Iubitorii de tatuaje își doresc cu siguranță ca lucrările lor să fie vizibile și să meargă pe stradă cu mândrie. Am văzut cercei și piercing-uri de urechi de multe ori și nu mai sunt atât de interesante. Vine vara și momentul potrivit pentru multe expoziții. Tatuajul în spatele urechii este o tendință în lume, în afară de faptul că este un loc interesant pentru tatuat, arată și foarte atractiv și izbitor. Depinde de dvs. să alegeți dacă doriți un tatuaj în jurul urechii, sub ureche – aproape pe gât sau pe ureche în sine. Motivele pentru tatuaje pot fi diferite, de la desene mici la imagini izbitoare cu simbolism clar. Acest tip de artă corporală va fi cu siguranță un succes în această vară.

Unul dintre cele mai frumoase și originale locuri pentru tatuare sunt urechile. Totuși, mergeți la salon înarmați cu răbdare, deoarece aceste tatuaje pot fi foarte dureroase și doar maestrul tatuatorului trebuie să ia adesea pauze în timpul lucrului pentru ca tatuajul să fie finalizat cu succes. Motivul este un os care este foarte aproape de piele.

Cel mai adesea, doamnele aleg florile ca ornament pentru urechi. Cu toate acestea, există multe alegeri. Aspirina intensifică sângerarea, așa că evitați să luați aspirină cu 24 de ore înainte de a merge la un tatuaj. Asigurați-vă că spuneți tatuatorului dacă aveți o boală infecțioasă, tensiune arterială scăzută, boli cronice, probleme ale pielii …

Dacă ai vrut să îți faci un tatuaj în curând, dar nu știai unde și ce, aruncă o privire la galeria noastră pe care am ales-o cu atenție pentru tine și gândește-te, poate vara asta, în loc de cercei, decorează-ți urechile cu un tatuaj. Unora le va plăcea alegerea, altora nu, dar este sigur că nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Tatuajul discret și senzual din spatele urechii este foarte feminin. Culoarea roșie îi conferă o notă specială de rafinament.

Acest tatuaj al craniului va arăta înfricoșător pentru unii, sexy pentru unii. Cu toții purtăm ceva în noi și avem propria noastră viziune asupra lucrurilor.

Pentru cei care sunt îndrăgostiți de muzică și care nu își pot imagina o zi fără muzică, notele și scara muzicală sunt întotdeauna cea mai bună alegere.

O cheie de vioară ca tatuaj va fi purtată de o doamnă puternică cu o inimă foarte tandră …

Florile și femeile sunt de neconceput una fără alta. Floarea este un simbol al tandreții și iubirii, a celor mai bune sentimente și calități.

Un tatuaj de pasăre discret discret în negru. De asemenea, păsările pot simboliza libertatea, deoarece pot zbura oriunde, au aripi proprii și de asta au nevoie.

Dacă ești misterios, gândește-te la pisica neagră, praful stelelor, luna …

Cerceii sunt învechi, la fel ca piercingurile. Decorează-ți urechea cu un mic tatuaj seducător.

Conform feng shui, păunul aduce fericire. Această pasăre cu pene superbe simbolizează mândria, frumusețea, longevitatea …

Arcul mic din colțul superior al urechii este drăguț și atractiv în același timp.

Pentru membrii mai curajoși ai sexului mai puternic, tatuajele mai mari și eficiente din jurul urechilor vor fi o ștampilă interesantă pentru aspectul general.

Cercetările au arătat că aproximativ 60 de milioane de europeni sunt tatuați. Din 2003, procentul persoanelor tatuate a crescut constant.

Tatuajele sunt create prin injectarea de cerneală în stratul mai adânc al pielii și se așteaptă să dureze o viață. Așa că alegeți desenul cu atenție.

Este foarte important să mergeți la un tatuator dovedit și bun, care folosește cerneluri de calitate.

Aproximativ 80% din pigmenții folosiți la producerea cernelurilor sunt de origine organică, dintre care 60% sunt pigmenți azoici. Atunci când sunt expuși la soare, acești pigmenți azoici eliberează amine aromatice care pot fi cancerigene.

Majoritatea cernelurilor sunt importate din SUA, unde reglementările privind producția de cerneală sunt mai îngăduitoare decât cele din Uniunea Europeană.

Una dintre noutățile din lume este un tatuaj vegan, care este realizat cu cerneală care nu se bazează pe animale.

Iată un fapt interesant, pe care poate nu l-ați cunoscut. În timpul procesului de tatuare, se utilizează o varietate de substanțe de origine animală, începând cu hârtie de lanolină.

Tatuajele non-vegane conțin glicerină, care provine din grăsimi animale, gelatină care provine din copite, funingine osoasă – care îmbunătățește culoarea, șelac – care se obține de la insecte.

Păpădia este un simbol al verii, al unității, al păcii, al speranței, al căldurii de acasă, dar și al copilăriei. Mulți cred că păpădia aduce noroc.

Tălpile picioarelor de pe ureche arată foarte dulce și blând.

Căștile muzicale vor fi alese doar de cei care iubesc sincer muzica.

Între minte și inimă trebuie să te gândești la cine să asculți. Unii spun că este corect să ascultăm inima…

Când aveți un tatuaj pe această parte a corpului, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la punerea cerceilor.

Un tatuaj ales cu atenție este un decor frumos pe corp, este modern și poate fi foarte sexy.

Arcul din colțul superior al urechii este un teren minunat pentru un piercing care nu este deja nimic extravagant și nou.

Florile sunt detalii frumoase pentru doamne atât pe rochii, bijuterii, pantofi, fie pe piele.

Multe tatuaje au propriul lor sens. Simbolismul trandafirului s-a schimbat de-a lungul secolelor. Astăzi, trandafirul roșu înseamnă iubire, pasiune, romantism.

Iepurele este un simbol al zorilor, un nou început. Dacă v-ați aproape încrucișat cu trecutul, luați în considerare acest desen.

Peștii sunt o alegere obișnuită pentru un tatuaj, au un simbolism și o istorie profunde.

Minunile se întâmplă celor care cred în minuni. Iată un tatuaj interesant motivat de celebrul basm despre Peter Pan.

Diferi pești au simboluri diferite, crapul înseamnă curaj și fericire, rechin – putere, delfin – prietenie … Gândește-te.

Păsările au atras întotdeauna atenția și au transmis un mesaj puternic. ele semnifică cel mai adesea libertatea. Pentru vikingi și goți, păsările de pradă erau, de exemplu, un simbol al cuceririi.

De asemenea, poți picta un nou început, credință și speranță cu o ramură de primăvară a unui copac plin de flori.

Un fluture mic într-o combinație de culori roșu-negru va sta frumos în spatele urechii fiecărei femei.

Acest tatuaj este un pic cam întunecat și misterios, dar alegerea corectă pentru membrii grupului mai curajos al sexului mai blând.

Ar trebui să trimiteți întotdeauna mesaje de dragoste, în orice fel. Felul în care suntem capabili.

Scrisorile, versurile, mesajele care te motivează și sunt alese cu grijă pot fi rareori alegerea greșită.

Tatuajele colorate sunt interesante și eficiente. Ce combinație de culori alegeți, desigur, depinde de imaginea dorită, alegeți cu atenție.

Nu contează cu cuvinte sau desene, este important doar să trimiteți mesaje de dragoste, deoarece există prea multe vești proaste în lume astăzi.

Un desen interesant care continuă de la cap la ureche, cu o tranziție aproape invizibilă. Alegeți artiști tatuatori cu experiență.

Oricât de înfricoșător ar părea pentru unii, dragonii sunt una dintre cele mai comune alegeri pentru desen. Indiferent de câte ori am văzut un dragon, îl admirăm întotdeauna pe cel nou.

Cântecul hrănește sufletul și trupul. Cine iubește muzica, iubește și pe oameni. Muzica este un medicament când suntem triști și face ca fericirea să fie mai mare atunci când suntem mulțumiți.

Oamenii aleg o carismă specială aleg un tatuaj al unei stele sau o serie întreagă de stele. Steaua este un simbol al succesului, strălucirii, glamourului …

Un trifoi cu patru frunze aduce noroc, așa că poate ți l-ar aduce și ție. Tatuajul este mic, poate fi ușor acoperit cu păr atunci când doriți să-l încercați, poate vă va aduce și noroc.

Există diferite stiluri de tatuare. Stilul oriental este exotic. Forme și figuri învolburate din mitologia orientală se împletesc în ea.

Desene de acest gen sunt un fel de veșnic verde în lumea artei corporale. Nu se demodează niciodată și este întotdeauna popular. Popularitatea lor nu scade.

Tatuajele cu litere asiatice sunt una dintre cele mai actuale din lume. Cu toate acestea, mulți oameni nu își cunosc sensul real, dar le aleg în funcție de aspect.

Un mic tatuaj decorativ ca niște crenguțe curbate cu frunze în spatele urechilor îți poate reîmprospăta aspectul, la fel cum o plimbare în natură ne reîmprospătează sufletul.

După efectuarea tatuajului, este foarte important să urmați instrucțiunile date de maestrul tatuator. În acest fel, infecția va fi evitată și tatuajul se va adapta frumos la piele.

Pentru cei care locuiesc lângă mare sau ocean sau pentru cei care abia așteaptă o vacanță pentru a merge pe coastă, detaliile mării sunt o soluție excelentă.

Acest tatuaj necesită mâna iscusită a unui tatuator care știe să facă umbrire frumos.

Bufnița reprezintă înțelepciunea. Bufnița este un detaliu foarte popular despre haine, bijuterii și alte accesorii de modă.

De când a început lumea, pisicile negre nu au lăsat pe nimeni indiferent. De-a lungul istoriei, sunt cei care au urât și ucis pisicile, dar și cei care i-au glorificat. Nu erau oameni indiferenți.

Iată o altă idee despre cum să faci un tatuaj cu imagini de păsări. La rând, una după alta, aripile întinse vor fi un decor frumos al gâtului tău atunci când îți ridici părul.

Aici puteți tatua și numele pe care vrem să-l imortalizăm pe piele, pe lângă faptul că este deja imortalizat în inima noastră.