Potrivit Birthmark.com, 1 din 10 copii se naște cu un semn de naștere vascular. Aceste semne de naștere pot varia de la maro la nuanțe de roz și sunt separate între două categorii: hemangioame și malformații vasculare. Doar aproximativ 1% dintre persoanele născute cu semne de naștere vor necesita informații medicale, iar unii au căutat terapia cu laser pentru a le ușura. 

semn-naștere-754x325

Pe de altă parte, pentru cei care aleg să nu-și trateze semnele de naștere, există mai multe opțiuni. Prima opțiune este cea mai simplă, lăsați semnul nașterii să fie. Al doilea și cel mai interesant este să îți încorporezi semnul de naștere într-un tatuaj. Chiar daca tu'camuflați semnul de naștere sau utilizați-l în designul dvs. – există o cantitate infinită de căi de parcurs. 

Birthmark-Removal-Danville-CA

Din cercetările noastre, noi'Am găsit tatuaje creative într-o varietate de stiluri de tatuaje distincte și unice, special create pentru o persoană'semnul nașterii. Aruncați o privire la galeria de mai jos pentru a vedea 15 exemple de tatuaje creative cu semn de naștere și anunțați-ne în secțiunea de comentarii de pe Facebook dacă aveți propriul tatuaj cu semn de naștere. 

Această acoperire a semnului de naștere este incredibilă și arată o abilitate incredibilă a tatuatorului din spatele impresionantei arte.Tatuatorul din spatele acestui tatuaj a folosit semnul nașterii pentru a crea umbrire și dimensiune acestui tatuaj al lui Marilyn Monroe.Semnul de naștere mai ușor permite acestei piese delicate de acuarelă să iasă de pe piele.Vreți fani din South Park în casă?Alegerea stilului acestui tatuaj completează perfect opacitatea acestui semn de naștere.Acest tatuaj este drăguț ca naiba și acum îmi doresc un cookie.Nu poți să nu zâmbești când te uiți la acest tatuaj adorabil.Acest semn de naștere acționează ca un accent de culoare pentru o piesă de mandala simplă, dar frumoasă.Ai un semn de naștere asimetric? Nici o problemă!Acest tatuaj POPS de pe piele.Chiar și un mic semn de naștere poate juca un rol important în crearea unui tatuaj minunat.Puteți vedea semnul nașterii în tatuajul terminat? Nici noi nu putem.Fanii Toy Story, acesta este pentru dvs.Chiar și un design simplu poate fi amplificat cu un semn de naștere.Aceasta este o transformare totală de 180 de grade.Această acoperire a semnului de naștere este incredibilă și arată o abilitate incredibilă a tatuatorului din spatele impresionantei arte.Tatuatorul din spatele acestui tatuaj a folosit semnul nașterii pentru a crea umbră și dimensiune acestui tatuaj al lui Marilyn Monroe.Semnul de naștere mai ușor permite acestei piese delicate de acuarelă să iasă de pe piele.Vreți fani din South Park în casă?Alegerea stilului acestui tatuaj completează perfect opacitatea acestui semn de naștere.Acest tatuaj este drăguț ca naiba și acum îmi doresc un cookie.Nu poți să nu zâmbești când te uiți la acest tatuaj adorabil.Acest semn de naștere acționează ca un accent de culoare pentru o piesă de mandala simplă, dar frumoasă.Ai un semn de naștere asimetric? Nici o problemă!Acest tatuaj POPS de pe piele.Chiar și un mic semn de naștere poate juca un rol important în crearea unui tatuaj minunat.Puteți vedea semnul nașterii în tatuajul terminat? Nici noi nu putem.Fanii Toy Story, acesta este pentru dvs.Chiar și un design simplu poate fi amplificat cu un semn de naștere.Aceasta este o transformare totală de 180 de grade.

Puterea florii

Această acoperire a semnului de naștere este incredibilă și arată o abilitate incredibilă a tatuatorului din spatele impresionantului talent artistic.