Acestea Dedicate 'Lege & Ordin' Fanii sunt membri ai unei unități de echipă Elite Inked. Acestea sunt poveștile lor. 'DUN, DUN!'

A doua cea mai lungă serie de scenarii TV cu scenariu cunoscută sub numele de Law & Comanda este cu siguranță un televizor primetimeanytime de calitate. Oamenii, la fel ca unii dintre noi aici la Inked, pot petrece ore în șir la popularele serii de drame procedurale și legale ale poliției. Cu toate acestea, oricât de mult ne poate plăcea spectacolul, putem'nu spun că noi'Suntem la fel de devotați ca următorii fani morți care au mers până la obținerea spectacolului'creatorul lui'numele lui este tatuat chiar deasupra lor "dun, dun."

SVU trece prin asistența avocaților de district mai repede decât Fin poate să renunțe la o singură linie. Aruncați o privire înapoi la avocații care trimit în judecată infracțiunile de natură sexuală.

Foto: NBC.com

Accesați prezentarea de mai jos pentru a vedea aceste rad "Lege & Ordin" Tatuaje!

Foto: Twitter O fotografie a ajuns recent pe internetul unui Law & amp; Comandați fanului pe numele lui Bernard Johnson, care a fost prins cu cămașa lângă piscină, unde puteți vedea vizibil un tatuaj pe spatele său, nimeni altul decât numele show-runnerului Dick Wolf. Johnson nu numai că a avut grija de a obține numele lui Wolf pe cont etern, dar și fanul din New Orleans, în vârstă de 29 de ani, a făcut un pas suplimentar folosind fontul exact și prezentarea folosită în creditele de la sfârșit. din fiecare episod din numeroasele versiuni ale Law & amp; Ordin.Johnson, care se mândrește deja cu o colecție de tatuaje pe brațe, gât și piept, i-a spus lui Jezebel că ideea tatuajului a apărut în timp ce el și artistul său tatuator încercau să se gândească la următorul tatuaj pe care ar trebui să-l facă.Foto: TwitterDREPT & amp; COMANDĂ: UNITATE SPECIALĂ DE VICTIME -Fotografie: Instagram În mijlocul tuturor agitațiilor din jurul tatuajului lui Johnson, o altă lege & amp; Comanda fan a crescut din obscuritate cu a ei

DUN, DUN!

Fotografie: Stare de nervozitate

O fotografie a lovit internetul recent a unei legi & Comandați fanului pe numele lui Bernard Johnson care a fost prins cu cămașa lângă piscină, unde puteți vedea vizibil un tatuaj pe spatele său, nimeni altul decât show-runnerul Dick Wolf'numele lui. Johnson nu numai că a avut grija de a-l lua pe Wolf'Numele său a fost întunecat veșnic pe corp, dar fanul din New Orleans, în vârstă de 29 de ani, a făcut, de asemenea, un efort suplimentar folosind fontul exact și prezentarea folosită în credite la sfârșitul fiecărui episod din numeroasele versiuni ale Legii. & Ordin.