макраме кашпо для цветов Izpolnjeno v tehniki makrame za cvetje nenavadno učinkovito in privlačno privlačno, kadar je to naredilo svoje lastne roke. Drevnejše izkušnje, ki uporabljajo le pletenje samo na prvi pogled, kaže na složno.

Osvoiv vsega nekaj primerov, ki jih lahko naredite namizno, pod gorčevnimi rastlinami ali obzavestite izvirne podvesne kaše, v katerih bo cvet popolnoma udoben, v notranjosti pa je nastalo nenavadno okrasje.

Lastnosti kašpo za cvetje v tehniki makrame

красивое кашпо Ali je tehnika verevočnega pletenja našla uporabo pri izdelavi cvetličnih kaš? Odvet očeviden! Gotova dela

 • nimajo samo uporabnega, no in dekorativnega pomena;
 • ne vplivajo na mikroklimata v notranjosti gorke, ne preklapljajo odtoka vlage in ne zavirajo razpoložljivega zraka;
 • imajo visoko zanesljivost in dolgovečnost.

Pleteni lahko uporabljajo podvesne in tradicionalne, namenjene za stola ali podkončnike. Preprosto prisposoblenie nezamenimo, če v domeni obstajajo ampelične rastline.

маленькое кашпоVendar pa vse skupaj tudi z makrami, ki jih imajo lastne roke za cvetje, uporabljajo in uporabljajo pod običajnimi rastlinami, na primer pod sukkulentami. Razčlenjene na podkonstrukcije konstrukcije imajo neosporimske prednosti. Buduči sorazmerno ali “mnogo etažnimi”, oni:

 • pomagajo resno ekonomično mesto na podkončnikih;
 • zagotavljajo navpično oddaljene rastline dovolj osvetlitve;
 • zahtevajo, da je dostop do vhoda dostopen;
 • ukrašujejo okoliško območje.

Pri izbiri materiala za izkušene mojstre svetujte, da se odtaknejo od zamisle, velikosti gorke in mest, kjer je pred njim.

V skladu z različnimi možnostmi je neverjetno veliko, to in fantje, ki se nabirajo, pletene ali skručene verevke različnih debelin, džut in navaden špaht, lente, celo višje iz uporabe in predhodno razvrščene na oblačila.макраме кашпо для улицы

Za ulične možnosti, ki so primerne za vzdrževanje kapriznih vremenskih razmer, najboljše za sintetične, ne za bojne vlage in verevke.

Važno, da jih ne rastjagivali in ne vzdržijo gor gorkov, potjaželevih po polivi.

Osnove pletenije makrame in kašpo za cvetje svoje ručke

shema pletenija makrame kašpoNe glede na to, da se pričakujejo složnost, osvoboditev sprejetih makrame in pletenje kašpo za rože svojih rok – naloga, posiljena in otroška in vzrosljiva. Napisani osnovni vzporedniki in grafične sheme lahko hitro pregledajo azi.

Prosteja shema podobnega kazalnika omogoča vključitev tudi brez začetnih znanosti. Za delo je potrebno:

 • pročno kovinsko ohišje, ki posluje podvesom;
 • tri odrezka verevke.

Ta del ne sme biti manjši od 2,5 -krat več kot dolg, skupaj z makramo za cvetje. Ko so vse pripravljene dejavnosti končane, rezultati:

 • poočeredno prodevajo v obročih;
 • skladiščajo popolam;
 • zakrepljajo s pomočjo splošnega vzla.

простое кашпоUstvarjanje lastnih rukamov za cvetje je idealno po shemah makrame. Pogled na ozadje pomeni, da gre za postopek, ki ne dopušča dopuščanja napak v razdelkih.

V pripravljenem videu, opravljenem v tehničnih makrameh za domače rastline, dobimo zelo lahke, ažurne, v ravni meri primerne za velike in popolnoma majhne gorkove.

Sheme pletenije kašpo za cvetje lastne roke

različne sheme pletenija makrameKo so prvi primeri makrame osvoji, pletenje kašpo za rože svoje lastne roke lahko pogojno.

Za zanesljivo podvezo lahko celo uporabite kovinske, plastične ali lesene obroče. Za krepitev na njih ni mogoče ukrasiti fakturnih vzlamov, kot na predstavljeni fotografiji.

плетение крепежной петлиČe pripravljenega obroča ni pod roko, krepno petlju lahko enostavno naredite samostojno, obvezajte pučko, ki je vverhu kašpo, in nato priključite s pomočjo delovnih oseb.

uporaba preprostih vzlovNa predlagaemo shemi:

 • navadni vzly nadomeščeni efektnim uzorom «Žozefina» na osnovi 4 znakov;
 • zgornja del konstrukcije ukrašujejo spirale;
 • donce kašpo oblikujejo plotne prometnice osnovnega pletenije;
 • oblikujejo vnizu kist obtožujejo in zavirajo s pomočjo ene iz svobodnih besed.завершение работы

V spodnjih delih izdelkov se dobi kislost iz preostalih verevočnih kosov. Če želite, da je videti natančno in učinkovito, ne bi smeli vzpostaviti krepkih vzponov ali zagnati na ustreznih mestih in tonih.

pripravljeno ažurno kašpoV pripravljenem videu rukvorno kašpo izgleda zelo privlačno. Ne glede na hitrost, kar zelo dobro vzdržuje cvetlični vrh.

украшение интерьераRazmislite o načinih video urokov po pletenju makran in kašpo z uporabo teh uvlekatelnih tehnik, ki pomagajo razviti v tonkostnih procesih, izoblikovati osnovne vzroke in razčistiti število potrebnega materiala.

Ideje za ustvarjanje lastnih rok iz cvetja v slogu makrame

цветные кашпоOriginalno ukrašenjem se ukvarja z odstranjevanjem trubočkov za koktejle. V kombinaciji z jakim šnurom, ki delajo kašo za cvetje v tehničnih makramah, ki so individualno živahno živahne, pri tem pomagajo popraviti nužno formulo in celo pri minimalnem vzvodu, ki namerno uživa goršico.

кашпо с бусинамиŠe en učinek in pri tem uporabnem dopolnjevanju – buseni iz plastike ali lesa. S njihovo pomočjo ne morete samo prispevati k podelitvi osebnega šarma, vendar lahko bistveno uvrstite sheme pletenije makrame kašpo za načine osvaviranja makrame. Busine ali velike pročne pugovice odlično zamenjujejo vzly po bokamu. Poleg tega je takšno povezovanje podvižno in omogoča mehko urejanje višine košare in položaja gor v nem.

makrame podstavka za cvetjeZa nekaj majhnih rastlin s pomočjo makra lahko enostavno izdelate udobno sestavo. Poleg tega je treba v primeru, da je potrebna lesena razdelilna miza ustrezne velikosti, tudi pročne vere. Če želite zaščititi material od vlage, je treba obdelati mehkojo na žarišni papir, nato pa zajeti akrilovan lakom.

Če je cvet v domeni veliko cvetov, je njegova znana velikorusna etaža pomagati najti vsako rastlino dostojno mesto. Pročne verevočne uzle izražajo vsak nivo in zavirajo njegov položaj.

velikoярусная подставка макрамеŠem kašpo za cvetje v tehniki makrame neverjetno veliko. Polučiv dokaj izkušen, lahko samostojno iščete edinstvene možnosti, ukrasni dom nenavadne, zelo uporabne poddelke.

Video-urok pletenija makrame kašpo