Nu ai ști asta doar privind-o, dar Hailey Baldwin are o colecție destul de bună de tatuaje și, chiar dacă își modelează existența și probabil a fost avertizată să nu fie tatuată de agenția de modelare, Baldwin are deja cel puțin zece tatuaje. Și, în weekendul trecut, modelul a adăugat încă două piese mici în corpul ei!

Accesați prezentarea pentru a vedea Hailey'cerneală nouă!

Unul dintre ultimele tatuaje ale lui Baldwin include o cruce abia acolo pe partea gâtului ei. Noile tatuaje ale lui Baldwin au fost realizate de artistul de tatuaje din New York, JonBoy, un maestru al cernelii miniaturale cunoscut pentru desenele sale delicate și fine, și au fost partajate pe contul său de Instagram pe 9 ianuarie. FAITH ”, cu hashtagul„ #hillsongnyc ”, o referință la credința și spiritualitatea modelului, despre care a vorbit mult în trecut, și la Biserica Hillsong din New York, la care participă în mod regulat, alături de prietenii celebri Justin Bieber și Kendall și Kylie Jenner.Hailey Baldwin afișează unul dintre cele 17 tatuaje ale sale. Foto: Instagram.hailey-baldwin-deget-tatuajBaldwin nu este singura stea în creștere din lumea modelelor care se acoperă cu tatuaje minuscule. BFF-ul ei, Kendall Jenner, are ea însăși câteva mini-tatuaje - dintre care unele au fost realizate de JonBoy - inclusiv un tatuaj alb pe inimă ruptă pe degetul mijlociu, care se potrivește cu același tat pe care l-a primit Baldwin în roșu. Jenner a conceput și tatuajele inteligente „PR” și „AY” pe care Baldwin le-a cernelit pe degetele arătătoare, care formează cuvântul „RUGĂ-TE” atunci când modelul își pune mâinile împreună în semnul universal al rugăciunii.hailey-baldwin-tattoo1

Unul dintre Baldwin'Ultimele tatuaje includ o cruce abia acolo pe partea gâtului ei. Noile tatuaje ale lui Baldwin au fost realizate de artistul de tatuaje din New York, JonBoy, un maestru al cernelii în miniatură cunoscut pentru desenele sale delicate și fine, și au fost împărtășite pe Instagram contul din 9 ianuarie. JonBoy a titrat fotografia tatuajului încrucișat al lui Baldwin „F A I T H”, cu hashtagul „#hillsongnyc”, o referință la credința și spiritualitatea modelului, pe care ea o are a vorbit multe despre trecut și despre Biserica Hillsong din New York, la care participă în mod regulat, împreună cu prieteni celebri Justin Bieber și Kendall și Kylie Jenner.