Cea mai cunoscută pentru rolul ei de pe Disney Channel ca singura Lizzie McGuire, părul albastru Hilary Duff are un pic de cerneală pe brațe. Prin un pic de cerneală ne referim la câteva cuvinte de alegere, o monedă de doi cenți și un mic pasăre (preferatul ei personal). Notă laterală – culoarea părului lui Duff a fost inspirată de culorile frumoase ale oceanului în timpul vacanței în Cabo.

"O parte din mine iubește tatuajele și o parte din mine nu vrea angajamentul deplin de a-i vedea tot timpul “, a spus Duff în timpul celei de-a 12-a apariții la Spectacolul Ellen DeGeneres. Acest lucru explică de ce tatuajele ei rămân în interiorul brațelor ei. Datorită plasării sale atente, tânără în vârstă de 27 de ani poate arăta ca o „normie” în timp ce brațele sunt în jos și poate părea „super-hardcore ca un gangster” atunci când brațele ei sunt afară.

Cea mai recentă adăugire a lui Duff este în cinstea noii serii TVLand Mai tanara (a avut premiera aseară), în care joacă rolul unui editor de douăzeci și ceva de cărți din Brooklyn. Ea i-a spus lui Ellen: „A fost atât de distractiv să fiu acolo. Iubesc New York-ul toamna. Mi-a plăcut să locuiesc în Brooklyn ”. Atât de mult încât a avut orașul tatuat pe bicepsul drept! Pe același braț, Duff are, de asemenea, numele fiului ei de trei ani, Luca, tatuat pe încheietura mâinii, lângă o osă. Și opus, în interiorul cotului stâng, ea și sora Hailey Duff au cernelit "Gros ca hoții."

Noua femeie singură are 12 tatuaje în total, inclusiv fața lui Ellen pe coapsa dreaptă. Duff a vrut să „arate puțină dragoste” gazdei emisiunii, preluând astfel „bunuri imobiliare de primă mână”. Bine, poate este doar temporar, dar Ellen l-a apreciat în totalitate și, cu siguranță, cineva, undeva probabil are deja un tatuaj al comedianului'fata lui.

Aflați mai multe despre Duff și tatuajele ei în videoclipul de mai jos.

Dacă vă plac vedetele superbe tatuate, consultați acest link aici. Dacă doriți să vedeți cum ar arăta celebritățile dvs. preferate cu mai multă cerneală, faceți clic aici.

Disponibil la INKEDSHOP.COM:

Disponibil la INKEDSHOP.COM: "Eu'm Hungover" Cană uriașă de la Black Label

Captură de ecran 01-04-2015 la 2.22.52 PMCaptură de ecran 01-04-2015 la 2.26.26 PM