Lăsați-vă imaginația să se elibereze și încercați această tendință. Arta este minunată. Când un om este inspirat și are imaginație, el poate crea frumusețe din nimic. În acest caz, atunci când lucrezi tatuaje cu henna pe mâini și picioare ca femei indiene, nu vei avea nevoie de bijuterii pentru a arăta senzual. Cu puțin efort și multă imaginație oamenii fac lucruri uriașe. Relaxați mintea și mâna, lăsați imaginația, dezinvestiți creativitatea …

Henna este o plantă indiană. Este folosit ca plantă ornamentală, dar și pentru colorarea corpurilor și a părului. Mumiile egiptene au fost pictate cu henna și, de asemenea, au fost folosite în scopuri rituale în țările arabe, India, Pakistan … Procesul de obținere a culorii începe de la frunze, ceea ce trebuie secetă și făcut în praf..

Desenarea părților corpului cu henna este originară din India și este folosită pentru desenarea corpului de 5000 de ani. Henna este de mult folosită în scopuri cosmetice și se crede că are proprietăți medicinale. Pictura cu henna diferă de la o regiune la alta, iar desenele pot avea semnificații diferite: fertilitate, sănătate, înțelepciune … De exemplu, tatuajele arabe sunt compuse din flori, în timp ce în India tatuajele sunt ca dantela și florile desenate până la coate pe mâini și îngenunchează picioarele ei. În Africa, oamenii desenează deseori forme geometrice. În India există obiceiul ca tinerii să fie atrași de mâini și picioare cu henna. Acest lucru se face pentru a avea fericirea proaspăt căsătoriți în căsătorie. Un desen știe adesea să dureze până la șase ore. La mâna miresei este scris numele mirelui și până când mirele nu își găsește numele în toate acele tipare, noaptea nunții nu poate începe.

Avantajul acestui tip de tatuaj este că este nedureros, dar trebuie să spun că tatuajele cu henna dispar rapid. Acest lucru este pe de o parte și bun, deoarece atunci când dispare puteți face un nou tatuaj chiar și în altă parte a corpului. Dacă intenționați un tatuaj permanent, este bine, deoarece putem vedea, ne place foarte mult un tatuaj într-un anumit loc. Tatuajele cu henna durează de obicei aproximativ două săptămâni, ceea ce depinde desigur de ce parte a corpului este tatuajul. Dacă partea corpului este adesea în contact cu apa, este normal ca tatuajul să dispară mai repede. Culorile naturale sunt verde și negru, iar mahonul, albastrul, maro, obțin substanțe chimice și, în mod natural, ar putea deteriora pielea. Culoarea roșie simbolizează bogăția și fertilitatea.

Acesta este un aspect (sunt liber să spun) al artei. Desenul necesită multă creativitate, imaginație, dar și răbdare. Cel mai simplu mod de a aplica khan este cu cornetul din nailon sau hârtie decorativă. Dacă nu sunteți foarte bun sertar, puteți cumpăra șabloane pentru a vă ajuta să aplicați henna pe piele.

Pentru amestecul care trebuie desenat, vom avea nevoie de: henna indiană în culoarea dorită, apă fierbinte, suc de lămâie și o linguriță de zahăr sau miere. Într-un castron, puneți mai întâi canoe, sucul de jumătate de lămâie și apă fierbinte, amestecul care trebuie amestecat în densitatea iaurtului și apoi adăugați zahăr sau miere în khan, astfel încât, atunci când este aplicat pe piele, să nu trage, astfel încât să putem trage linii neîntrerupte. Dacă este imposibil să trasăm o linie continuă, aceasta înseamnă că henna este prea groasă și trebuie să mai adăugăm puțină apă fierbinte. Desigur, henna nu trebuie să verse cu mâna în timp ce desenează.

Dacă îți place această tendință, lasă-ți imaginația să se elibereze, cumpără o canoe și încearcă cum îți va rezista. Dacă nu ar fi drăguți, oamenii nu ar face asta de mii de ani.

White Henna Design-6

White Henna Design-10

Sertarul bun nu va avea nevoie de un model.

Sursă

White Henna Design-22

Modelele albe vor sta în mod deosebit frumos pe un zece mai întunecat.

Sursă

White Henna Design-24

Imaginația joacă un rol cheie aici!

Sursă

White Henna Design-25

Mirese din India aproape întotdeauna decorează astfel mâinile lor …

White Henna Design-1

Culoarea albă înseamnă puritate și siguranță. Gândiți-vă la semnificația culorilor atunci când alegeți o culoare pentru henna dvs..

White Henna Design-2

Combinat cu unghii și inele frumoase arată luxos.

White Henna Design-3

Din păcate, mâinile sunt adesea în contact cu apa, astfel încât tatuajele din partea corpului ar putea rezista în curând.

White Henna Design-4

Puteți alege o remiză de culoare albă pentru mâini și să o combinați cu o culoare interesantă de lac de unghii.

White Henna Design-5

Discret și senzual …

White Henna Design-7

În schimb, brățări și inele în această lună luna aceasta puteți alege această formă de decorare a corpului.

White Henna Design-8

Ca mănușile croșetate.

White Henna Design-9

Iar fetele urbane nu au rezistat tendinței!

Sursă

White Henna Design-11

Iată o altă idee pentru tine …

Sursă

White Henna Design-12

Formele geometrice sunt o alegere bună și trebuie să spun că aici o contribuție foarte frumoasă la imaginea roșie a unghiilor lungi.

Sursă

White Henna Design-13

Desenul numai pe de o parte este un detaliu discret, dar eficient.

Sursă

White Henna Design-14

Culoarea mai închisă și culoarea albă sunt o combinație foarte seducătoare.

Sursă

White Henna Design-15

Foarte modern.

Sursă

White Henna Design-16

Liniile fine ale tatuajului te fac să arăți mai blând și senzual.

Sursă

White Henna Design-17

Ca dantela.

Sursă

White Henna Design-18

O altă idee pentru un tatuaj sub formă de forme geometrice.

Sursă

White Henna Design-19

Interesant tatuaj lung de la mijlocul brațului până la vârful degetelor.

Sursă

White Henna Design-20

În loc de mănușile adevărate aduceți această imitație de henna și veți fi grozavi.

Sursă

White Henna Design-21

Și pentru înger și pentru femeia diavol.

Sursă

White Henna Design-23

Puteți face un tatuaj pe orice parte a corpului, nu doar pe mâini și picioare.

Sursă