Tatuaje potrivite pentru tine

Simetrie în artă apare atunci când diferitele elemente ale unui tablou, desen sau sculptură sunt compuse în așa fel încât să fie perfect echilibrate, creând o imagine care să fie plăcută din punct de vedere estetic. Același lucru este valabil și pentru tatuaje. Gândiți-vă la tatuajul thailandez sak yant de pe ceafa lui Cara Delevingne, pe care a debutat-o ​​la nunta surorii sale Poppy în 2014. Tatuajul complicat este perfect simetric, iar amplasarea sa chiar în centrul gâtului face ca cerneala să fie mai estetic plăcut. Ei bine, cea mai recentă tendință în tatuare – cerneală oglindită – joacă acest concept de simetrie, dar adaugă o întorsătură celor care doresc puțină varietate în cerneală..

Tatuaj realizat la New Addiction Tattoo (Fayetteville, NC).

Tatuaj realizat la New Addiction Tattoo (Fayetteville, NC).

Accesați prezentarea pentru a vedea câteva tatuaje mai frumoase în oglindă!

Tatuaje de Paula. Cerneala oglindită a devenit extrem de populară în ultimii ani, probabil pentru că oamenilor le place ideea generală a tatuajelor potrivite, dar nu sunt dispuși să se angajeze să se tatueze cu o altă persoană. Deci, care este următorul lucru cel mai bun? Potrivirea tatuajelor cu o persoană cu care nu vei rupe niciodată legăturile: cu tine.Tatuaje realizate la Skunx Tattoo. Acesta este în esență tatuajele în oglindă - două tatuaje cu un design de tatuaj identic sau similar, cernelit pe părțile opuse ale corpului. Cea mai populară plasare pentru tatuaje în oglindă se află pe vârfurile picioarelor, dar pot fi cernelite pe orice parte a corpului care are un omolog opus, deoarece corpurile noastre sunt, în cea mai mare parte, simetrice. Unii oameni aleg să-și facă tatuaje oglindite cu cerneală pe mâini, de exemplu, în timp ce alții optează pentru șolduri, brațe, coapse sau vițe.Tatuaj de Ruth Bautista. Adevărul este că noi, ca oameni, iubim echilibrul și simetria - creierul nostru este greu să-l caute - și când întâlnim o imagine simetrică sau echilibrată, într-un tatuaj, o piesă de artă sau chiar în natură, tindem să fim mai apreciați de design.Foto: Instagram. Chiar și vedetele preferate cu cerneală au intrat în tendința de tatuaj în oglindă. Demi Lovato, de exemplu, are o pereche de tatuaje simetrice pe vârfurile picioarelor pe care scrie „Let Go & amp;” și „Lasă-l pe Dumnezeu” și o altă pereche pe interiorul încheieturilor ei pe care scria „Rămâi” și „Puternic”.Tatuaje de JonBoy.Hailey Baldwin are o versiune în miniatură a tatuajelor în oglindă cernelite pe degetele arătătoare - literele „PR” pe degetul arătător stâng și „AY” în dreapta - care formează cuvântul „RUGĂ-TE” atunci când își aduce palmele împreună în semnul universal al rugăciunii.

Un tatuaj asortat pe tine însuți

Tatuaje de Paula.

Cerneala în oglindă a devenit extrem de populară în ultimii ani, probabil pentru că oamenilor le place ideea generală a tatuajelor potrivite, dar nu sunt dispuși să se angajeze să se tatueze cu o altă persoană. Deci, care este următorul lucru cel mai bun? Potrivirea tatuajelor cu o singură persoană cu care nu vei rupe niciodată legăturile: tu însuți.

Uneori Ei're Tatuaje identice

Lucrul despre tatuajele în oglindă este că nu sunt întotdeauna perfect simetrice. De fapt, ele prezintă adesea două modele de tatuaje diferite, dar modelele sunt alese pentru modul în care se echilibrează reciproc, creând un fel de cvasimetrie care le face plăcute pentru ochi. În unele cazuri, tatuajele în oglindă pot avea un design identic cu cele ale acestor tatuaje la picioare din două semilune făcute de Paula.

Tatuajele în oglindă se completează reciproc

Apoi, există aceste tatuaje colorate de rândunică Alessandro Imparato, dar, din motive de interes, majoritatea oamenilor optează pentru modele diferite, dar complementare.

Uneori se duc bine unul cu celălalt

Aceste tatuaje oglindite de Domnișoară Sita, de exemplu, prezintă două modele de flori complet diferite, dar amplasarea, dimensiunea, colorarea și stilul lor le fac să pară perfect echilibrate.