Transpirați-l cu aceste 18 poze fierbinți ale lui Vany Vicious

Vany Vicious are unul dintre cele mai bune fizici de acolo. De la stomacul ei strâns, la brațele și picioarele ei tonifiate și până la partea din spate fermă, fiecare centimetru al corpului ei cernelit este o priveliște de văzut. Cu toate acestea, Vany însăși vă va spune că, pentru a obține – și a întreține – un corp ca al ei, trebuie să puneți în acea muncă!

Recent, Lady Vicious ne-a oferit acces exclusiv la una dintre sesiunile sale de antrenament private pentru a ne arăta tuturor cum să obținem rezultate la sală. Răsfoiți galeria foto de mai jos și învățați Vany Vicious despre modul în care’s-a terminat.

Foto: Amabilitatea lui Vany Vicious

Foto: Amabilitatea lui Vany Vicious

Sau poți doar să-i trimiți fotografiile…

Foto: Amabilitatea lui Vany Vicious Această lumină ușoară face ca Vany să arate ca și cum ar putea fi într-o pictură de altădată. Cu excepția faptului că are tatuaje. Ceea ce, să fim sinceri, o duce de la 10/10 la 11/10.Foto: Amabilitatea lui Vany Vicious Obțineți partea stângă și dreapta a Vany în acest flex.Foto: Amabilitatea lui Vany Vicious O altă fotografie artistică. Vany este pe cale să abordeze niște inele pentru rezistența majoră a corpului superior. Ne place modul în care arată părul ei de platină din spate.Foto: Amabilitatea lui Vany Vicious Această ținută de leopard se potrivește cu personalitatea lui Vany. S-a îmbrăcat doar cu imprimeuri animale. Când nu este goală. Și acea bucată de stomac este hardcore.Foto: Amabilitatea lui Vany Vicious Acest bob cu unghi dramatic este ceva în care ar trebui să intre mai mulți pui. Părul lung este cam de bază. Chiar de bază. Scurta lui Vany îi arată fața perfectă.Foto: Amabilitatea lui Vany ViciousHot bod. Verifica. Tats cool. Verifica. Părul rad. Verifica. În timp ce mulți pui au aceste calități, Vany știe cu adevărat cum să lucreze pentru camera foto. Puteți vedea de ce suntem prezentați ei.Foto: Amabilitatea lui Vany ViciousDAT AB CRACK, DOE!Foto: Amabilitatea lui Vany ViciousVany are nevoie de o pauză. Dar ea lucrează mereu. La naiba, dacă doar în picioare ar exista întregul ei antrenament, ar fi grozav cu noi!Foto: Amabilitatea lui Vany Vicious Vany știe cum să se coafeze și să-și prezinte fotografiile. Pare atât de tristă în această fotografie colorată în albastru.Foto: Amabilitatea lui Vany ViciousGirl poate ridica! Poate ridica mai mult decât majoritatea tipilor pe care îi știu. Cum te aștepți să aterizezi o femeie pe acest șef dacă nu te antrenezi singur?Foto: Amabilitatea lui Vany Vicious Începem să credem că doamna Viscous are nevoie de un observator practic.Foto: Amabilitatea lui Vany Vicious Acum ajungem undeva! O selecție apropiată a lui Vany care își arată coapsele musculare.Foto: Amabilitatea lui Vany ViciousHomegirl ne ucide.Foto: Amabilitatea lui Vany Vicious Doar în picioare, arată mai bine decât 99% dintre fetele pe care le vedeți pe stradă. LOLOLOL.Foto: Amabilitatea lui Vany Vicious Decizii, decizii.Foto: Amabilitatea lui Vany Vicious Vany Viscious ne ucide aici. Tatuajele ei tradiționale sunt extrem de fierbinți.Foto: prin amabilitatea lui Vany ViciousDon și nu fi supărat. Puteți vedea mai multe despre Vanny Viscious. Ca ea? Apoi, nu fiți lacomi și ÎMPĂRȚIȚI asta cu prietenii!

Bucle

Foto: Amabilitatea lui Vany Vicious

Această iluminare moale îl face pe Vany să arate de parcă ar putea fi într-o pictură de altădată. Cu excepția ei’Am tatuaje. Care, lasă’Sinceră să fiu, o ia de la 10/10 la 11/10.