špalera za eževike na dan Sočna in sladka zelena neprimerna, dobro prenaša suho toploto in mokrojo prohladno vreme. Razrašča se hitro, zato špalerji za vsakodnevne obroke pomagajo pri urejanju vrstnega reda in oblegčajo zbiranje jagod.

Kakšna polza od špalery?

udeležba eževiki na špalere Sorte plodovoga klasterja so zelo veliko, lahko jih preprečite neposredno z rastjo in s pletuščimi zmagami, ki zahtevajo majhne podpore, da se normalno razvijejo in plodonošijo.

Podvezka eževikov na špalerih lahko razširi sažence na strogo omejenem prostoru, pa tudi:

 • uberežet del urožaja od soprikosnovenija s землей;
 • zagotavlja normalno gibanje zraka, da ni bil v pogojih za razvoj plesen in grba;
 • pospeši sozrevanje jagoda, ki dobiva dovolj sončnega sveta.zavjez plodov eževiki

Če želite preprečiti deformacije in nepravilno razvoj krone.

Obstajajo določena pravila za ustvarjanje špalerjev za eževike, ki jih izvajajo neskladno, ne zahtevajo določenih sposobnosti od zadovoljstva. Če želite po vzpostavitvi podpirati ogradne datoteke za pletujoče kustove, jih lahko razčistite o pomembnih spremembah:

 • uhod prebivaltsa udobno;
 • legče obrezati vetke in očistiti kusty od suhih listov;
 • ryhlit zemlû in polivat;
 • удалять сорняки;
 • vnesti udobrenje;
 • snemati urožaj dobi se быстрее;
 • pripravite rastlino k rastlinam.oblikovanje kusta eževiki na špalere

Variants шпалеры

Priljubljene priljubljene vožnje na ogorodu so to dvepolozna in sorazmerno špalera. V dveh variantah, ki so na voljo, je veliko poklicnikov, vendar se z eno provokacijo lahko srečate tudi na majhnih udeležencih, ko se nekaj kustov vsako leto izbere za nuždne družine.

Однополосная

sorazmerno špaleraVisoko paleto z dvema paralelnima provokatorjema želijo profesionalne kmetije, ki vplivajo na začasne dejavnike pri vhodu v kustom in z orodjem za urožiranje, pri čemer minimizirajo poterjo uro in najbolj organizirajo prostor.

različica špalerjev za eževikeVariantov, ki bi lahko bil nameščen z eno natančno sprožilno množico: v vidnem delu, vodoravno ali naklonjeno. Špalera za eževike s svojimi rokami, pod pogoji osnovnih elementov, ki se vrtijo v kratkem roku.

Двухполосная

dvopolosna špaleraV dveh dvopolnih špalerih za vsakodnevne obroke obstaja, konečno, prednost. Paralelni sprožilci omogočajo boljše oblikovanje hiše, ki se pozitivno nanaša na razvoj rastlin in povečano urožo.

Razširjenost je povzročila več konstrukcij, ki so jih vsi poimenovali iz zaglavnih bukv angleškega alfavita (T, V, Y). V tem primeru, da vodoravne pregrade delujejo oporo za močne zmage, ki jih je treba razstaviti na obeh straneh.

Sama tehnološka konstrukcija špalerov predstavlja Y-oblikovno formulo. Stojnice so podpisane za izračun šarnirnega krepljenja, ki obravnavajo “delo” s kustom eževiki.

Kaj nam stoji špaleru zgradili?

videti špaler za eževikeNaredite špalero za vsakoletne lastne roke, da ne dovolite napake, večinoma glavno vprašanje za zadovoljne. Lahko kupite pripravljene konstrukcije na kateri koli okus, vendar kadar obstaja želja, da poizkusite svoje sile, složnosti v delu, ki niso na voljo.

Kakovostni materiali za gradbene konstrukcije bistveno vplivajo na njeno dolgotrajnost.

Nujno podložni stolpi (2,5-3 m) iz lesa ali kovine z udeležbo prihodnje obremenitve in provokator.

Prenos ukrepov:

 1. Kopajte jame glubijo ne manj kot 50 cm za namestitev opozorilne mize. Stanje proleta približno 5 m.
 2. V zadnjem času ne smejo vnesti kirpične kroške ali gravirati, da bi preprečili uporabo stolčka in ga namestili..
 3. Opomba na stolpcih je vrsta provokatorjev, ki so med njimi prolet 60 cm. Največji način, da izključite oslablenie in provisanie.
 4. Uporabljajo eževiku na ravnih razmerah vdolbinice.

zbira urožaja eževiki na špalereČe se trudite, delo ne bo veliko časa. Fotografije špalerjev za vsakoletne izdaje lahko najdete na internetu in v posebni literaturi, da izberete ustrezno možnost in oblikujete predhodno nalogo.

Preberite tudi članek: kako pravilno podvjazvat ogurcy?

Špalera своими руками – video