Ooooooohh?

Lăsa'Să fim sinceri cu noi înșine, cu toții avem o mică îndoială în noi. Chiar daca tu'sunteți tare și mândru de asta, sau refugiu'Nu l-am descoperit încă, aici, la Inked Mag, salutăm orice mișcare nebună îți place în pat. Noi'Am întâlnit băieți cărora le place să fie dominate, nenumărate blănuri, femei obsedate de gigantele și o mulțime de oameni cărora le place să intre în public. Cunoaștem chiar și o grămadă de oameni care vor face tatuaje din cauza întregii dureri.

Acum ai putea crede că această fată pare să se regăsească în acea categorie specifică și poate în adâncul tău'ai dreptate. Dar după ce i-am vorbit despre acest videoclip acum viral, povestea este de fapt extrem de încântătoare.

Danelle se tatuează

Sursa: YouTube @Printessa

Faceți cunoștință cu Danelle Hanna.

danelle-hanna-in-the-middle-of-getting-her-tattoo

Ea'Este o mamă a trei copii care trece printr-un moment incredibil de dificil din viața ei. După ce a născut al treilea copil, Danelle a început să dezvolte o afecțiune în care inima i s-a umflat de peste două ori dimensiunea normală. Aceasta'Nu este clar dacă starea ei a fost fatală, din poveștile noi'L-am citit'Este extrem de dificil de condiționat pentru a ramifica.

O dată în viață

danelle-hanna-getting-tattoo-outline

Încercând să se bucure de timpul rămas, Danelle și o prietenă au participat la o convenție de tatuaje din San Antonio, Texas și au întâlnit un artist pe nume Rooster. Ea i-a explicat situația ei, iar Cocoșul îi este legat, având probleme cu inima. Apoi a făcut un act altruist și a oferit un tatuaj la alegerea ei, iar Danelle a acceptat! A ales una enormă pentru a-și acoperi cicatricile de pe abdomen.

Întunecat și furios

danelle-hanna-getting-her-vagina-tattoo

Înțeles, a vrut ceva „întunecat și supărat” care să simbolizeze vremurile grele pe care le-a îndurat și a ales o creatură cu berbec roșu și negru. Puteți vedea apoi videoclipul Cocoșului care lucrează la cea mai sensibilă zonă a ei. Ne putem da seama că ne vom înțelege cu Danelle după ce va blestema câteva explozii și apoi va spune: „Ei bine, cel puțin eu'Voi muri drăguț"… Mod de a menține situația ușoară!

Good Guy Cocos

danelle-hanna-and-cocos-aratand-off-her-tatto

Cocoșul nu numai că i-a oferit Danellei tatuajul visului ei gratuit, apoi i-a oferit retușuri gratuite și i-a oferit „o listă de vitamine și alimente” despre care a spus că ar fi benefică afecțiunii inimii sale. Ce n-ar vrea un tip stand-up'tu spui?

O noua viata!

Danelle a menționat acel cocoș'Actul de bunătate a ajutat-o ​​să înceapă să mediteze, să facă mișcare, să mănânce și să bea sănătos. Iată, Danelle și-a revenit lent, dar constant. Spuneți-ne ce părere aveți despre acest videoclip și asigurați-vă că ACȚIUNE această poveste!