоз

izvleček navoza konškegaPolužidkujočo žižu dostava dobi le neposredno neposredno na koncu. To je vzhodni azota. Več kot vse uporablja živalski konjski prevoz kot udobje za pomisleke. Če sledite temu, morate začeti delovati, ko rastline začnejo rasti. Sprva so bili vidni odhodi, ki so bili neprikladni za uporabo, zato jim je treba dodati 5-6 objektov vode. Tolko po tem sledi polivanje rastlin večerje in celo izprikazanje osebnosti.

Navoz v denar

konjski prevoz v denarOdhod konektorja v estetski obliki – ni najbolj udobna varianta za prevažanje in shranjevanje na tistih udeležencih, še posebej, če je prostor majhnega obsega. Bolj taka možnost ne spada med priljubljene mestne klube. Zato vse več srečanj v prodaji granuliranega konjskega transporta, ki ga je mogoče uporabiti za udobje sobnih cvetov.

Eden iz priljubljenih in predstavljenih v trgovinah – «Organit konjski». Takšno udobje lahko prilepite za izboljšanje sadja ali ogorja, podojite ga za sobno cvetje. V granuliranem sestavku ne obstajajo semečki sornakov, ki jih poganjajo pri izsušivanju. Njegove snovi – naravne narave. To je odlična alternativna mineralna snov, ki pogosto vsebuje toksične primere. V skladu z navodili je treba vnesti “Organitski konjski”.

Osobennost svežega navoza koneja

svežij konjski navozOdhodni načini v vsem so prikazani na uporabni različici. No v njih ni enega niansa: močno se razgrejejo, zaradi česar bi lahko spodbudili rastline. Zato uporabite svež konjski prevoz, ki je najboljši v zadnjem času, ko je bil že prepisan. Za dolge zimske mesece je nastala polna razprava stvari. Vse rastline so najpomembnejše za njihove sestavne dele v legkodostopni obliki.

Obstaja več variant uporabe, ki so primerne za uporabo v zadnjem obdobju:

 1. V parnikih in teplih kot biotoplo: on bo podgreval gredke z rannimi ogurcami in cukini.
 2. Miksovati konjski prevoz z drugimi odhodi organske narave. Idealna varianta – njegova kompozicija s torfomom. Še en dostopni zmožnost – mešanje z izmenljivo solo. Dopolnilami k navozu lahko predstavljajo travo, drevesne opičke, nevarne stvaritve.
 3. Razvoj svežega navoza vodovoda in polhanje iz njega udobnega.

Kako pravilno uporabiti prevoz

Prenosno iz konektorja dobro obnavljajo istočasno hrano mnogih kultur, on pa obogatuje vse pošte. V nekaj priporočilih o tem, kako ga pravilno uporabiti na danem udeležencu.

Uporaba konsko navoza za kartofelo

uporaba za kartofeljaTa kultura blagoslovljeno reagira na dan pod vidom. Sveže udobje razdelijo na gredkam, kjer načrtujejo izsaživanje kartofela, jeseni. Boljša udobna varianta – to je uporaba delno preoblikovane napake. Pri vsakem kvadratnem metru lahko uporabite koncentrat organskih snovi, ki ga lahko porabite iz raztopine 5 kg. Če želite prejeti klub v velikem obsegu, morate vnesti nekaj prestavljenega naslova neposredno v jame za kartoteke na svojem delovnem mestu, premestiti ga s poštnim naslovom.

Udobje za roz

мульчирование розKustarniki teh čudovitih cvetov najbolje podkrepijo s končnim navozom dvakrat. Prvič, ko je rastlina okupirana za zimovke. To pomaga kustikamu perezimovati. Za zimski prevoz se prevrati v pregnoj, rozam ostane le, da se uporabijo vse uporabne komponente. Drugič, ki udobno delujejo s končnimi navozom cvetov, so že razkriti butonovi.

Pred tem, kot bi uporabili končni prevoz za udobno uporabo, je treba spomniti, da je treba uporabiti samo svežo mešanico.

Udobreni za jagod

udobje za jagodIzdelki, ki vsebujejo lošade – odlična možnost udobnosti za vse jagodne kulture. Več drugih njegovih ljubezenskih klubov in njihovih domačih – zemljanika. Za obojestransko jagodno kulturo se uporablja tekočina, pridobljena z mešanjem 1 obsega lošadijskih odhodov in 10 objemov vode. Takšno mešanje je treba predhodno naložiti sutkinjam, nato pa nato polivati ​​gredice.

Še ena možnost obogatitve poštnih pošiljk – sušenje suhega navoza neposredno na gredki pred izsadko rastlino. Izključeni odhodi se premikajo z mehko samostojno ali nevarno maso, uporabljajo takšne mikse, kot so mulji, zaspani prehodi med majhno, vsakodnevno, zemljiško, klubsko. Mesto mora biti sestavljeno od 5 do 10 cm.

Kakor “podgrejte” greduk za ogurcov

raztopina konjskega navoza za ogurcovUporaba konoplje navoza za ogurcove v teplice – to je možnost, da dobite običajen in kakovosten urož. Če želite narediti parno kartico v parkih, je potrebno:

 1. Ustvarite prehod, glupina mora biti sestavljena približno pol metra.
 2. Polovinu te glubine zasedite s konjskim navozom, preostalo del zapolnite zemljo.
 3. Gredku dezinficirajo s pomočjo raztopine margarcev. Ona mora biti rožnate barve, pripravljena na topli vodi.
 4. Dopolnilno ne vsebuje možnosti za udobno uporabo iz vsakega kvadratnega metra: zola 1 stakan in nitrofoska 2 stolovnih ložk.

Taka krmilnica ustvarja idealne temperaturne pogoje za podzemne dele rastlin za izračun plač, navoz pa ustreza vprašanju in podgrešitvi. Ogurcy hitro dajejo naravo z bogatim urožaem.

Ne glede na to, da je njegova lastnost sestavljena in lastnost sposobna zagotoviti vrhunski urok na ogorode in hranjenje cvetov v tem času. Ne ljubi samo kartofela, ampak tudi špinače, poljedelce. Naj bo rast s takšnim udobnim bahčevim kulturom.

Kompozit na osnovi konkega navoza – video