Băiatul rău se menține pe Bangin!

Problemele par să-l urmeze întotdeauna pe Chris Brown și acest lucru nu a fost niciodată mai adevărat decât în ​​5 iulie, când Chris a scos 350.000 de dolari pe un SUV antiglonț, apoi s-a îndreptat către Coral Sky Ampitheatre din West Palm Beach pentru a cânta.

Ei bine, la câteva secunde după ce și-a terminat performanța, oficialii legii au confirmat că Chris Brown a fost luat în custodie "un mandat restant dintr-un județ din apropiere," în timp ce WPTV a raportat că mandatul era pentru baterie criminală.

Să sperăm că nu vor fi trei greve și veți fi afară, pentru că aceasta este a treia arestare a lui Chris Brown în ultimii ani.

chris-brown1

În octombrie 2015, rapperul a fost arestat pentru agresiune în Washington, D.C. În august 2016, Brown a fost arestat la el acasă, după ce o femeie a sunat la 911, susținând că a amenințat-o cu o armă..

În februarie 2009, Brown s-a transformat în el și, ulterior, a pledat vinovat de o acuzație de crimă după ce a agresat-o pe iubita sa de atunci, cântăreața Rihanna, în noaptea premiilor Grammy..

chris_brown2

La această arestare cea mai recentă, Brown a depus o garanție și a fost eliberat.