Nu uitați niciodată un alt timp stabilit de festival cu acest geniu tatuaj temporar.

Ești la Ultra Music Festival în Miami și încercați cu disperare să vă amintiți la ce oră urcă Bro Safari, dar ați luat prea multe beri și serviciul dvs. celular este aproape inexistent. De unde știi la ce oră te duci la scena principală? Uşor. Gigtat, o companie fondată de fanul festivalului, Philippe Bosshart, a lansat prima rundă de tatuaje temporare concepute special pentru mulțimea festivalului, permițând participanților să „tatueze” lista setului festivalului pe care o aleg pe corp, astfel încât să o poată referi cu ușurință în timpul eveniment.

Citiți mai multe despre acest minunat "tatuaj" răsfoind prezentarea de mai jos.

Foto: Gigtat

Foto: Gigtat

Foto: Gigtat Gigtat oferă tatuaje temporare pentru o serie de festivaluri de muzică populară programate pentru acest an, inclusiv Ultra, Bonnaroo, Coachella, Stagecoach și Austin City Limits, printre altele.Foto: Gigtat Gigtat a anunțat săptămâna trecută noua sa gamă de tatuaje temporare pe rețelele de socializare, iar conceptul a fost un mare succes. Potrivit lui Gigtat, fiecare set de tatuaje temporare prezintă o listă completă de artiști, scene și ore stabilite pentru fiecare zi a festivalului corespunzător, iar seturile de tatuaje temporare sunt, conform fondatorului Bosshart, „testate 100% la petrecere”, ceea ce înseamnă nu se vor epuiza pe măsură ce trece ziua. „Se ocupă de noroi, apă, bere, sudoare și orice altceva ai putea arunca asupra lor, în afară de șervețelele alcoolice pe care le oferim, care le elimină în câteva secunde.” Știi, așa că te poți întoarce la muncă săptămâna următoare fără un tatuaj gigantic de festival pe braț. De asemenea, tatuajele temporare pot fi aplicate practic pe orice parte a corpului, cu excepția avertismentelor Bosshart, pe „zone foarte păroase”.Foto: Gigtat Conceptul din spatele tatuajelor temporare Gigtat este genial, iar Bosshart spune că oamenii care au achiziționat tatuajele din lista de seturi i-au spus că ideea este „inteligentă ca dracu!” Potrivit lui Bosshart, inspirația pentru gama de tatuaje a festivalului a lovit atunci când a decis că s-a săturat să încerce să afle când și unde cântă o trupă și a observat că alți participanți se uitau la telefoanele lor, încercând să-și dea seama același lucru, în timp ce în jurul lor se petreceau festivaluri grozave. „Nu-mi pot imagina Woodstock cu oameni lipiți de telefoane”, medită Bosshart. Și astfel s-a născut tatuajul temporar Gigtat.Și, ca și cum toate acestea nu ar fi fost suficient de grozave, Gigtat a anunțat că va dona 10% din veniturile din festivalul său set de tatuaje temporare pentru programe de muzică caritabilă pentru tineri, pentru a sprijini obiectivul companiei de a folosi muzică pentru ajuta copiii să-și dezvolte valorile esențiale și să-și atingă întregul potențial.

Foto: Gigtat

Gigtat oferă tatuaje temporare pentru o serie de festivaluri de muzică populară programate pentru acest an, inclusiv Ultra, Bonnaroo, Coachella, Stagecoach și Austin City Limits, printre altele..