томат Марьина роща Rannespely visokoroslyly tomat Marína roŝa verjetno skoraj kultivirati na zaklenjenem gruntu. Trebuet obryvanja spodnjih listov, sistematičnih podvzvezvanj stebla k opore. Notranji razred se nanaša na visoko zmogljiv gigabajt. V letnem obdobju z enim kustom snemajo približno 4 – 5 kg plodov.

Tomat Марьина роща: opis sorta

visokoroslyj sort v teplice Sorta je izvedena z izbiro na način, da se pridobi veliko količino plodov enake velikosti in oblik, ki se oblikujejo na kisti. Na ta dan trenutek Marja rošča ni vključena v državno ureditev. V tem primeru se posebni material nahaja v brezplačni prodaji.

Navedene glavne značilnosti pomidorov so naslednje:

  • višina kuste je od 170 do 190 cm;
  • listje velike, rjave, nasyŝenno zelene barve;
  • stebli pročne, zahtevajo oblikovanje in krepitev k opore;
  • plody okrugloj oblike, velikosti do 200 g;
  • сорт относят к теневыносливым.

sorta za konzerviranjeTomat Maríina roŝa je bil izdan za konzerviranje. Velikost plodov omogoča, da jih zasalivate in marinirate v celoti. Oni ne spreminjajo barve pri termični obdelavi in ​​ne treskajo se. Tomat iz njih izstopa v čudovitem rdečem barvu. Z veseljem uporabljajte plošče za pripravo prvih in vročih vročih jedi. V vsem vidim, da pomidorji uporabljajo, vendar njihov okus običajno, ne razlikuje se po visokih značilnostih.

кисть помидорSpominja se na 95 – 105 dni od trenutka, ko je bila podaljšana semena. Zavjaz se oblikuje na kisti. Pomidorji družno krasno delujejo na 7 – 9 čevljev.

V času sozrevanja listja, rasti spodnjih plodov, svetujejo obryvat. To omogoča izboljšanje dostopa do vlag in vprašalnih stvari v tomatam.

V tepličnih razmerah se bo vse zbiralo vse leto in jeseni do naslednjih naročnikov. Marina rošča je namenjena za izrazito izražanje. Visoka urožnost, vinosilnost, dobra prenosljivost transporta delajo vrsto rentabelnih za prodajo.

Sortirani v burom videu, tomati dozirajo med transportom in shranjevanjem, pridobijo ravno ravno črno barvo.

Naslovna izraza tomatoma Марина роща

Kulltivirujejo vrsto, ki je izključno pridobljena iz pridobljenih semen. Iz lastnoročno zasedenega materiala, ki vsebuje gibride, ki niso udarci. Za pridobitev visokokakovostnih, zdravih kustosov z običajnim urožem uporabljajo nižje pogoje agrotehnike.

Сроки посева семян

posev seмян томатов марьина рощаČe želite razglasiti razpravo na začetku maja, se sedite na martu. Do predvidenih datumov presajanja rastlin v zaprtem gruntu je treba odpreti pred približno 65 dnevi. Pred posadko semena ni treba obrabatyvati ali protravlivati. Proizvajalec ponavadi zavira samostojno.

V kontejnerju za razprave se pripravlja pripravljen grunt, ki vsebuje veliko število vprašanj. Za njegovo pripravo so potrebne take komponente:

  • po posameznih delih dernovanega substrata, pregnoja in torfa;
  • po 10 g zoly (drevesnih ugljev) in sulfata kalija;
  • pesek ali perlit primerno 500 g na 10 kg zmesi.

Sestavite dobro premeščanje in propagiranje kipata, da se izognete naseljencem in virusom. Pripravljena mešanica je sestavljena v embalaži za razprave in dajanje prosohnut. Kadar smeš stanet naslednja vlažna, nastopi na delovnem mestu. Semena, ki izvirajo iz enega na globino 1,5 cm. Sverhu prisypaût zemlej, no močno ne utramboвыvajejo.

Če želite ohraniti vlažnost poštnih podstavkov in ustvariti ustrezne za razmnoževanje mikroklima, vsebnik na vrhu shraniti plenko.

Uradna izjava o zdravju

выращивание рассадыPo kontejnerjih kontejnerji se nahajajo pri temperaturi pod 21 ° S. V takšnih razmerah se pojavljajo čez nedeljo. Tog plenku snemajo in začnejo polivati ​​manj kot enkrat v nedeljo toplotne vode. Udobje je mogoče vnesti skozi dve nedeli. Za to uporabo sladek raztopina nitroforoskopski.

Ob objavi dveh listov (nastopajočih in ne semenadolej).

Če se rassada iztygagiva, to pri presedke njej lahko nekoliko zamaši.

Tomat Marína roŝa, izražanje, vhod za katerega vodite pravilno s prvimi dnevi, daje dobre rezultate. Zato ga morate pravilno pripraviti za premikanje v teplico. Za to 10 dni do prerazporeditve na stalnem mestu se bo izplačalo v bolj prohladnem mestu. Na noč zanosite v privyčno toplo. Taki zapisi se postopoma zaračunavajo, najbolje pa je, da jih prenesete.

Posreduj tomato Maríina roŝa v zakryti grunt

выращивание сорта Марьина роща в теплицахDvuhmesjačno zaklenjeno razpravo prenaša v teplico. Dajte privyknut k pogojem. V grobem delujejo lune, večje od 4 rastlin na enem metru. V tem primeru odstranijo spodnje liste, ki jih razpršijo v slabi raztopini bordojske tekočine. Uglubljajte v grunt in plotno prižimajte poštno številko. Polivirajo vodoj 21 – 25 ° C.

Posredujte točko Marina rošča gre brez stresa, če uporabljate sredstva za urejenost. Na primer, Geteroauksin.

Prve dve nedeli udobnosti nista nameščeni, da bi obrnili sistem za upravljanje. Ko ona stanet sposobna vpivati ​​mineralne in organske podkorme, olajša vnos po shemah.

Periodičnost zunaj udobja

organomineralno udobjeNedoločeni pomisleki se dobro iščejo na zunanjih vprašanjih. Načrtujte prve podkorme neposredno v grunt na delovnem mestu.

Na prvih dnevih rostenje mleka rastejo hranilne snovi, ki še naprej vnašajo in uporabljajo:

  1. Čez dve nedelji po ukoreninjenju Marinino roču polivajo raztopino superfosfata za oblikovanje zavjazi. V vodi morate razvoditi eno ložko udobje.
  2. Še 14 dni kustos podlijejo raztopino nitroforoskopov. Rastvor dela standardno, po navodilih.

Pred vnosom podkormov kusty običajno polivajo. Če obstaja verjetnost, da bo nižja raven korporacijskega sistema, so vprašanja o vprašanju najboljše.

gumat kalija za tomatovGibridny tomat Marína roŝa neprihotliv v uhodu, vzdržljiv ko mnoga bolezen. Sredi njegove položljivih značilnosti: ranljivo sozrevanje in visoka urožnost. Nedovoljne sorte – to je nevozmožnost zbiranja semen (jih je treba samo kupiti) in delovno mesto je izključno v teplici. Pri izpolnjevanju zahtevane agrotehnike kultura daje običajen urok, ki je namenjen masovni izgubi, uporabi v kulinariki in konzerviranju.

Urožajne sorte tomatov za teplice – video