земляника садовая Мальвина Zemljanika sanjska Malvina – to je eden iz priljubljenih sort. Odpada rast nesprejemljive, obilnim plodonošenjem. Tudi Malininu lûbât iz-za vrhunskih okusnih kavcev plodov.

Zemljanika sadežna Malvina: opis sorte in njegove prednosti

сорт позднего срока созревания Сорт клубники Мальвина – to je delo nemških selektorjev. Izvedel ga je Piter Stopel v letu 2010. Ne za dovolj kratek čas, v tem času pa boste spoznali številne države sveta. In to ni edinstveno, ved Malina ni samo okusna, ampak in prosta v uhodu.

V žarkie dni klubnika zelo hitro pospeši.

Osobennost sorta:

  1. Njegodi sozrevajo dovolj pozno. Vse je odvisno od regije. Period oblikovanja plodov se lahko pojavi na začetku julija do julija.
  2. Če na ulici deržita pasmurna in prohladna vremena, se lahko sozrevanje plodov rastjanuje na 2-3 nedeli.
  3. Njegove formule so vidne v srcu. Kožica s posebnimi plodovi ima nasičen barvo z višjim odtenkom.
  4. Мякоть плотная, svetla. Njegodi se razlikujejo od nasičennega okusa z lahko kislino. Prekrasno prenašate transport.
  5. Prve jagode bodo okoli 35 g. Če pravilno vzamete v klub, lahko z enim kutikom dobite do 800 g plodov.

Vzrosli kustiki so namerno razloženi, sili. Стебель в Мальвинах прямостоячий. Листья яркие, большие. Izrastaet zemljonika do 50 cm višine.

Посадка клубники

poselka klubniki сорта МальвинаOdločite se, da je potrebno samo na začetnih straneh, ki so dobro zaščitene od skvoznjakov. Ne stane za izbiro ozemlja, ki se nahaja v teni ali polteni.

Kaj se pošilja, za boljšo uporabo plodorodne in lahke. Grunt ne sme vzdržati vode, tako da je to lahko negativno navedeno pri razvoju rastlin.

Čas posadke

Ta postopek je najboljši za izvedbo drugega dela avgusta. Prav tako je možno, da se razkrije Malvinu in v septembru, vendar samo v prvih številkah. Če je progresivno to pravilo in se obrnite na vas, vas lahko pozdravijo.

Podgotovka grunta

priprava грунтаGredku je potrebno tŝavno prekopati. Za pomoč pri razvrščanju. Za hitro urejanje pošiljke priporočamo, da vodite vodovod in po želji udobite. Najboljša možnost je organ (pereten, kuriran pomet).

Izbor delovnega materiala

Uporabniki za delo morajo biti zdravi in ​​krepki. Oddati sledi samo zmagam, ki vsebujejo dobro oblikovano rožico in 2-3 polno ocenjene liste.

Prav tako je treba obravnavati pozornost na stanje kornevoj sistema.

Priporoča se, da izberete samo tisti delovni material, ki ni suhi, niti močna.

Схема посадки

shema posadki klubnikiObstaja več možnosti za zaposlitev, vsekakor pa celoten obseg klubskega združenja. Med prihodnjimi kustiki mora biti stanje od 0,5 do 0,7 m, med vrsticami pa približno 0,8 m.

V oblikovanih jamah najdete čiste vode. Kakor le ona se popolnoma vpita, je možno razmestiti saženec, naslednjo prižilno koreko. Zatem dobro prisypat gurtom in uplotnit. Sverhu večkrat ponovite poliranje vode. Orošenost samo delovnega kluba vodi dvakrat v sutkinjah, do teh por, pa se ona ne ukorenira.

Uhod za klubsko Malino

Da bi bili jagode edinstvene in poimenovane z nasičenim vonjem, morate upoštevati določena pravila za prehrano.

Полив растений

полив клубникиKlub potrebuje v običajnem orošeniji. Polivati ​​sledi vsak dan, še posebej v dneh. Prav tako ne smete pozabiti orošat pošte v obdobju vegetacije in sozrevanja plodov. Tako jagode bodo sočne in okusne.

Če klubnik ne bo hvatati vlage, se bo to znatno zmanjšalo v velikosti in celo lahko začelo gorčiti.

Удобрение

vnesenie udobrenijMalva se dobro razvija, če je njeno udobje. Podkormiki vodijo v treh etapah. V času, ko listini uporabljajo smesi na osnovi azote. V obdobju cvetenja udobje kupijo fosforne pripravke in po zbiranju jagod podkarmlivajo azotno-kalijeve izdelke.

Возможные проблемы

гниют ягоды клубникиNe glede na to, da ima Malvina dober imunski sistem, lahko uniči rožnato rosa ali verticilno razveljavi. Če želite vse na listih, si lahko ogledate svojo petek.

Če na ulici dolgotrajno vpliva na nizko temperaturo zraka in je dovolj mirno, bo to lahko začelo poražati staro gnilobo. Opredelite to težavo nesložno. Njegovi prebivalci so megkimi, poleg tega se pojavijo priznanja gnijenije. Ubereč plodove od poškodb je mogoče posredovati med suhimi opisi. V kakovosti profilaktičnih metod, ki uporabljajo kloridne medije. V 10 l tekočine raztopina 1 st. л средства. Polovčenno smešjo orošavajo poštno pošto.

Če uporabljate vsa priporočila, boste dobili zelo kakovosten in običajen urož zelo preprosto. Preostali pogoji za pošiljanje, polivanje in udobje. Toliko takrat Malvina porazi vse vaše seme okusov, aromatičnih jagod.

Klubnik Malvina pozdnego srok sozrevanja – video