David Beckham adaugă un alt tatuaj colecției sale masive

Fiul cel mare al lui David Beckham, Brooklyn, și-a făcut primul tatuaj la începutul acestei luni, iar Beckham însuși a profitat de ocazie pentru a adăuga la propria colecție, optând pentru un nou tatuaj pe tibie, prin amabilitatea lui Shamrock Social Club proprietar, Mark Mahoney. Cerneala proaspătă, care acoperă aproape toată porțiunea din față a tibiei sale drepte, este situată chiar deasupra gleznei masive tatuaj făcuse de Mahoney chiar anul trecut.

David Beckham adaugă în continuare colecției sale extinse de tatuaje. Foto: Instagram.

David Beckham adaugă în continuare colecției sale extinse de tatuaje. Foto: Instagram.

Accesați prezentarea de mai jos pentru a-l vedea pe Beckham's nou tatuaj!

Foto: Instagram. În 6 aprilie, Beckham a postat pe Instagram o fotografie în curs de desfășurare a tatuajului său de la tibie, cu titlul de pe clipul „Piesa mică de tibie cu legenda Mark Mahoney” și apoi a prezentat produsul final pe Povestea Instagram. În timp ce soțul în vârstă de 41 de ani și tatăl a patru tinde să favorizeze tatuajele cu tematică religioasă și piesele dedicate familiei sale, cum ar fi tatuajul său din pasajul biblic, tatuajul înger mare de pe brațul drept superior și diversele sale omagii aduse Victoria și copiii, cerneala de pe tibie are un design mai unic, cu o imagine în stil japonez a unei femei care cântă la flaut.Foto: Instagram. După cum a remarcat Beckham în postarea sa cu cerneală, Mahoney este o adevărată legendă în lumea tatuajelor. El a făcut cerneală precum Lady Gaga, Rihanna și Lana Del Rey, iar desenele sale sunt întotdeauna perfecte pentru imagine, ceea ce este evident doar uitându-se la noul shin tat al lui Beckham.Foto: Instagram. Mahoney este, de asemenea, tatuatorul care i-a dat lui Brooklyn Beckham primul său tatuaj - un portret al unui șef nativ american purtând o coafură tradițională - deși a doua piesă a tânărului de 18 ani a fost realizată de Dr. Woo, un alt artist celebru de la Shamrock Social Club.Foto: Instagram. Potrivit lui David Beckham, colecția sa în continuă creștere de tatuaje reprezintă locurile în care a fost și oamenii pe care îi iubește, pe care îi dorește întotdeauna cu el. „Povestea vieții mele este scrisă pe pielea mea”, a explicat el într-un anunț intim pentru serul său Biotherm Homme Force Supreme anul trecut. „Nu vă așteptați să-l citiți pe fața mea.” Cu zeci și zeci de tatuaje care îi acoperă brațele, pieptul, gâtul și spatele, lui David Beckham nu îi mai rămân prea multe bunuri imobiliare pentru cerneală nouă, dar este puțin probabil să-l oprească să intre sub ac. De fapt, împlinirea celei de-a 42-a aniversări a sa va avea loc pe 2 mai, iar presupunerea noastră este că va primi un nou tatuaj pentru a sărbători ocazia.

O legendă la lucru

Fotografie: Instagram.

Pe 6 aprilie, Beckham a postat o fotografie în curs cu tatuajul de pe tibie Instagram, subtitrând clipul „Piesă mică și frumoasă cu legenda Mark Mahoney”, apoi a prezentat produsul final pe povestea sa de pe Instagram. În timp ce soțul în vârstă de 41 de ani și tatăl a patru tinde să favorizeze tatuajele cu tematică religioasă și piesele dedicate familiei sale, cum ar fi tatuajul său din pasajul biblic, tatuajul înger mare de pe brațul drept superior și diversele sale omagii aduse Victoria și copiii, cerneala de pe tibie are un design mai unic, cu o imagine în stil japonez a unei femei care cântă la flaut.